Stäng

8 reaktioner på “Dagens ”huvudnyhet” från den muslimska världen

   1. Jobbar vänstern på helgerna…har ni blivit kapitalister eller? 😂😂😂

 1. Då var det dags för Egypten….finns det några länder i Nord-Afrika som kommer kunna stå emot, det blir nog svårt…. Instanbul, Turkiet där har ISIS en bas enligt en turkiskt tidning….och på kvällarna är Wahabadisterna ute och helt öppet rekryterar folk till ISIS och Al-Nusra….
  Grekerna är inte bästa vän med EU och dom kommer säkert att vända dövörat till om det börjar komma flöda in Islamister till EU från Turkiet.
  Islamisterna kan alltså organisera och utbilda sig i Turkiet, sen ha fri passage genom Grekland….
  Snart dags att beväpna sig…så kan man iallafall skydda sin familj och människor som känner precis som jag, att politikerna är paralyserade och att det inte går att räkna med att polisen/militären klarar av att skydda människorna, polisen klarar inte av dagens situation…
  Den vapensmugglingen som dom togs i veckan det är bara toppen på isberget, smugglingen har pågått i många år….och det krävs inget medlemskap i MENSA för att förstå det…

 2. Geert Wilders höll ett lysande begåvat tal om islam i MALMÖ, mer aktuellt idag än någonsin, det är på engelska men det är lätt att hänga med även för den som inte pratar så bra engelska, Geert pratar klart och tydligt, rekommenderas till alla:

  YOUTUBE….:”Geert Wilders – The Reality of Islam in Europa – Malmö, Sweden 27/10-12.”

  Talet hölls som sagt i Malmö där judar idag trakasseras, – Raul Wallenberg som räddade många judar undan Adolf Hitler och nazismen nämns som den hjälte han var och fortfarande är.
  Vänsternazisterna Erik Ullenhag (fp) och Cecilia Malmströms (fp) nämns också som de landsförrädare de är.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: