Dagens muslimska ”huvudnyhet”


Varning för blodig video!

Den visar den muslimska ”specialisten avhuvning”!

Är det inte något tveksamt och otidsenligt med denna ”religion” vars utövare gärna kallar sig de ”fredliga och humana” ?

FjärranÖsternRedaktören undrar:

Hur många halshögg Jesus?

Läs mer om:

Islam och halshuggningar


9 responses to “Dagens muslimska ”huvudnyhet”

 • Bergatorparen

  Jag skrev en kommentar och fick upp en skylt som sade Sorry cannot publish this comment” – då använde jag mitt egentliga namn. Kommer denna kommentar att publiceras så vet jag at jag är blockerad även här under mitt fulla namn.

  Gilla

  • Pettersson

   Bergatorparen, ingen blir blockerad på grund av sitt namn utan enbart om man skriver något olämpligt upprepade gånger. För övrigt är ytterst få personer blockerade. Däremot raderar jag olämpliga kommentarer ibland. Läs reglerna och försök igen. // Pettersson

   Gilla

 • Ole Petter Foss

  Og alle disse mine fiender, de som ikke ville at jeg skulle være konge over dem, før dem hit og hugg dem ned for mine øyne. Sitat Jesus

  Gilla

 • Solveig

  Är det vad som komma skall med oss ut minoritetsbefolkningen ljushyad med blå, gröna eller gråaktig ögonfärg och ljust hår ofta med lite rött i?
  Vart kan vi fly?
  Vilket land skulle vilja ta i oss Svenskar med tång framöver, vi som klumpas ihop till en samlad befolkning vilken ställt till det själva för oss?

  Ska jag bara riktigt ärlig så skrämmer framtiden mig. Händer inget drastiskt vad gäller förändringar inom den absoluta framtiden är jag rädd att det är kört, att ingen återvändo kommet att finnas, att…… om…… det i framtiden kommer att finnas historieböcker kommer att finnas någon notis om den korkade rasen som grävde sin egen grav och utrotades.

  Gilla

 • malmobon

  Muslimer är var och en mycket fega. Även 2. Är dem 3 eller flera får dem mod.

  Gilla

 • Kalle Andersson

  Såg en bra kommentar på youtube om muslimer:

  ”They are demons! They enjoy killing people like their father satan! Sadistic, bloodthirsty demons.”

  Gilla

 • Kalle Andersson

  Muslimers största nöje är att mörda oskyldiga människor på de mest bestialiska sätt, deras största nöje är att mörda eller död som självmordsbombare.
  SJÄLVKLART är islam INTE en religion, det är en IDEOLOGI armerad med litet religion och det är en dödlig cocktail. Muhammed som sägs vara Allahs sändebud på jorden predikade i Medina runt år 600 om att mörda alla som inte anslöt sig till denna ideologi, han var en pedofil och massmördare.
  Jesus som representerar kristendomen kom med ett helt annat budskap, bl.a. ”älska din nästa” och i Bibeln finns inte något liknande, inga uppmaningar till att döda och stympa medmänniskor.
  Islam är en IDEOLOGI från HELVETET och den borde förbjudas då NAZISMEN är förbjuden, nazismen kommer inte i närheten av detta våld och uppmaningar till slakt och mord som islam står för.
  Lyssna gärna på Mona Walter på YOUTUBE…”Det är islam som attackerar mig.”
  Eller Geert Wilders – The Reality of Islam in Europé – Malmö, Sweden 27/10-12″

  Gilla

 • grregory

  Kommer nog aldrig vänja mig vid deras huvudnyheter..

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: