23 thoughts on “Lille Nasir från Södertälje

  1. Det stora felet med människorna är att det är alldeles för många som låter sitt liv styras av sagofigurer som inte existerar och leller aldrig gjort det.
    Jag är övertygad om att om författarna till bibeln och koranen hade levat i dag så hade dom säkert fått något litteraturpris för bästa story eller något liknande. Där finns ju både humor, tragedi, kärlek och en massa ciens fiktions.
    Det finns enklare sagoböcker att läsa, som t.ex. Pippi Långstrump och hennes pappa NEGERHÖVDINGEN.

  2. Du är ateist om jag förstår dej rätt Adonaj.
    Tycker du att du är mer god än infödda kristna människor för att du har avsagt dig Sveriges religion?

    • Absolut inte! Däremot har jag genom livet sett hur människor i eget syfte och för sin egen snöda vinnings skull utnyttja andra i religionens namn. Svartrockar är de största hycklare man kan tänka sig.

    • Jag har jag aldrig framfört att jag är ateist eller att jag avsagt mig någon religion, det är du som påstår det. Däremot vill jag inte erkänna mig till något som är ihopkokt av hypokriter.

      • Men tror du på kristendomen – som att man alltid ska vara god mot sin nästa?

        Om du bortser från dom som styr svenska kyrka idag?

      • Är inte du lite av en stalker? Inte en enda kommentar som jag skrivit, har du faktisk låtit bli att svara på.

        Jag förstår att du tycker att jag är så underbar att du måste svara på allt jag skriver, men asså jag har förstått att du tkr jag är bäst nu. Så du kan bara lägga ner. Du sparar dig själv tid.

      • Sådana gäster på bloggen som du och ”Albin”,kan vi gärna avvara !För kommunistsvin och araber,finns det säkert lämpligare sidor än Petterssons.

      • Alltså jag är inte här för din skull … Jag är här för att jag vill läsa inläggen, till skillnad från dig som enbart lägger tid på mina kommentarer.

        Du beter dig som en liten pojke i högstadieålder, med extrema bekräftelsebehov. Sorry man, vill du få bekräftelse kring din egen existens så får du gå till någon annan. Jag är här för att läsa inläggen och diskutera med folk som är villiga och kunniga att diskutera politik. Inte sådana som dig som enbart kan säga ”kommunistsvin”.

        På tal om kommunistsvin, ditt ordförord är väldigt dåligt faktiskt. Jag förväntade mig att höra bitterf*tta också, för det är ju sådant som kommer från nättroll som dig. Fast det kanske kommer senare, eller? Aja.

    • De som tyr sig till islam är inte berättigade att leva på jordklotet.
      Deponera dom på Mars.

    • Jag tycker ju förstås beter dig som ett grinig unge som inte får som han vill. Om du skulle ta mid dig lille Albert ut i sandlådan en stund så kanske du får en glass sedan, bara du låter bli pappas dator.

  3. I Södertälje är väl alla kristna araber?
    Håller dom på med detta?
    Är det inte mest gigantiska bedrägerier från den kristna svenska befolkningen som är intressant för dessa flyktingar?

    • Det har ingen betydelse om de kallar sig kristna eller muhammedaner, det är samma pack ändå.

    • Nejdå. I Slöddertälje finns alla typer av individer. Det är ju ett av världens största flyktingläger. Går man ut och möter 100 st så är 90 invandrare.

Kommentera