Stäng

Bilan har ett fett jobb

2015-04-06_2010

Tobbes Medieblogg skriver lite om somalier och Bilan Osman HÄR.

Inte rasist men skriver så här på sin hemsida ”Vår grundidé, som vi inte kommer vika ifrån, är att granska Sverigedemokraterna och inget annat parti eller ideologi”

69 reaktioner på “Bilan har ett fett jobb

 1. Många kommentarer här får mig att fundera på vem som har mest IQ, Bilan eller dom som skrivit kommentarerna, att använda N-ordet eller överhuvudtaget nämna hennes utseende är lågt. Extra roligt med tanke på att många européer tillbringat somrarna med att sola för få hennes färg och läpparna…., ja med tanke på hur många som sprutar in botox i läpparna så verkar stora läppar vara lite av ett skönhetsideal hos många…bruden ser bra ut på den här bilden tycker jag, inget snack!
  Jag tror hon är född i Sverige och därmed svensk, är hon född i Somalia är hon somalier. Jag blir ju rimligen inte Amerikan för att jag flyttar till USA. Bruden skriver bra, troligen bättre än dom flesta som skriver kommentarer här.
  Däremot tycker jag att hennes åsikter är bedrövliga, jag får alltid högt blodtryck när jag läser vad hon skriver och att försöka skylla bristen på somalisk integration på Sverige och svenskarna blir bara löjligt, somalierna har inte ens lyckats integrera sig i grannlandet Kenya, än mindre i Europa. Det beror givetvis inte på deras hudfärg hur gärna några av er skulle vilja det, men däremot på tradition, kultur, klantänkt, religion mm.

  1. Ja, hon är stockdum. Alla kommentar om ”läppar” och ”fellatio” är bara så jävla pinsamma.Människan (Bilan Osman) ska debatteras ner i marknivå, med argument, och inte med kommentarer om hur hon ser ut eller var hon kommer ifrån. Det är ju liksom ”öppet mål”. För mig spelar det ingen roll om härkomst – hade hon hetat ”Anna Larsson” och varit arvtagare i direkt nedstigande till Gustaf Vasa så hade de inte spelat någon roll för mig – en idiot är en idiot ”but maybe in a different wrapping”.

 2. Tuffa killar gillar tuffa tjejer, här är en favorit, ”Lilla Lovis”: ”https://www.youtube.com/watch?v=A8NFaeP_LKA”. Nej, jag är inte mansgris, jag tog det mesta av barnledigheten (efter lite bråk..). Jag ringde upp Lovis (jag var helt nykter!) och föreslog att vi skulle idka lite vuxengymnastik tillsammans! Det tyckte hon inte var en bra idé, så jag släppte ämnet, Otroligt trevlig kvinna, charmig som fan,.. ”En kopp kaffe då?”. ”Nej du, du vill ha mycket mer än så”,. Och det stämde ju, hon hade helt rätt! Jag älskar starka kvinnor, även (och kanske speciellt) om de är svårfångade..

 3. Negrer likt denna bilan som kommer hit och inte har ett endaste dugg att tillföra Sverige bortsett från arrogans och krav skall hånas och förminskas.

  Att hon dessutom är muslim visar vilket eländigt skick den ”människan” är i.

  Hon är inte välkommen i landet med en sådan attityd.Den är högst provocerande med tanke på vilka kvaliteter somaliern har

  För mig kvittar det lika om någon anser jag är hård. Landet har sedan länge passerat anständighetens gräns och myndigheter missbrukar medborgarnas förtroende i parti och minut.

  Nu är det hårda tag som gäller om vi skall hindra att hårda tider kommer!

  1. Visst, men jag tror inte ”hårda tag” kommer att ge resultat i dessa tider vi lever i, det är politik som fungerar. Skickliga politiker måste ta tag i det här och den arga retoriken är säkert ok här inne men den kommer att motverka SDs framgång. Man ska välja sina strider.

   1. Mycket klokt och bra skrivet! Ett problem med ”sociala medier” är att det går för fort från tanke till handling. Man blir arg och upprörd, och skriver något i all hast och POFF – så finns det på nätet för alla att se. Då är det för sent att ångra sig. Jag är så pass gammal så att jag ”deltog i debatten” för länge sedan genom att skicka insändare till tidningar. På papper 🙂 Jag läste något, blev upprörd och skrev ett svavelosande inlägg PÅ EN MEKANISK SKRIVMASKIN. Läste igenom det.. ”Nja, det där var nog inte så bra formulerat, kanske lite för hårt vinklat”. Rev sönder utkastet och skrev om, och skickade in (papper, kuvert, frimärke!)..Nu kan vilken idiot som helst göra bort sig på två röda sekunder, och hela världen ser det i samma ögonblick, Och ”internet glömmer aldrig” 🙂

 4. Jag förstår att man är kritisk mot henne och mot islam men är det verkligen nödvändigt att poängtera hennes hudfärg och låta nedvärderande?! Det finns de är med i SD och de som har röstat på SD som är mörkhyade, hur tror ni de känner när de läser alla dessa kommentarer om ”neger” hit och dit? Eller ska de kanske också lämna partiet och landet och åka till andra länder…
  Problemet som många inte fattar här, är att med alla dessa kommentarer har många här inne bevisat att hon har rätt när det gäller rasism och SD.
  Är problemet verkligen islam eller allt och alla som inte tillhör etnisk svensk? vad gör man om man är adopterad då? och hur hjälper ni SD med en sådan inställning till människor i ett modernt samhälle idag 2015?

  1. Som jag ser det, ÄR problemet enbart islam. Ras, hudfärg och annat är oväsentligt, det är hatideologin islam som är den största faran i ett modernt västerländskt samhälle.
   Man borde tillämpa en slags ”försiktighetsprincip” även i detta sammanhang och därmed totalförbjuda alla yttringar av islam!

  2. Problemet är faktiskt islam, i övrigt håller jag med dig. ”Neger-kommentarerna” avslöjar bara skribentens obefintliga IQ. För mig (jag är ”vit hetero” osv) spelar hudfärg ingen som helst roll. Om ”Anders Andersson” (vitt skinn och lite rödhårig, tål inte sol) får för sig att konvertera till islam, börjar kräva pauser för bönestunder och trakassera kvinnor – då åker han ut direkt!

   1. Exakt! precis det jag menar. Konvertiter är ju ännu dummare egentligen som frivilligt väljer den vägen, vad ska man göra med dem och vart ska man skicka dem..hoppas Saudiaarabien tar emot dem eller Iran eller Malaysia så de får smaka på fredens och toleransens äkta islam.

  3. Jag personligen röstade på SD för att jag är nationalist, inte rasist eller nazist. Jag tycker att ens hudfärg, etnicitet har ingen betydelse för att man ändå inte kan ha makt att förändra dem. Man kan inte hjälpa att man är född vit, mörk, eller gul. Däremot tro (religion), värderingar och kultur kan man välja själv. Jag tror på svensk kultur i Sverige, och att islam inte hör hit punkt. Det fungerar ju knappt i muslimska länder och det kommer aldrig att fungera i Europa eller moderna samhällen.

   1. Du, Linda, är väldigt klok! Jag tycker som du. Men jag vill ändå korrigera en sak: ”Det fungerar ju knappt i muslimska länder”. Byt ut ”knappt” mot ”inte ens” så är vi helt överens. Jag har (som framgår av mina andra inlägg här) gjort utlandstjänst för försvarets räkning, i Afghanistan. Det jag såg där, hur kvinnor behandlades/betraktades av sina ”män” ( i mina ögon var de inte män, de var fega pultroner, och nästan alltid drogade, kvinnorna gjorde de mesta jobbet) fick mig att börja hata lyx-feminismen i Sverige. ”Hat” är ett starkt ord, men hur ska man betrakta svenska ”feminister” som totalt ignorerar (eller t.o.m hyllar) islam??? Jag fattar inte.. Det vore som om jag var jude (vi låtsas nu) och står och heilar Hitler 1939 ”HEIL, HEIL, HEIL!!” Det är ju bara en ”annorlunda kultur”, och man ”måste anpassa sig!”.Tredje riket hade ju en del häftig musik (”Horst Wessel”), och snygga uniformer. Ordning och reda, gasning på freda! Hel obegripligt hur de uppför sig..

  4. Ordet neger är i min värld inget skymford ! Varifrån har du fått,att det skulle vara nedlåtande att ha afrikanska anor ?
   Negrerna/eserna har ju sedan mer än hundra år,befriats från slaveriet i civiliserade länder.
   Förstår då inte varför man inte bygger upp sina egna land,som de tillkämpat sig åter från kolonialmakterna på deras egen,enormt stora kontinent…Vi i Norden är inte i behov av dessa,lika lite som araber och islamister från Asien !

   1. Det är inte nedlåtande att ha afrikanska anor men ordet ”neger” är ett skällsord. Det är allmänt känt annars och du kan alltid kolla upp det om du inte tror på mig.
    Det är t.ex inte nedlåtande att vara svensk men att kallas för ”svenne” är en annan sak. ”neger” är tusen gånger värre.
    Det andra om slaveri och kolonialism är helt ett annat ämne som inte hör hit men visst är det jobbigt när folk är beroende av andra generation efter generation, det håller jag med om.
    När det gäller islam, så hoppas jag att du vet att vi tyvärr har en hel vänster och höger som stödjer islam och muslimer och det är deras fel egentligen att folk som Bilan och Mohamed omar och mustafa omar..mm får positioner och får tala fritt i media utan kritik. Kritik av islam, öppen kritik av islam och muslimer är inte tillåtet i Sveige och det är ett problem.
    Sedan har vi våra egna svenskar och svenskor som har gått och blivit muslimer som någon nämnde där uppe i sin kommentar och de sprider mer propaganda än andra mussar. De hjälper nämligen till mer än muslimska invandrare pga att de är väletablerade, språkkunniga, och är etniska svenskar. De används av islamiska föreningar, och moskeer aktivt. Vad är åtgärden där? stänga gränsen kan du göra men ska du slänga ut alla som har bott här hur länge somhelst? ska du slänga ut alla halvsvenskar eller de hel svenskarna som har konverterat och deras halvsvenska barn? Man måste tänka realistiskt.

 5. En stilla fråga, vad har Somalia och somalierna att tillföra Sverige förutom Mona Walters berättelser om irrläran islam?
  Bilan, en person som tyr sig till Expo och Expressen kan aldrig få riktiga svenskars respekt. Dessa två organisationer har ingen som helst respekt för andra åsikter än sina egna. De drar sig varken för förföljelse eller grov kriminalitet. Vill du nå respekt så fjärma dig från kriminaliteten.

  1. Neger är inget skällsord, däremot Nigger, det är bara
   vänstertöntar som hittat på att neger är skällsord,det
   har för fan använts i Svensk litteratur i hundra år!

   1. Tony det finns en stor flod som heter Niger i västra Afrika och jag har flera som jag har hjälpt med pengar till skolundervisning i Tanzania. Deras vuxna kallar sin stams medlemmar för Bantunegrer, eller något däråt, jag blev plötsligt osäker om första delen av namnet, men andra delen är negrer

  1. Är du utsänd av Expo eller Research-gruppen för att misskreditera Pettersons Blogg? Eller helt enkelt bara osedvanligt full och dum? Dina sex-fantasier kan du ta i något annat forum, vi är inte intresserade. Köp en sex-docka från Tyskland i smidig latex, och umgås med henne istället.

 6. Det finns nog många somaliska kvinnor som vill förändra och kämpa för sitt land Somalia att få landet att blomstra.Osman tillhör inte kämpar kvinnorna – det fyller inte någon funktion att föreläsa om rasism i Sverige.

  1. Jag har gjort så kallad ”utlandstjänst”, i Afghanistan, inte Somalia. Två resor. Det som slog mig var att landet skulle kunna komma på på fötter om kvinnorna fick bestämma (jag är en sådan där vit hetero rasist..). De brydde sig om barnen, såg till att vardagen fungerade, tog barnen till den lokala skolan, lagade mat, städade, tvättade. Männen satt i sina kaftaner och drack thé och spelade olika spel på den lokala ”krogen”. De hade liksom ”gett upp”. Vem skulle se efter getterna och den lilla åkerlappen? Jo, frugan fixar det nog? Ren misär, det där landet kommer att gå under med dunder och brak

   1. Det finns låneinstitut i I-länder som enbart lånar ut pengar till kvinnliga företagare. Säger allt om khat-tuggande män och strävande kvinnor.

   2. Kunde inte ”svara” till dig, Mary Agnes. Tänkte du på s.k. ”mikrolån”? Som blev känt 2006 när Nobels fredspris gick till Muhammad Yunus och Grameen Bank.En god tanke, men så fel det gick.. Skyhöga räntor. Det lät så fint, men satte fattiga kvinnor i (än större) skuld.

   3. Hur går det då för Sverige som importerar hundratusental med den läran?

   4. Vi lärde oss fort. Ville man ha reda på något så frågade man en kvinna, Vi hade både manliga och kvinnliga tolkar (tyvärr för få i den senare kategorien). Männen (inte tolkarna!) var bara pyjamas-klädda pajaser, oftast drogade långt upp över gälarna. Behövde man intel så var det kvinnor som gällde. Men de var blyga/skygga så man fick lirka lite.. Inte bara klampa fram och ställa till ett förhör, då ser ju hela byn på!! Så man fick ordna det lite diskret, vid sidan av… Det är JÄVLIGT synd om kvinnorna i Afghanistan, där skulle Gudrun kunna göra en insats med sin ”feministiska utrikespolitik”. Lycka till, säger jag..;)

   5. Erik Johansson,

    Jag har aldrig varit så där långt bort men jag tror att många kvinnor skulle vilja få ett fint och bra eget land.Men det blir problem som sagt var när dom motarbetas av män och kvinnor som inte alls vill det.En del reser till och med hit till Sverige för att bråka med oss,istället för att bli och anamma av dom kvinnor som vill göra gott i sina länder.

   6. De har ju dock sina opiumodlingar, som de kan skörda en gång om året. Vad går den till. Väst ville ju att deras länder skulle köpa upp morfin till sjukvården. Då har man gett upp! Deras kvantitet och med det som finns i Sydamerikas djunglar, blir ju tyvärr alltförmycket.

   7. Jag är inte ”rasist”, hade jag sådana tendenser så skulle det upptäckas och jag hade diskvalificerat mig själv för utlandstjänst. Men efter två resor till Afghanistan så har jag blivit anti-feminist, låt mig förklara.. Det FINNS grupper/föreningar i Sverige som verkligen går in för att hjälpa kvinnor, men de syns inte så ofta. Istället svämmar media över av dessa jävla (ursäkta uttrycket) lyx-feminister som har totalt noll kontakt med verkligheten. De gullar med islam, som PER DEFINITION är kvinnoförtryckande, och hederskulturer är ju bara en annan sorts kultur, man måste ju vara öppen för det som är annorlunda? Karlarna är tjusiga, och härligt ”osvenska”. Maten är god, spännande musik har de ju också – hej fallera, charmad av bruna ögon. Jo tjena.. Om man ska vara noga så är kvinnlig omskärelse inte ett rent islamsk fenomen, det är lokalt ”kulturellt”. Och hederskultur (kast med liten kvinna från balkong) förekommer även bland t.ex kristna kurder. Men jag fattar inte hur s.k ”feminister” så gärna omfamnar islam?? Det är helt obegripligt! Kvinnor i Afghanistan behandlas som åsnor av sina män, de hanteras (i bästa fall) som boskap. Och här i Sverige sitter t.ex. kiss-Gudrun och ondgör sig över ”det strukturella patriarkatet” (dvs snälla vita heterosexuella män). Lever vi på samma planet?

 7. Ibland blir det lite för rasistiskt här tycker jag.Ni får fyra val till Sveriges nästa statsminister: Åsa Romson (pursvensk), Gudrun Schyman (nerkissad pursvensk), Ayaan Hirsi Ali (somaliska), Mona Walter (somaliska). Välj.

  1. Jag håller också med. Lytesskämt och utseenderelaterade stick sänker oss till Bilan-Albins nivå.

   Hon verkar korkad. Hon har fel. Och hon sprider hat, hot och piskar upp en stämning i skolorna, som drabbar ”vita” och alla som vägrar tänka som hon själv (vilket är ca 99% av befolkningen…)

   Men som i alla sammanhang, när man är arg, då tar man till ord som sårar. Som när man skriker gubbajävel efter som äktaman… när nåt gått snett.

   1. Precis. En idiotisk somaliska är en idiotisk somaliska, En idiotisk pursvensk är en idiotisk pursvensk. En smart somaliska (t.ex Ayaan Hirsi Ali eller Mona Walter) är en smart somaliska. Gissa vad jag väljer om valet står mellan Åsa Romson och Mona Walter? 😉

  2. Jag väljer nummer 5, dvs Jimmie Åkesson. Mona Walter kan jag tänka mig på någon ministerpost.

  3. Ayaan Hirsi Ali är väldet bästa valet av de tre jag känner till. Den fjärde vet jag inget om, men det ska det bli ändring på. Dock tycker jag att de två svenska korten kunde ha haft en något högre nivå en dessa två. Man kan ju inte bara ta fram stolpskotten,

   1. OK, presentera några fler kandidater. Jag lade fram ”stolpskotten” p.g.a. att de faktiskt (kanske inte Gudrun,.,) sitter nära makten.

 8. Jag brukar vara hård i mina kommentarer. Jag är den värsta sortens person – ”vit medelålders heterosexuell man” och brukar inte hålla inne med vad jag tycker. Men kommentarerna ovan är faktiskt rasistiska. Bilan Osman är iofs helt dum i huvet, och då kan vi koncentrera oss på det, eller? Att hon kommer från Somalia och har tjocka/fylliga läppar har väl inte med saken att göra. Ayaan Hirsi Ali kommer också från Somalia, är hennes åsikter olämpliga? ”Vem är det?” Googla..

   1. Sant, jag glömde nämna henne – tack för att du gjorde det.. Och det finns fler starka kvinnor som riskerar livet genom att lämna dödskulten islam. En annan stark kvinna är Miriam Makeba, hon kämpade inte mot islam utan mot apartheid: väldigt fin video, ”Khawuleza”: ”http://tinyurl.com/o8lh7wy”

  1. Ger man sig ut under falska premisser och i lånta fjädrar för att medvetet provocera och trakassera under en längre tid, då får man förbanne mig stå sitt kast och bita i det sura äpplet.

   1. Så hade det varit i en perfekt värld, men tyvärr är vi inte där ännu!

 9. Neger Joe med Johnny Bode är en svensk klassiker och ingår i mästerverket ”Bordellmammans visor” 🙂 Njut gärna denna skönsång ätandes en negerboll också för full effekt 🙂

  PS. ”Runka mig med vita handskar på” är och en riktig hit signerad Johnny Bode

  1. Ett jävligt ovidkommande och i detta sammanhang olämpligt inlägg!
   Kan ge mig f-n på att ”Spjuvern” är utsänd av Expo för att trolla…

 10. Deras grundidé är på sätt och vis ett fritt val,dock mindre väl genomtänkt, kan klart tydas att dessa verkligen vill åstakomma en skillnad på dem/vi,vilket primärt rimmar illa med dagens ideologi med det även lämnat ett tyst medgivande till en märklig grundidé där man undviker att granska båda parter.Om utifall detta nu mot förmodan skulle ske samt finansieras av och i regeringsnivå och slutligen kanske kan komma att bekostas av skattebetalare(både (Vä-Hö) har många mkt svårt att förstå,oavsett etnicitet.Notera,att om/vid ett eventuellt genomförande av densamma så lämnar det även ett prejudicerande svar( på vad vår regering förespråkar,samt lämnar redan där ett entydigt/orättvist resultat eftersom man bara ser en sida.
  Mkt illa dock ej helt oväntat, tyvärr vänsterrelaterat fenomen.
  Inget illa ment mot initiativtagaren interasistmen.Denna får gärna gå på,ponera, en fotbollsmatch/rättegång där domaren redan innan bestämt att dömma enkom ena parten.Väl mött.

 11. Att hon fått dessa uppdrag beror på att hon är somalier (neger) och inget annat. Det måste vara plågsamt att alltid rekryteras för för sin hudfärg och inte efter intelligens eller kompetens?

  Den verkliga rasismen döljs bakom kvoteringar där negern i det här fallet inte tillskrivs möjligheter eller färdigheter som går att mäta sig med vita människor. Man ställer helt enkelt lägre krav på existenser likt denna bilan. Det förstår alla som läst vad denna människa levererar

  Men det tror jag knappast inkvoterade bilan förstår!

  1. Man kan självklart inte vara både muslimsk somalier och östgöte på samma gång. Somalier bor i Somalia och är oftast smittade av islam som innebär livslång plåga som muslim.

   Bilan kommer aldrig att betraktas som svensk i svenskars ögon.

   Om hon vill tillhöra ett land och respekteras av dess befolkningen bör hon således flytta hem till Somalia. I Sverige ”försörjer” hon sig tragiskt nog på ett konstruerat arbete som husneger på Expo.

   Högröstade, arroganta och inkompetenta negrer hör helt enkelt inte hemma i Sverige. Förr eller senare skall dessa samhällsplågor ut ur landet!

   Helst förr!

 12. Man måste ha klart för sig att det här är mycket farliga individer som förespråkar extremt våld, ja, mord på oliktänkande och de mördar utan samvete det har vi sett många exempel på runt om på jorden. De tillför ingenting, står inte bakom några upptäckter inom medicin, forskning, vetenskap….De flesta av dem klarar inte av att utföra ens ett enklare arbete utan går på bidrag från Försäkringskassan…SE DENNA LÄRORIKA FILM PÅ YOUTUBE OM MUSLIM-SLÖDDRET!:
  ”Muslim go crazy during anti-islamic Movie Sweden”.

 13. Med ett sånt fett jobb, kommer Bilans läppar att växa så att hon snubblar på dem när hon är ute och går. Jag undrar om det överhuvudtaget finns någon vit svensk som vill och kan kyssa Bilans läppar utan att spy – då fan ta honom!

 14. Är den där halshuggningsbilan kvar på jorden ännu. Hon borde varit deporterad för länge sedan, hem till sin hemplanet.

 15. Hahahah dom är inte direkt klyftiga…att bara granska SD det luktar rasism och nazism, att jaga meningsmotståndare är rasism och nazism….Idioter till vänsternazister…

  Har läst om nazismen och Tredje Riket sen jag var en liten grabb….jag har alltid hoppats att nazismen inte kommer tillbaka…ett hot mot fria åsikter och därmed ett hot mot den fria människan…
  Personligen trodde jag aldrig skulle få uppleva nazism under min livstid….men men den gamla generationen som lärde hos att respektera varandras åsikter…men alla hade också ett fritt val att välja sida…
  Så är det inte längre…Vänsternazismen brer ut sig…
  Aldrig att jag tänker låta mina barn/barnbarn växa upp i ett nazistiskt/islamskt samhälle…..det är stort svek mot alla som slitit i generationer, för att bygga upp välfärds samhället som Vänsternazisterna nu ödelägger…
  Vänsternazisterna följer inte grundlagarna…dom ger fan i dom…
  Men men som för sjuttio år så kommer Européerna att jaga ut nazismen ur vänstermänniskorna….

  1. ISLAM tillför INGENTING, de har en enda agenda vilken kan läsas i sharia och det är att MÖRDA alla som inte tror på Koranen och Pedofeten! Nazismen och Hitler var avskyvärd men tyskarna kunde dock någonting mer än att bara mörda. Vi är GENETISKT olika, de här individerna är helt galna och vill bara mörda allt och alla som inte ställer sig bakom islam/sharia.
   Jag tycker det är att begära mycket av ”människor” som inte bidragit eller bidrar med ett skit till mänskligheten. MUSLIMER ska hålla sig i muslimska länder i Sverige har dessa jävlar inte att göra!

 16. Allas lika värde.
  Respekt för alla.
  Tolerans.
  Mot alla i Sverige.
  Utom mot de 20% som röstar på SD. De ska hatas, frysas ut, skrikas åt, göras arbetslösa, hotas, spottas på och hängas ut på Stortorget till hån.
  Det är så en som har mage att kalla sig ”anti-rasist” resonerar. Och får betalt för det.
  Grattis Albin

  1. Både parodi på en sångstil men också ett framförande helt i egen klass. Britta Borg kunde konsten att förena humor och allvar och faktiskt också hur den tiden såg på svarta sångerskor. Humor med glimten i ögat och en känga till ”vitheten”. Men ändå skrattar jag och mår gott av framförandet.
   Värme och inga pekpinnar från vänsterhåll – det är vad vi behöver.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: