Där våldsvänstern styr


Från Eva-Maries Facebook

Det föll på min lott förra vintern att boka in ett verksamhetsbesök vid Malmös universitetssjukhus SUS, det föll på min lott att göra allt jag kunde för att få till stånd detta besök. Som alla minns reste vår partiledare Jimmie Åkesson i hela Sverige för att inför de stundande två valen besöka arbetsplatser, medlemmar och sympatisörer.

Eftersom jag arbetade deltid som politisk sekreterare för sverigedemokraterna samtidigt som jag i min profession som certifierad massör var ute på företag, och då bland annat hade uppdrag inom SUS kände jag att jag hade god chans att sjösätta partiets intention om ett besök vid Malmös sjukhus.

Det skulle inte gå som på räls, det var jag väl medveten om. Malmö är en extrem stad där våldsvänstern alldeles för länge har fått sätta agendan om vem som får göra vad och vem som får lov att vara var.

I min kontakt med malmöbornas sjukhus visade dess press och kommunikationsavdelning på ett proffsigt förhållningssätt, alla partiet var välkomna i verksamheten. Tidningen sydsvenskan skrev artiklar om ”spontana” sjukvårdsanställdas protestlistor mot vårt parti. Vi i SD-Malmö klädde av sydsvenskan.

Det trummades upp en politisk hysteri av sällan skådat slag inför Jimmie Åkessons verksamhetsbesök på SUS, vänsterpartiet gick med listor mot vårt besök och man drog in skyddsombud mot oss. Sjukvårdsanställda med partibok hos V sade sig må mycket dåligt över att vi sverigedemokrater skulle komma på besök. Vårt helt vanliga besök skapade ”oro”. Några veckor tidigare sågs Annie Lööf (C) i koridorerna, men det verksamhetsbesöket genererade inte ett enda pip.

Tonerna gick höga och vänsterpartisterna på akutsjukhuset där vi var inbokade var oroliga för patienterna att dessa skulle bli oroliga, skräckslagna och må ännu sämre när vi kom!? Jag och mina partikamrater kontrade med att det helt klart finns patienter med sympatier för Sd som skulle bli väldigt glada att få träffa sin partiledare.

Sydsvenskan ordnade chatt mellan SD-Malmö och den akutsjuksköterska som ville stoppa oss från ett verksamhetsbesök som alla andra partier är välkomna till. Sjuksköterskan heter Elin Rutqvist och är inte bara syrra utan även vänsterpartist men det ville först inte sydsvenskan skriva ut, man hade och har en agenda.

Inför detta verksamhetsbesök var det många turer och in i det längsta visste vi inte om det skulle komma till stånd, de ansvariga på SUS stod på sig och gjorde rätt fast både media och vänstern ”skrek och gol” Stor eloge till SUS, både personal i ledning och ni gräsrötter i vården som ville ha besök av er partiledare.

För exakt ett år sedan i den tredje största staden i ett modern land stod vår partiledare på en vårsank gräsmatta i ett råkallt Malmö. Vi var………nej jag formulerar om meningen, vänstern med sin svans av våldsamma odemokrater var en säkerhetsrisk, inget tillstånd gavs att en stund innan verksamhetsbesöket möta media inom sjukhusområdet.

Det finns mycket att berätta och att skriva om i detta, jag summerar. Med detta besök vaknade fler malmöbor, medlemsansökningar strömmade in, vanligt folk gillar inte mobbare. Att en partiledare på besök ser sig tvingad att hålla presskonferens på en gräsmatta i en gatukorsning i ett demokratiskt land är inte friskt, det är förnedring.

Vi lämnar skränvänstern därhän. Alla politiker måste för att kunna fatta bra beslut vara ute i verksamheter, vi togs väl emot på detta besök och jag tänker med glädje tillbaka på de fantastiskt kunniga och väldigt trevliga personer vi fick förmånen att för en stund stifta bekantskap med.

Jag är glad och mycket tillfreds över att mitt arbete för att få till stånd detta besök blev så bra till slut, ett besök som har en hel del dimensioner. Både jag och partiet har fått goda erfarenheter att ta med oss i fortsatt sverigevänlig politik. Då för ett år sedan var jag politisk sekreterare för SD-Malmö, nu är jag endast politisk Smiley wink

Läs även detta govänner http://malmo.sverigedemokraterna.se/…/tid-for-reflektion-d…/
http://malmo.sverigedemokraterna.se/…/skriv-fragor-om-part…/

Vid pennan
Eva-Marie Olsson
Malmö


6 responses to “Där våldsvänstern styr

 • Kenneth

  Pissvänstern förnekar sig aldrig!

  Gilla

 • Warning to America

  Nazistvänster kan ta Muhammed i hand, de är samma andas barn! Vi som kämpade mot och vann kriget över Adolf Hitler och nazismen står idag inför mänslighetens värsta hot :ISLAM som vill kontrollera varje aspekt av våra liv.
  Agerar vi inte idag kommer det snart att vara försent!
  Se Geert Wilders tal på YOUTUBE, ”Warning to America,,,!

  Gilla

 • Anders

  Skitbra skrivet Eva-Marie

  Gilla

 • Gahoo

  Här är vänsterns nya slogan den passar alldeles utmärkt in deras politik:
  ” Islamist Javisst ”

  Gilla

 • Grune

  Den som påstår att Sverige är en demokrati vet inte vad demokrati är för något.
  Sverige var en gång för länge sedan en demokrati men är i dag en av de värst diktaturerna i världen. Det har aporna ( icke se, icke höra, icke tala ) sett till. Altså 7-klövern.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: