Stäng

17 reaktioner på “Invandrad kvinna ryter till

 1. Visst har vi ansvarslösa kretiner till politiker, MEN…..det har vi haft och känt till länge och de som trots detta röstar på dem är själva ansvarslösa kretiner!!! Valmanskåren kan ICKE svära sig fri från ansvar för sakernas tillstånd.

  1. Instämmer i din klagan,mot de c:a 80 %-en !
   Sak samma skedde 1953 i Östberlin när dess befolkning,reste sig mot sin diktatoriska regim.(liksom i Sverige 2014,slog man 1949 samman alla partier till SED )
   Den protest som uppstod slogs blodigt ner.Sedan dröjde det tills en ny generation växt upp,(och revolterad) innan man befriades från sitt Enhetsparti 1989 !!!!
   M.a.o. skulle för Absurdistans del först år 2050,kunna återskapas, något som liknar en demokrati.

 2. Ja väljer man in fullblodsidioter till att styra landet, så får
  man räkna med att dom beter sig som sådana.

 3. Skrämmande ansvarslöst av politikerfrälset/”godhetsapostlarna” att låta Miljöpartiet bestämma massinvandringspolitiken!
  87:an har en absolut SISTA CHANS och det är att de till valet/folkomröstningen 2018 röstar NEJ till fortsatt massinvandring! Man måste konstatera att OM INTE så sker kommer en kollaps av välfärdssystemet ganska snabbt.
  VÅLD, KRIMINALITET OCH KRAV PÅ SHARIALAGAR FRÅN MOSKEERNA !
  Jag har i mitt liv sett diktaturer rasa ihop som korthus!!! Sverige är idag en ”åsiktsdiktatur” och det kommer att få förödande konsekvenser !! Som vi bäddar kommer vi att få ligga!

 4. Sådana rakryggade och ärliga människor behövs….dom ryggradslösa ljugande samhälls förstörande Vänsternazisterna kan vi landsförvisa till Svalbard…

  Tvi ni har verkligen kört Sverige i botten…och nu vill ni tysta alla kritiker…och hänga ut dom som nazister och rasister….Sverige har tagit emot invandrare så länge jag minns under ordnande former, där tillgången till bostadsplatser, jobb och samhällets förmåga att integrera dom har varit avgörande för hur många som Sverige kunde ta emot….det var bättre förr…eran politik går ut på att ta in alla och sen se hur många bostadsplatser det finns och tillgången till jobb…samhällets förmåga att integrera alla, den skiter ni fullständigt i !!!
  Vänsternazister ni kommer att bli dömda i historieböckerna….

  Och du Albin, ibland är det bra om man kliver ur sin roll i spelet och ställer sig vid sidan om och är kritiks mot sitt eget beteende…det är för att hålla indoktrineringen borta…skapar ett friare sinne….

  1. Det här är farliga ”människor”, det gäller verkligen att se upp med dessa ”vänsternazister”/islamister.

   1. Precis dom är farliga, dom skyddar Islamister och kryper för Wahhabadisterna i Saudiarabien…dom gör ingenting åt judeförföljelsen, dom hjälper inte kristna i Mellanösterna…dom diskriminerar svenskar som har en annan åsikt, dom ger fulla fan i våra äldre som byggde upp välfärdssamhället och som nu är ödelagt av vänsternazister och allt detta på mindre än ett årtionde…
    Jag har bara ett mål i livet och det är att skydda den fria åsikten och människor som är lugna och fredliga…först med pennan och sen med svärdet om det behövs….
    Dom här Vänsternazisterna som har ockuperat Sverige…dom är i mina ögon landsförrädare.
    PK-media, Researchgruppen, Inte rasist men….deras jobba är att jaga oliktänkande för dom passar inte in i den nya ordningen…det är Nazism och det stinker om deras beteende…
    Som Albin, hon ska ut och föreläsa på skolor om rasism och nazism….hon jagar ju oliktänkande….vem orkar lyssna på en sådan hycklare!!!

 5. Sådana rakryggade och ärliga människor behövs….dom ryggradslösa ljugande samhälls förstörande Vänsternazisterna kan vi landsförvisa till Svalbard…

  Tvi ni har verkligen kört Sverige i botten…och nu vill tysta alla kritiker…och hänga ut dom som nazister och rasister….vi klagade aldrig över finnarna, Chilenarna

 6. Men den logiken hon har så får hon packa sina väskor och dra till Irak. Varför bor hon här med PUT och ev. Svenskt pass.

 7. Om inget annat hjälper så får vi väl bygga en 10 m hög mur runt sverige och det skall bara att ta sig ut. Om man vill komma in igen skall man visa papper på att farfarsfar var Svensk medborgare född av Svenska förräldrar
  Skämt åsido. Vi kastar ut alla invandrare som inte kan bevisa att dom har jobb och släpper inte en djävel mer över bron.

  1. Vi behöver inte bekymra oss om att bygga en mur runt Sverigeistan. Det gör snart omvärlden åt oss!

  2. Att dom har jobb är ingen merit, eftersom jobbet, liksom allt annat dom har här, är stulet från en svensk!

 8. Nu måste ni veta att PUT är ett rumänskt ord som betyder ’jag luktar illa, jag stinker’ – formen gäller 1:a personen singular. Fritt fram att roa oss när vi ser hur mörkhyade raketforskare, läkare m.fl. hoppar upp av glädje och visar upp att de fått skriftligt bevis på stanken. Herre Gud!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: