Mer socialistisk diskriminering

Jodå, nu är det inte bara bostäder och jobb som ska öronmärkas till de nyanlända. Nu ska också miljonerna som idrotten tilldelas öronmärkas till dem.

Inte minst de socialistiska partierna står upp i varje debatt och förfasas över den ”rasism” som frodas i landet. Det måste till en politiker, inte minst från vänsterkanten, för att inte inse att beslut som detta skapar den frustration, irritation och ilska som sedan utmynnar i vad de politiskt korrekta kallar ”rasism”.

Fast å andra sidan står det väl allt tydligare att partierna på vänsterkanten har hittat sina nya väljargrupper när de gamla nu överger dem och nu satsas miljonerna på att hålla dem glada.

Förvånar att Alliansens partier lämnat w.o. till detta, inte minst när de vet att majoriteten av de nyanlända har socialismen i blodet.

Källa: Metro

Gabriel Wikström (S) lyfter fram det somaliska bandylaget som ett bevis på lyckad integration. Då kanske vi framöver får se ett somaliskt damlandslag i ishockey, för om Filip & Fredrik känner att de fått för lite uppmärksamhet, så är väl inget omöjligt.

10 thoughts on “Mer socialistisk diskriminering

  1. Blir så trött på allt elände 7-klövern åstadkommit och fortsatt åstadkommer, så jag tror jag måste börja säga chokladboll, för att inte få dålig smak i munnen.

    • De får införa nya regler. En Isander i pik bedöms med fler poäng om simhopparen bär burka..Ibland blir jag faktiskt glad när jag tänker på att jag är död om 30-40 år.

  2. Fråga:

    Överfallsvåldtäkt är det en idrott som är upptagen av Riksidrottsförbundet? Borde faktiskt vara det för att inte diskriminera araber och negrer i deras paradgren.

    Om ja kan vi vänta oss stora framgångar för ”Sverige” när WM i överfallsvåldtäkter går av stapeln i Lesotho.

    Ahmed, Muhammed och Samir som gjorde så bra ifrån sig på Amorella är förhandsfavoriter och värda att sätta en slant på.

    Eva, Helena och Kristina som under WM skall agera offer tycker jag ni borde skänka en tanke när de blir fyllda av 500kg arab.

    Vilket öde!

  3. SOCIALDEMOKRATERNA har en muslim Kaplan som ”bostadsminister”, hans prioritet är röstimporten dvs de muslimska ”flyktingarna” – ett förslag han kom med var att öronmärka bostäder till dem och ta bort kösystemet. Jag tror inte att de i praktiken genomför sådana odemokratiska åtgärder men man vet aldrig.
    Reinfeldt blev en tragedi för Sverige, resultatet ser vi idag, – hade han samarbetat med SD så hade Miljöpariet vingklippts och Sverige hade haft minska invandring och ett starkt försvar. Försvarsförmågan är avgörande för demokratin och våra mänskliga rättigheter.
    Politikerfrälset kommer att fortsätta vägra samarbeta med SD, därför måste de nå 20-30% i valet 2018 och ta Moderaternas plats som Sveriges 2:a största parti, gör de inte det ser våra gemensamma framtidsutsikter betydligt mörkare ut.

    • Vem vet om det kommer bli val 2018…drygt 40 månader tills dess…personligen så börjar jag tvivla på det…frågan är om dom radikala islamisterna i Sverige håller sig lugna…tvivlar på det med….sen ska man inte leka med en del svenskars tålamod eller andra människor som också föraktar Islamisterna, Whabadister
      och salafister….Blodet kokar hos många kurder, kristna-syrier/irakier, shia och sydamerikaner…

Kommentera