Judisk förskola nekas försäkring

Ett belgiskt försäkringsbolag har vägrat att förnya försäkringen för en judisk förskola i Bryssel. De hänvisar till den senaste tidens ökningen av antisemitiska attacker mot judiska organisationer, och tillade att risken att försäkra skolan var för hög.

Den europeiska judiska förskolan ligger i samma distrikt i Bryssel som EU högkvarter. De har vanligtvis cirka 20 till 30 barn per år.

Beslutet av den belgiska försäkringsföretaget inte förnya skolans försäkring togs i samband med en markant ökning av antalet terrorist och antisemitiska attacker mot judiska institutioner under de senaste åren.

LÄNK

FjärranÖsternRedaktören undrar: Är det Budister som är taskiga mot judarna? För det kan väl inte vara de som kallar sig de ”fredliga och humana”?

7 thoughts on “Judisk förskola nekas försäkring

  1. Konstigt att man fortfarande kan brandförsäkra bilar i getto områdena i Sverige.

  2. På youtube: Geert Wilders – The Reality of Islam in Europé – Malmö, Sweden den 27/10-12.
    Rekommenderas, lätt att hänga med i talet även om man inte kan speciellt bra engelska, han pratar långsamt och tydligt, mycket nöje!

  3. Lyssna på Geert Wilders tal på youtube, han står på Islams/Al Quaidas dödslista. Talet ger ett bra helhetsgrepp över situationen inom EU.
    Han säger också att det är mycket viktigt att vi ställer oss bakom staten Israel, det enda fungerande demokratiska icke-muslimska land i regionen.

  4. Tänk bara om svenskarna hade bojkottat Folkskam och LO, vad vore facket värt.
    En fis i universum.

  5. Judarna har sin överlägsna metod att lösa problemet.
    Alla judar kommer att vägra anlita bolaget, som går i konkurs.
    Tänk om svenskar vore lika intelligenta ?

  6. STORMAKTEN Sverige har ett särskilt ansvar för judiska barn, vi är stolta över Raul Wallenberg men nu är det skarpt läge, Röven borde ta av de 1,5 miljarder Socialdemokraterna tänker ge bort till Abbas och betala den Judiska förskolans försäkring !

  7. Då får vi hoppas på att judarna i Belgien talar klarspråk om att det är människor som vurmar för islam som står för trakasserierna och arbetar för att sådana som trakasserar inte ska få komma in i Belgien. Jag vill passa på att tacka de få judar i Sverige som talar klarspråk om att det människor med rötter i mellanöstern (islam) som står för trakasserierna i Sverige. Och ännu mer logiskt och bekvämt vore det om judiska intressen arbetade för en radikal minskning av invällning av invällare!

Kommentera