Hjälten Göran Bergström!


INSÄNDARE. Påsktuppen på bilden föreställer Strömsunds nya polischef Göran Bergström, med egenhändig påtagen gloria, beväpnad och i full skrud, ja vi får väl hoppas att bara skruden är full den här gången. Han spenderar ju mer tid i systemkön än på brottsbekämpning!

2015-04-02_2010

Men Bergström har mer problem, han tål inte sanningen! Speciellt inte när det gäller sanningar om asylturismen i Sverige , samt dess kostnader och nämns sedan dom negativa biverkningarna också,  så blir han rasande, eller rättare sagt heltokig, han tappar kontrollen och besinningen totalt!  Sanningen är nämligen totalförbjuden i hans värld, hans passion är istället lögner, fantasier och orgier i  fabulerande! Bergström är också en hängiven socialist, han står på deras lista, om även långt ner och på ej valbar plats.

Han attackerar och trakasserar  titt som tätt oskyldiga invånare som inte tycker som han i flyktingfrågan och kallar dom för idioter och andra kränkande tillmälen! Han besöker skolor och skäller ut elever som slarvat med läxorna eller skolkat! Och ovanstående trakasserier endast är tillämplig på svenskar, utlänningar har som vanligt frikort även i Bergströms värld, eller kanske i synnerhet hans! Men andra ord, han är en tvättäkta socialistiskt fähund!

I en tidningsintervju för ett tag sedan så framförde Herr Bergström helt nya och får man förmoda revolutionerande nyheter när det gäller brottsbekämpning! Helt på egen hand, men förmodligen under eldvattnets  påverkan,  så hade han funderat ut att brottsbekämpning nu måste ske med helt nya metoder! Brottslingarna skulle inte haffas och straffas längre, utan dom skall bekämpas med ”kärlek” polisernas uppgift var således att gå ut på gatorna, dela ut blommor,  klappa om och krama tjuvarna, våldtäktsmännen, terroristerna och mördarna! Han är en polis i tiden, den mångkulturella flumtiden och går uppenbarligen också hand i hand med nye rikspolischefen, flumgurun själv Dan Eliasson, som bl.a.   lyriskt sjunger om att ”knu..a i Bangkok ”! Bergström har börjat bra även här, han sjunger med i refrängen och har nu  även åtit sig fotograferas helt naken för en offentlig almanacka!  En patetiskt och löjlig figur, eller i hans fall snarare en potatisk figur!

Som den linslus han är så tigger han sig också ofta till utrymme i lokalpressen där han bl.a. vitt och brett skryter om att han minsann har rest till både Jugoslavien, Chicago och Thailand och det var kanske där i Thailands huvudstad Bangkok, som han träffade den kriminelle storljugaren och  ”sångaren”  Dan Eliasson?  Och I ett annat av hans allvarligare flumanfall så påstod Bergström även att han varit tillfångatagen av islamska terrorister, men lyckades undkomma   -tyvärr får man väl ändå säga!  Han bjuder in sig själv till olika fester och partyn, en ren nödåtgärd eftersom ingen annan vill bjuda honom, men han brukar för det mesta åka ut med träskallen först! Han är en pinsam skräckupplevelse för alla i hans närhet!

Och i Göran Bergströms  fantasivärld så har han även fått för sig att det var han som utbildade bl.a. Mikael Persbranth och Peter Haber och att det är också han som  har ansvaret för att rekrytera och utbilda kungens personliga livvakter och att det är han som har det högsta ansvaret för dom operativa insatserna vid gripandet av bl.a. massmördare! Han har utöver detta också jagat både terrorister och ubåtar och det var också han som såg till att staten Kosovo fick sitt medlemskap i EU,   påstår han själv i alla fall. Nu tror jag personligen att Kosovo inte alls är medlem i EU, men jag har säkert fel, Bergström vet naturligtvis vad han gjorde när han beviljade medlemskapet.   Han var också nära att sprängas i luften av en hemmagjord bomb eftersom han först såg till att rädda alla dom andra i bombens närhet, så osjälviskt modig är han.

Bergström blev också  pistolhotad när han skulle överlämna lösensumman i ett gisslandrama i Afrika, men han överrumplade banditerna och räddade gisslan och fick får man hoppas,  negerprinsessan och halva Afrika som belöning, en sann hjälte denne Bergström. Men 1985 var han nära att bli ihjälkörd av en galen man på Cypern, men klarade livhanken med en hårsmån   -en man som vid närmare eftertanke kanske ändå inte var så galen!  Göran Bergström har enligt Göran Bergström stirrat döden i vitögat massor av gånger, men alltid gått segrande ur striderna!  Inte många som kan besegra liemannen inte, men här har döden ändå mött sin överman!  Under en tid så jagade Bergström  mördare i djungeln och det var också han som personligen arresterade dom  fyra höga ministrarna ur Pol Pots regering något som sedan ledde till  hans fall, Pol Pot:s alltså, Göran bergström stod som vanligt kvar i rök och damm som den osårbara hjälte han är!    I Wien har han också varit,  och blev  då hux flux utsedd till chefssamordnare för FN:s säkerhetsstyrkor och samtidigt personlig livvakt till Nobelpristagaren Martti Ahtisaari och en mängd andra ej namngivna potentater. När han visar sig så faller världen på knä!

Men, Göran Bergström har glömt att berätta om när han mötte Fantomen och Guran i dom djupa skogarna, säkert en livfull och mycket spännande  berättelse som vi ser fram emot! Ja, det finns naturligtvis mycket mer att säga om Bergström och hans glamorösa liv bland all världens banditer, statsmän, diktatorer och massmördare, men jag väljer ändå att avsluta här! Jag tror Ni förstår vart jag vill komma och ännu tydligare blir det förmodligen efter detta:

Göran Bergström vårdades på sjukhus i ett för mig okänt europeiskt land för många år sedan. Han hade   -mest troligt under rusets påverkan-   kastat sig handlöst bakåt i tron att han var hemma i sängen, men nu var inte hemma utan i en lokal med ett betonggolv som han försökte spräcka med sin skalle!  Han vårdades  efter olyckan på sjukhus under lång tid! Bergström var säkert en god och snäll människa för sisådär 60 år sedan,  men att i dag placera honom som polis och med ett skarpladdat vapen i sin hand är ett mycket olyckligt och farligt beslut,  han skulle platsa mycket bättre på hospis!

Hur blev han då polis! Jo, G.B:s  kompis skulle söka in på polishögskolan och bad Bergström att följa med som moraliskt stöd inför den krävande och avgörande intervjun, men när dom tränade polisögonen fick syn på Göran Bergström så förstod dom genast vilken oslipad polisiär diamant och naturell brottsbekämpande förmåga han var och han antogs därför direkt utan vidare formaliteter eller krusiduller! Allt enl. Göran Bergström egna vederhäftiga källa förstås! Konstigt att dom inte hämtade honom direkt från BB?

Här ser vi således ännu ett sorgligt stolpskott på en hög position i det svenska samhället, en person som istället omgående borde omhändertas och absolut inte vistas ute bland normala människor och definitivt inte med ett vapen i sin hand!  Bergström är en skam och vanära för hela poliskåren och för Strömsund, en lallande byfåne som automatiskt även spiller över all löjets skimmer på sina seriösa kollegor!

Glad Påsk önskar Janne


20 responses to “Hjälten Göran Bergström!

 • Göran Svanborg

  Hej, jag har läst ditt dravel om G Bergström och förundrar mig över hur mycket tok som kan komma från en penna. Jag har känt GB under många år och det som du återger är fullständigt galet för att uttrycka sig milt. Men det är ju klart, att om man inte hittar kvalifikationer hos sig själv så är det lätt att leta fel och brister hos andra. Du Janne, du lider förmodligen av ett GB komplex över att du inte nått upp till hans nivå. För att förstå det så krävs endast ett minimum av förstånd.
  MVH

  En mycket god vän till Göran Bergström

  Gilla

 • Persn

  Om det är den Janne (Jan) som jag tror ska alla veta att han är ej tillräknelig…

  Gilla

 • gunnar

  Känner Göran ganska bra , vet hans fel och brister,försöker se och låta bra ut , men han är en skitstövel som bedrar och super och lurar alla i sin omgivning ,, jag vet det!!!

  Gilla

 • huginomunin

  En till Kapten Klänning?

  Gilla

  • gunnar

   Kanske inte fullt så rutten som kapten klänning, men alkis och drömmare, varför fick han inte vara kvar som polischef??? jag vet !

   Gilla

 • Birgitta Bertilsson

  Det var många negativa saker Janne hade att komma med.
  Jag måste dock protestera lite på grund av att jag själv har haft tillfälle att prata i ett ärende och bara haft goda råd och erfarenheter av honom.
  Hälsar Flatajänta.

  Gilla

  • angelicaplacet

   Hur mycket kostar det då?

   Gilla

   • Birgitta Bertilsson

    Förstår inte vad du menar med kostar? Allt kan ju missförstås.

    Råd och hjälp kostar aldrig något hos polisen.

    T ex namnet missförstås säkert också när jag skrev Flatajänta!

    Flata är nämligen namnet på Strömsund men har blivit kidnappat av vissa människor som använder det för de lesbiska.
    Namnet Flata är mycket äldre än de flesta nu levande! Men uttalas helt annorlunda.

    Jag tycker också att Jantelagen lyser igenom ordentligt i Jannes beskrivning av GB. Varför får man inte tala om vad man har varit med om.
    Skryt tycker en del, fånigt kanske en del andra.
    Vad skall man då säga om alla som skriver memoarer?
    MVH BB

    Gilla

   • angelicaplacet

    Jag menade om han själv hade berättat vad den totala kostnaden för invandringen är.

    Jag vet inte riktigt.Ett behov att minnas sitt liv kanske för dom som skriver memoarer.

    Gilla

  • Janne

   Hej Birgitta.
   Hittade lite mer info. betr. Göran Bergström som jag inte sett förut, men det finns som sagt hur mycket som helst om honom bara man letar lite. https://www.flashback.org/t93279
   Det är mycket som inte stämmer med den där mannen!
   MVH
   Janne

   Gilla

  • gunnar

   vet att han kan konsten att få damer på fall, en av hans bästa sidor, även om han är gift , har barn på sidan om m,m,

   Gilla

 • G Tind

  Jag är en trogen följare av Petterssons blogg och blir nu en aning besviken när man läser detta. Det skulle nog behövas en faktakoll innan ett sådant här påhopp publiceras. När det sedan läggs in på bloggen så bör det även hänvisas till källor.
  Mvh!

  Gilla

   • Janne

    Tack för hjälpen med länken.
    Och jag ber om ursäkt att den inte fanns med i min insändare, men det är min svaga sida det här med länkar hit och dit. Ibland finns dom andra gånger inte!
    Men det betyder naturligtvis inte att man far med osanning för det, tvärt om!
    Uppgifterna kanske många gånger är mer tillförlitliga när dom kommer från andra källor än just svensk media!
    Men när människor börja skryta villt och hejdlöst, då blir i alla fall jag misstänksam och när man då sen börjar att skrapa lite i fernissan så märker man hur den flagnar mer och mer och hur ruttet virket verkligen är därunder! Det slår aldrig fel! Vi minns alla en annan Göran men med efternamnet Lindberg. Han föreläste bl.a. om sexbrott mot barn och använde detta som en täckmantel för just sina egna grova sexbrott mot barn!
    MVH
    Janne

    Gilla

 • Elaka gubben

  Är detta verkligen sant?Om så är fallet har vi bara en möjlighet
  kvar.Att be till högre makter.Vilket troligen haller inte hjälper.
  Det är bara att invänta slutet.

  Gilla

 • Adonaj

  Verkar till att vara ett långvarigt och svårbehandlat fall av Delirium tremens.

  Gilla

 • angelicaplacet

  Han är väl en av många som hjälper till i den medvetna planen att ge bort vårt land.

  Gilla

 • Albin

  Skulle man spärra in alla oliktänkande skulle det bara en och annan folkpartist kvar.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: