Islamism och nazism är ideologier som har mycket gemensamt – därför måste vi stoppa naziislamismen


ISLAM/NAZISM. Det säger de konservativa i Danmark i en ny stor annonskampanj där de uppmanar till kamp mot ”naziislamismen”. I en insändare som publicerades i Århus Stiftstidene skriver två av partiets profiler – partiordförande Søren Pape Poulsen och ledamoten Naser Khader – varför de de tycker att jämförelsen är rimlig.

2015-04-15_0928

1,5 miljarder människor bekänner sig till religionen islam och de flesta av dem är fredliga men ur islam har utvecklats en farlig politisk ideologi – vi skulle nästan kalla det en cancer – som tyvärr tillåts dominera mer och mer.

Den agressiva tolkningen, Islamism, är en del av islam, men det är inte hela islam. Islamism kan inte existera utan islam, men islam kan lätt existera utan islamism.

Det finns olika typer av islamism, men de två mest framträdande är det muslimska brödraskapet och salafisterna. De gjorde stora framsteg efter det arabiska nederlaget 1967, när Israel segrade i sexdagarskriget. De två islamistiska grupperna växte främst med hjälp av oljepengar, och eftersom de kunde erbjuda alternativa lösningar till allt det onda som hade drabbat arabvärlden på den tiden. Qatars oljepengar gick till Muslimska brödraskapet och de saudiska pengarna till salafister. Saudierna, till exempel har bidragit till att finansiera talibanerna i Afghanistan och Al Shabaab och Boko Haram i Afrika.

Islamism är på uppgång,  det kaos är i Syrien och Irak, vilket ger dem ännu mer medvind. På senare tid har det skett en försämring av deras brutalitet, och därför behöver vi eliminera de grundläggande orsakerna till att ideologin sprider sig och bekämpa islamismen med vapen här och nu.

Detta är en anledning till att vi kallar det nazi-islamism. Det är oerhört viktigt att människor vet vad de är vi har emot oss. När vi nämner ordet nazism, vet alla vad det handlar om och vårt ordval är inte taget ur luften. En del av islamismens DNA är hatet mot västdemokrati och judehat. Titta på de två terroristhandlingar som begåtts i Köpenhamn och Paris nyligen. Mot demokrati och mot judar.

Islamism använder sig av samma typ av argument i sitt judehat som nazisterna gjorde på sin tid. De kallar judarna undermänniskorna. De bränner böcker och förstöra ovärderliga historiska föremål i Mellanöstern, eftersom allt utländskt, ickeislamskt anses ont. De strävar för det nya årtusendet precis som nazisterna med drömmen om sitt tusenåriga rike. I deras kalifat, börjar de att bygga ett idealsamhälle där de visar exempel på jihadistfamiljer som får fler privilegier och högre löner. Några av de framträdande fruarna påminner riktigt mycket om Goebbels fru eftersom de offentligt säger att de vill tjäna islams hjältar. De talar om rent blod och deras ledare anses som ofelbar. En man som håller brinnande hatpropagandatal. De har ambitioner att styra världen och använder våld för att uppnå sina mål.

Det är därför vi måste bekämpa den! Grimhøjmoskeen i Århus ofta besöktes av två hatpredikanter som talade till muslimska ungdomar. Det var ingen som sade något, men vad hade hänt om du hade bjudit in två nazister för att tala upproriskt med danska ungdomar? Vi är ganska säker på att det skulle ha orsakat en hel del tumult.

Genom att jämföra de två ideologier så förstår människor mycket bättre vad det är vi har att göra med. Och därför vi kallar det nazist-islamism. En farlig fiende som måste bekämpas och elimineras.

-Pettersson håller helt med men hur får vi det svenska, blinda islamstkramande PK-etablissemanget i Sverige att inse det?

2015-04-15_0927


65 responses to “Islamism och nazism är ideologier som har mycket gemensamt – därför måste vi stoppa naziislamismen

 • Rådman kallar till krismöte efter avslöjanden om moskén i Grimhøj | Petterssons gör skillnad!

  […] Islamism och nazism är ideologier som har mycket gemensamt – därför måste vi stoppa naziislam… […]

  Gilla

 • Albin

  Både bloggen och Herr Ali tjatar om nazism, nazismen är död och begraven.
  Att använda skällsord tjänar inte saken, vettiga argument och sakfrågor gör det.

  Gilla

  • ali1948

   Albin. Jag tog upp det för att jag har hållt mig till ämnet. Dvs rubriken ovan. Annars är petterssongänget kanske t.o.m hatade av nazisterna själva eftersom nazisterna troligen vet vad dessa har för agenda.

   Gilla

 • Olli Rein

  Det finns inget att skriva på nu Ali, men jag vill fråga dig om dem som ligger i koma kan prata. Alltså Ariel Sharon har legat 6 år i koma och det han har sagt har han gjort för länge sedan. Att skälla upp den islamska lismaren Obama hör till stormakternas ledares få nöjen här på Jorden. Att klara sig genom inte bara en utan 1,5 normal presidentperiod visar på Amerikansk humor. De kommer att mörda honom, troligen på hans sista dag, för att djävlas. Då säger vi att vi träffas på Avenyn den 18/4.

  Gilla

  • ali1948

   Orein. Det kvittar om sharon har sagt den nu eller om han sa det för 10-12 år sedan. Det visar på hur israelska politiker ser på det hela.

   Sedan kan man alltid kolla på färska kommentarer från extremhögra . Politiker som hetsar mot araber, mot afrikaner och även mot israelska fredslobbyn. Men du olli som har tydlig israelsk fanatiska profil älskar dessa banditer. O du ska till göteborg säger du. Kommer du att ha med dig den israelska flaggan för att avslöja vilka ni egentligen är? varför svarar du inte på det?

   Gilla

 • Mimi N.

  Your sharia police?
  Get out of town, Ali Bali ibn Schakali!

  Gilla

 • Mimi N.

  Ali-Bali-Schakali: shut up, shut your face, hold your jaw, shut your mouth, put a sock in it!
  I’ll draw you a picture – really: moustache, large pantalets, turban, and a snout for a mouth. And a big, big IS-sword hanging by your waist – trip on it and fall down in the deepest ravine , fool!
  You – mutated, no human being!
  Now go and report me to the police for threatening you with a caricature!

  Gilla

 • Olli Rein

  Ali var är dina källhänvisningar till det du påstår. Inte en enda av dina lögner har du källhänvisning på. Du drivs bara av ditt stora hat. Då syns vi väl i Göteborg. Du behöver komma bort från Malmö och din Imam i Eslöv ett tag. Jag kan nog göra folk av dig också, det har jag gjort med andra kräk som dig. Men tittar du efter mig så får du titta upp, jag är gammal brottare och är 1,99 i strumplästen och väger 110 kg.

  Gilla

  • Ali1948

   Orein. Det finns gott om köllor o du fick ett par smakprover. Strump-vad sa du att du va?

   Åå stor djävul med andra ord. Då ska vi se om vi kan se en stor hög på rassemötet. Har du sionistflaggan med dig o Israels IDF tröja på dig?

   Gilla

   • Olli Rein

    Menar du kommunisttidningen? Sådana tidningar är uppbyggda på den typen av ”sanningar” men ingen källa,Ali. Kanske har du gått och blivit kommunist nu också. Den här tidningen eller sajten, behöver ju egna källhänvisningar.

    Gilla

   • ali1948

    Olli. Men Sharon har sagt att de styr usa o att amerikaner vet om det. Han förnekar inte att han har sagt det. O flera israelska politiker kommer ständigt med nya bevis på att det sker ett rejält fulspel. Var det kommunisterna som tvingade israels storrabbin att säga att alla ickejudar ska tjäna dem? o vem är det som tvingar israelska politiker att ständigt hetsa mot folkgrupper. Ibland mot afrikaner och ofta mot arabet. Och detta trots att många judar är araber o afrikaner. Du försäker förgäves fly den här sanningen. Du verkar skämmas lite trots allt.

    Gilla

  • Mimi N.

   Tack, Olli Jätten, sätt honom på plats, tillplatta ormen!

   Gilla

   • ali1948

    Mimi. Olli hatar mig varje gång jag avslöjar de brotten. Du ser hur han försöker slingra sig som en orm

    Gilla

 • Mimi N.

  Kära vänner, ni äldre som hör till min generation – kommer ni ihåg första och bästa i biofilmserien ”Planet of the Apes” (1968), den med Charlton Heston, Roddy McDowall regisserad av Franklin J.Schaffner?
  Tänk vilka föraningar författaren Pierre Boulle hade om livets förfall på jorden. Filmmanuset var grundat på Boulles roman. Vem kunde ana att just detta vore ett möjligt sci-fi scenario IRL senare på 2000-talet?
  Vi befinner oss i ett krisskede med all nazism/islamism runt omkring, världen över … Början på slutet. Människorna, berövade av språkförmåga, blir lydiga inhägnade slavar under aporna.
  Och kommer vi att räddas av en rymdfarare i slutet? Kanske en ‘deus ex machina’ (‘gud ur machinen’) precis som i en äldre och något förlegad teaterteknik gömd bakom kulisserna?

  Gilla

 • Olli Rein

  När det kommer till dödandet av oskyldiga människor, så är islams trogna Jihadister knappast toleranta, eller vad säger Al-Qaida, Boko Haram, ISIS, Al-nusrafronten, hamas, hizbollah, al sunna, Jihad i Palestina och många fler.
  Det råder ingen tvekan om att dessa organisationer och de jag inte orkat med idag, endast är till för att halshugga, bränna levande, slå ihjäl alla otrogna, skjuta nackskott och många, många fler sätt att döda på, verkar vara hela deras anledning att få leva. Det är inte synd om dessa psykopater, men än mindre synd om dem som skickar folk i krig i det skick dessa galningar befinner sig i.

  Gilla

  • Ali1948

   Orein. Flera av de grupper du nämner skapades av usa o deras vänner. False flag är vanligt medel hos dina polare. För övrigt är JS s.k judiska staten o s.k. IS lika dåliga. O vi vanliga judar o muslimer bär inget ansvar för dessa organisationer brott. Om jag har en judisk granne ska han/hon inte få skit för vad S.k israel gör.

   Gilla

   • Olli Rein

    Det enda du gör är att ljuga. Får vi se dina källor till det du skriver om att USA ligger bakom dessa terrorgrupper. Israel handlar som en mycket god stat, som inte bara tar emot några hundra käftsmällar innan de själva åker ut några vändor till fiendelandet Gaza, och i god tid före de ska spränga upp vapen och ammunitionslagren, manar folket i byggnaden med flygblad vart de ska gå och inte gå och ger dem gott om tid att sätta sig i säkerhet. Gör Hamas det när de skjuter sina raketer i massantal, för att inte alla missilerna ska skjutas ner av Israels Irondome.

    Gilla

   • Ali1948

    Olli. Du snackar skit som vanligt. Varför flyr du den sanning som jag lörde dig precis. Nämligen att israelska presidenter o politiker beter sig som skit o t.o.m läxar upp amerikanska politiker o tom själva säger att de styr usa. Varför förnekar du sådant som dina sjuka terrorister själva öppet säger?

    Skäms du?

    Sen snackar du skit som vanligt. Israelska flygblad över gaza. O var ska folket fly? Gaza bombades ju överallt. O visst. Hamas sa tydligt till israelerna att de ska skjuta raketer som avar på israelska terrorister. O det var i god tid. Är de då goda menar du?

    Gilla

   • Olli Rein

    Jag hatar ingen Ali, inte ens dig fast du är besvärlig med sanningen för det mesta. Strumplästen har du aldrig hört talas om detta ord, varmed menas att man går i bara strumplästen, alltså har inget mer än strumpor på fötterna. Inga skor eller annat för fötterna. Jag har två brochor också. Den ena är större än mig 2,03 lång och väger mellan 115-och 120 kg i matchvikt. Den yngsta brochan är bara 1,96 i strumplästen men är bra på att stöta kula. Lite fel teknik annars skulle han stöta mer än de 19-20 meter han just nu kan leverera.
    Någon IDF-tröja har jag inte, men jag kommer att bära en svensk T-shirt med text på, om jag får den på mig. Allt är ju så himla litet det man ska ha på sig.

    Gilla

 • Peter Skoglund

  Åsne-åklagaren ger sig inte.

  Åsne-kommentar upp i hovrätten.

  Tingsrättens dom rörande den man som tidigare i år fällde en uppmärksammad kommentar om böneutrop på sin facebook, överklagas nu till hovrätten.

  http://www.sn.se/nyheter/nykoping/1.3107857

  Gilla

 • Varg i Veum

  Nyckelorden är ”islamism kan inte existera utan islam, men islam kan existera utan islamism”

  Enda anledningen till att islamism, jihadism, muslimsk terrorism osv… kan existera så ostraffat som det gör beror på dess koppling till islam. Så fort någon försöker stävja fundamental fanatism, som ju är islamismens kännetäcken, så kommer de sedvanliga och brölar ”islamofobi”.

  Gilla

  • ali1948

   ViV. Du har så fel. Du skriver ”men islam kan existera utan islamism””. Du verkar missuppfattat detta ord markant. Slåp upp det och lär dig.

   Fundamental fanatism är inte samma sak som islamism.

   Lär er begreppen.

   Gilla

   • Mary Agnes

    Gud vad du är nedlåtande. Så typiskt överditteri från muslimer

    Gilla

   • Olli Rein

    Kom till Göteborg de 18:e den här månaden, så kanske vi möts.
    Övningen håller till i slutet av Avenyn.

    Gilla

   • Ali1948

    Olli. Vad ska du göra i göteborg? Har du anslutit dig till Peskita eller vad de nu heter?

    För övrigt intressant att se att du kommit ut från aandlådan o vill visa mig ditt ansikte. Om du nu inte ljuger igen

    Gilla

   • Varg i Veum

    Jag påstår att du har fel. Du kanske ska specificera din kritik så jag vet vad du menar.. Låt oss först få höra om du förstått vad ordet betyder, du som vet.

    Gilla

   • Ali1948

    ViV. Om vi håller oss konsekvent till svenskan är frågan vad följande ord betyder. Ordet islamist o islamism missbrukas rejält av er. För att förtydliga vill jag fråga dig.

    Vad betyder
    islamism
    Judist
    Kristist

    Var konsekvent

    Gilla

   • Varg i Veum

    Få se nu, jag ställer en fråga. Du kan inte svara på den, och ställer en massa frågor tillbaka? Är det intelligent och trovärdigt sätt att debattera?

    Gilla

   • Ali1948

    ViV. Oki. Du verkar inte heller klara av att svara.

    Vi diskuterade ordet islamism. O för att förtydliga det så tycker jag att man ska jämföra med ordet judism. Ismerna handlar om att man följer islam eller judendomen. Det säger att din koppling som du gjorde är felaktig.

    Gilla

  • Albin

   Alias Varg i Veum anser att folk brölar, men är för lat för att analysera.
   Vräker ut en känsla och tror att det hjälper någon.

   Gilla

   • Varg i Veum

    Albin… jag tycker mig känna igen denna sortens oneliners som du levererar. Är jag helt ute och cycklar om jag tror att du är Tom Alberts? 🙂

    Gilla

 • ali1948

  Låt oss jämföra lite. Nazisterna pratar alltid om rasskillnader och de skrek ofta ”juden raus”. Detta är precis vad många inom den nazistiska falangen inom SD säger och som vi ofta även läser på hatbloggen pettersson. På pettersson gör man exakt samma sak men hoppar på muslimerna. Hade judarna varit många hade de kanske fått se ännu mer hat av SD. Detta fick vi smakprov på när ledande SDare sa att judarna är dock inte så många.

  Islam är precis tvärt om. Går man in i valfri moske i världen ser man ofta en stor blandning mellan olika raser.

  Detta summerar hela diskussionen

  Gilla

  • Stenbock

   Samma fenomen Ali,som inom er broder-ras a p o r n a….Där finns också små söta,svarta stora fula Gorillor,och vissa som enbart hoppar kring hela dagen…Sen finns det framför allt de rödrövade som ägnar sin tid åt parning !

   Gilla

  • Gahoo

   Men vad händer med den individ som aldrig mer vill återvända till moskén…..ett fritt val att gå med i Islam…är det ett lika fritt val att lämna Islam?
   Nazismen och radikala Islam = Ideologier som tar bort människans fria val i livet, jagar oliktänkande och eftersträvar total makt och total lydnad…
   Alla som inte är med är Kafirer eller untermenschen……sådana ideologier skall bekämpas, först med pennan och om inte det går så kommer svärdet fram!!

   Gilla

   • ali1948

    Gaho. Islam ger mig så klart min fria vilja att välja vilken väg jag vill ta. Det finns en hel del muslimer som inte går till mosken. Inget händer med dem idag. inte sant? Läs på är du snäll

    Gilla

  • Mary Agnes

   Ööh. Kristna har inte tillträde till moskén.
   Så mycket för din så-kallade tållerans.

   Och Bilan – så fort nån kritiserar islamismen så tar ni åt er och FÖRSVARAR islamismen. Som du. Du vägrar fördöma våld från IS, Boko Haram m fl

   Gilla

   • ali1948

    Mary. Innan du kommer med sådana kommentarer får du fråga petterssons hatgäng om jag gjort fördömanden eller inte.

    För övrigt brukar en hel del kristna besöka våra moskeer.Så kom inte med falska kommentarer

    Gilla

   • Albin

    Alias Mary Agnes , jag anser det helt rätt att bekämpa terrorister med våld. Obama är den som gör det mest helhjärtat.

    Gilla

  • Lena

   Ali1948
   Visst är där olika raser precis som i de kristna och ortodoxa religiösa byggnaderna.
   Sedan är det olika, som kvinna går jag in i den kristna byggnaden på lika villkor, genom samma ingång som männen och jag är välkommen att sitta var jag önskar.
   Dessutom så kan jag njuta av musik och ljudet av vackra kyrkklockors klang.

   Gilla

  • GA

   Nazismen var en totalitär regim som inte accepterade några andra partier och använde brutala metoder mot de som inte accepterade regimen och dess ideologi.
   Kommunismen är en totalitär regim som inte accepterar någon annan politik och använder brutala metoder mot den som opponerar sig mot regimen.
   Enligt sharia lagarna är Islam en totalitär religion som inte accepterar någon annan religion. Sharia lagarna som är islam, användes mycket brutala metoder mot de som bryter mot sharia lagarna.
   Det finns likheter med Nazismen – Kommunismen – Islam, det är brutaliteten mot oliktänkande som enar dem.
   Vad gäller judarna är det ingen ras utan det är religionen judedomen som förenar dem.

   Gilla

  • Naivtive

   Hamas Hamas jews to the gas!

   SS-generalen Haj Amin al Husseini som också var farbror till Yassir Arafat och var Mellanösterns högste muslimska företrädare. Han var även bästis med Heydrich och Himmler. Gissa vad som förenade deras förvridna sinnen?

   ”Judestjärnan” infördes av muslimerna för över tusen år sen.

   Detta är väntat, men Sverige kommer inte att gå i täten för att informera sina medborgare om Tysklands gamla vapendragare.

   Gilla

   • ali1948

    Naivtive. Å andra sidan har du massvis med israelska ministrar som ständigt kommer med kraftigt nazistiska uttryck som död åt araber mm.Och detta trots att många judar i israel är araber. även i israel finns konflikter och rasism mellan olika sorters israeler.

    Gilla

   • Naivtive

    Men nu är det sambandet mellan nazism och islam som det gäller och det är tydligt som jag angav ett litet axplock ur.

    Hitler satte till och med upp en radiosändare för denna vänskap ”Mellan 1939 och 1945 sände Radio Zeesen dagligen ett arabisktspråkigt program med antisemitisk hetspropaganda, verser ur Koranen och arabisk musik.”

    Gilla

   • ali1948

    NaivT. Och. Det var på den tiden. Hitler hade även samarbete med stort antal svenskar. Är svenskar o svenskheten då automatisk förknippat med nazism? Var konsekvent och tänk efter.

    Gilla

   • Naivtive

    sen har vi ju SS-divisionen Handschar som till 90% bestod av bosniska muslimer och deltog villigt och glatt i folkmorden på Balkan. Så 90-talets inbördeskrig uppstod inte ur tomma luften så att säga.

    Gilla

  • Tony

   Det finns ju ingen som hackar mer på Judar än
   du, så då är du Nazist?

   Gilla

  • Olli Rein

   När du pratar om Nazister Ali så verkar det som om du tror att alla tyskar var bestialiska massmördare som dina religionsfränder i nästan samtliga krig på Jorden just nu är.
   Det fanns t.o.m. tyskar som ställde upp som motståndsmän, varav en del var kvinnor under hela ww 2. Så särskilt många av dessa överlevde ju inte till freden som vi bara har några veckor fram till nu.
   I de av Jihadister behärskade områdena idag, tror inte jag att en enda motståndsman skulle kunna överleva. Därför måste dessa galningar utrotas till siste man, genom ett totalt krig där ytorna för jihadisterna krymps tills knappt något militärt motstånd kan existera. Då kanske de vill ge upp, men deras ledare vill se dem slåss till sista man och i oordningen som blir vid slutet slinker dem igenom i något tunnelsystem eller liknande.

   Gilla

   • Ali1948

    Olli. Bla bla bla. Du ser säkert att jihadister till stor del är utbrytare från CIA-skapade terrororganisationer. Usa lägger tusentals miljarder på att bomba ihjäl både jihadister o andra civila muslimer. Enda resultatet blor ännu mer aggression o ännu föer jihadister. Komtraproduktivt med andra ord. Varför lär aig inte usa av sverige? Nämligen att inte angripa folk o länder. Fred heter det.

    Orsaken är ärligt talat att sionazisterna styr Usa med järnhand. Ingen kan förneka det. Inte en terroristen netenyahu som ständigt läxar upp makthavarna i usa o i proncip säger ”det är vi som bestämmer”.
    Ariel sharon sa själv att vi sionister styr amerika o det vet dem.

    Kom inte mer lögner. Säg bara som det är. Eller vakna. http://Www.Vaken.se är en nra sajt för den medvetne svensken. Kanske inget för dig eftersom du hatar sanning

    Gilla

  • Varg i Veum

   Jag vet inte om en representant för en religionsrasistisk religion har så mycket trovärdighet att komma med när det handlar om rasism.

   Gilla

   • Ali1948

    ViV. Frågan är snarare om ni rassar på denna hatblogg ens ska prata om rasism o nazism. Ni hör ju till dem som ni snackar skit om. Lite som SDs kris nu där ni anklagar varandra för rasism o nazism. O alla vet vilka rötter ni hat 😉

    Gilla

   • Varg i Veum

    Menar du att ”vi” är rasister för att vi ogillar fanatisk islam och fanatiska bokstavstroende muslimer?

    Gilla

   • Ali1948

    ViV. Nej. Ni blir automatislt rasister när ni öppet visar ert hat mot oss vanliga muslimer. Att hoppa på allt o alla utan respekt visar er rasism. Förstår du? Jag vet att rasister har svårt att se sig som rasister. Vi såg åkessons reaktion hos skavlan. Han har inte den känslan för vad som är rasism

    Gilla

   • Varg i Veum

    Vad får dig tro att du är en ”vanlig muslim”? Jag har aldrig dolt att jag är en ”rasist” – enligt nyspråkets definition. Jag är en sk ”kulturrasist” då jag anser att den kultur jag formats i är för mig överlägsen andra kulturer t.ex. den muslimska kulturen som jag anser är efterbliven när den konfronteras med kulturer som nått längre, jag sätter större sk ”värde” på den västliga kulturen eftersom den är bäst för mig.

    Eftersom man nuförtiden med nyspråkets definition kan stämpla vilket trams som helst som ”rasism” (som negativa åsikter om islam och fanatiska muslimer) så är du ingenting annat än en åsiktsrasist för övrigt.

    Gilla

   • ali1948

    ViV. okej. Tack för ditt förtydligande.

    Gilla

  • Varg i Veum

   Olika raser ja, Hur är det med sexrasismen i islam? Ser man några homosexuella i bögrasistiska moskeér? (jag använder ”rasist” ändelsen i samma anda som nyspråkets definition av rasism idag, den om ”kulturrasism” ni vet)

   Gilla

 • Ådärkomdenja

  Islam eller islamism, kvittar. Dödskulten är sprungen ur ett hopkok av regler och tyckanden från 600-talets SaudiArabien, samlat i Quran, el koranen. Äkta, gällande islam, enl de kronologiskt gällande surorna (senast skrivna gäller över tidigare) eller verserna, formar de aggressiva aktioner som t ex ISIS bedriver idag. Det är den sanna islam. Och genom sitt hat mot alla s k ‘otrogna’ (=icke-muslimer) så är islam ett mångfalt större hot mot världscivilisationen, än nazismen i Tyskland var. Västvärlden borde inse att ett krig nalkas, om man inte inser islams mål, att ta över hela världen. Vi har redan en form av krig etablerat, i de s k utanförskapsområdenas ”no-go”-zoner, där sharia bedrivs och svensk lag och ordning satts ur spel.

  Gilla

 • angelicaplacet

  Det bästa är nog att informera PK-etablissemanget.

  Att informera med saklig och korrekt information dagligen.

  Gilla

 • Mary Agnes

  I Sverige hade ”hets”-anmälningarna haglat in.
  Märkligt att ingen ännu reagerat – som på danska sossarnas tunnelbaneaffischer…

  Ämnet nazislamism är varmare än flytande järn i Sverige… Blunda hårt och hoppas att det försvinner.

  Gilla

 • ossie

  Islamister, nazister, kommunister = drägg

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: