Stäng

Frågan med stort F

Svensk asylpolitik har havererat, de ansvariga har tappat kontrollen och nu går svensk välfärd en oviss framtid till mötes.

Varför tror ni svenska politiker som valts till sina uppgifter av svenska medborgare, medvetet raserar det som generationer av medborgare byggt upp och tillåter att just medborgarna i landet Sverige placeras längst ned på stegen?

Beror det möjligen på att politikerna i den s.k. 7-Klövern skrikit på rasism så länge att de nu inte vågar minska volymer och skärpa krav av rädsla för att själva kallas rasister?

Ni politiker som läser detta kan ju själva fylla i svaret här…………………………………………………………………………….

12 reaktioner på “Frågan med stort F

 1. 7-klövern och den svenska massmedian hävdar fortfarande att invandringen är lönsam för sverige.
  Vad do grundar det på är att innom 7 år så har invandraren fått jobb.
  Låt oss göra ett mycket enkelt räkneexempel. Varge år kommer det 200 000 invandrare till Sverige. Ponera att 7-klövern och massmedia menar att på 7 år så har alla dessa fått jobb. Det är väl ganska bra, men under dessa 7 år så har det kommit 1miljon 400 tusen nya invandrare hit.
  Alltså så har vi fått ytterligare 1 miljon 200 000 nya arbetslösa på 7 år och varenda en av dom kostar 1 900 kronor om dagen.
  Lönande??????

 2. De sjukdomar som vi i Sverige utrotat och varit befriade från,återvänder nu med lyckosökarna till vårt land.Förrutom mässling,vattenkopper scharlakansfeber och andra barnsjukdomar,som vi vaccinerat bort sedan årtionden sprider sig nu åter TBC.
  Denna sista sjukdom som yngre generationer inte känner till,var bland oss äldre,en orsak till stor rädsla.I Avpixlat kan ni nu i diagram se hur denna sjukdom nu importeras,och sprids i Sverige:(9 % av upptäckta fall första halvåret 2014,jorden runt)
  http://avpixlat.info/2015/03/29/who-uppmanar-sverige-att-ta-fram-nationell-krisplan-mot-tbc/

 3. När december juntan upplöses och vi får demokratin tillbaka, så kommer nog ett uppvaknande. Men det känns som att det redan är för sent.

 4. De sju grovt kriminella gangstrar i sju klövern. Läste om halshuggning, klart man önskar en död råtta eller hur. Har ni läst fredrik reinfeldt = ”Svenskarna är mentalt handikappade” Inget modernt land har skadat sitt folk så svårt som sju klövern . Märkligt att man kan låta detta fortsätta. Jag har sett filmen på you tube om Ceausesco o hans hustru = de har inte gjort ett enda dugg om man jämför med sju klövern.

  1. helt rätt inget annart parti slåss för Sverige och vår framtid. Bidrag och massinvandring ökar utanförskapen och segreringen
   Det är regeringens fel att folket tar avstånd ifrån människorna som väller in i landet. Regeringen skapar främlingsfientligheten som uppstått då Vi måste slåss om bostäder vård & omsorg läkarvård skolor jobb osv
   Islamisering ritualslaktad mat som smygs in på ICA och i skolor. På restauranger vet du inte alls vad du äter.
   Ska vi bara acceptera att bli överkörda om och om igen?

 5. Det har bedrivits en intensiv negativ propaganda mot SD av politiker och media att det är ett främlingsfientligt, rasistiskt m.m. parti, men partiet är inte främlingsfientligt därför de vill skära ned asyl och anhörighetsinvandringen som inte landet klarar av.
  Det finns inga jobb, bostäder, skola, sjukvård m.m. genom den folkökning som blivit. Sverige behöver invandrare men det måste vara en kontrollerad invandring och inte som nu en helt okontrollerat asylinvandring med mycket stora volymer.
  Politiker och media har på alla sätt försökt dölja de negativa konsekvenserna med den här okontrollerade asylinvandringen.
  Media har inte uppgivit att personen har haft utländsk bakgrund vid brott och många brottsanmälningar har blivit nedlagda och vid utredningar av grova brott har besvärliga vittnesmål helt enkelt blivit avförda, när man ser till vissa förundersökningar.
  Nu har brottsligheten fått sådana proportioner bland de med utländsk bakgrund att det finns ingen möjlighet att medvetet dölja den.
  Nu sitter den här juntan i saxen om de skär ned kraftigt asyl och anhörighetsinvandringen är det ett erkännande att SD hade rätt hela vägen och följden blir att alla partierna kommer att förlora röster.
  Om de inte skär ned på asylinvandringen kommer de att förlora mycket stort alla partierna, därför asylinvandrarna (bidragstagarna) kommer inte att på långa vägar kompensera tappet för juntan.

 6. Asyl och anhörighetsinvandringen är en röstimport att få socialdemokratiska röster. Den här importen har inte varit så lyckad 2006 fick inte sossarna majoritet, utan moderaterna bildade regering med MP som står till vänster om S vad gäller asyl och anhörighetsinvandringen och genom den alliansen drevs asylinvandringen mycket hårt. Vid valet 2010 trodde partiet att de skulle öka rösterna med att driva en asylinvandrarpolitik, men följden blev att de tappade istället.
  Till valet 2014 drev moderaterna en asyl och anhörighets invandrings politik men förlorade stort i valet.
  Det parti som gått starkt framåt sedan de kom in i riksdagen är SD som vill sänka kraftigt volymen på asyl och anhörighetsinvandringen.
  Om alliansen hade accepterat SD skulle de fått majoritet vid valet 2014 och kunnat bilda regering, men istället M, KD, FP och Centern bildade allians med socialdemokraterna och MP för att utestänga SD och de kan därigenom driva på den här asyl och anhörighetsinvandringen.
  När det blir val 2018 kommer sannolikt SD bli det största partiet när man ser till de negativa följderna som blivit och kommer att öka , med asyl och anhörighetsinvandringen.
  När man ser till valdistrikt i det senaste valet har socialdemokraterna starka fästen där det är koncentrerat många asyl och anhörighetsinvandrare som är bidragstagare. Men sedan blir det att invandrare som kommit till Sverige för att jobba och göra rätt för sig , de röstar inte på socialdemokraterna och de svenskar som tidigare varit socialdemokratiska väljare lämnar partiet genom den här asyl och anhörighetsinvandrings politiken som de för.
  Vid valet 2018 kommer många av småpartierna att försvinna från riksdagen därför SD kommer att ta röster från många av de partierna och det blir omöjligt att stänga ute SD som nu görs.

 7. Hur kommar det sig att denna cirkus kan eskalera bortom all kontroll? Urbefolkningen är tyst, kanhända att näven är knuten i byxfickan, men det kan ju ingen politiker se, eller bli nervös för. Förra gången nån tog upp nävarna var sent på kvällen 28. Februari 1986, kommer nån ihåg hur trevliga och lyhörda våra folkvalde var i flera år efter. Ok, det förtog sig, redan på nittitalet hade de hittat fula trynet igen.

 8. Stefan K ställer den just nu mest relevanta frågan i vår samtid.

  Frågan är pestsmittad av etablissemanget, vilket därför borde väcka naturlig nyfikenhet & misstänksamhet bland oss med sunt förnuft.

  Några små puzzelbitar i den stora konspirationen mot ett blomstrande, sunt, civiliserat samhälle:
  http://www.exponerat.net/varfor/

  http://www.samtiden.nu/6595/varfor-sju-riksdagspartier-vill-ha-massinvandring/

  Detta är endast några av teorierna bakom den iscensatta ondska som föddes redan under Palmes tid.
  Bilderberggruppen är en konstaterad, exekutiv orsak till det svarta, toxiska, masskulturella nedfallet som totalt lamslagit vår civilisation.
  Framtiden kommer förhoppningsvis att närmare påvisa de skyldiga för vidare rättsskipning.
  Det absolut viktigaste, för oss drabbade, är att de aldrig någonsin kommer undan den folkliga tribunalen!

  Vår kulturs överlevnad är i händerna på ett gäng globalister med storhetsvansinne och den numera genomskådade ambitionen att omkullkasta alla etablerade trygghetssystem, för att lättare kunna leka Gudar bland kuvade och internstridande undersåtar.

  ”Framtidens fascister kommer att kalla sig anti-fascister”
  Winston Churchill visste inte hur rätt han skulle få.

 9. De vill ju rasera Sverige, annars hade de aldrig hållit på. Det är inte dumhet, det är kall beräkning och hat mot den egna befolkningen. Nyliberalismen har härjat länge, EU- politiken bygger på samma principer. Invandringsvansinnet har härjat i EU länge, jag ser bara det bara som en logisk följd av marknadsliberala politiken. Men för att genomföra det krävs hat mot sina egna väljare och ett avståndstagande från verkliga människoöden. Annars gör man inget liknande då man själv vuxit upp i välfärden och sedan spottar på den och de som byggt upp den.

 10. Det är nog så att 7-klövern har vetat av att dom begår ett stort misstag med denna idioti till invandring länge. Men att erkänna att dom är dumma i huvudet är att begå politiskt självmord.
  Om dom skulle gå ut offentligt och säga att dom vetat av dettea i flera år så är det detsamma som att samtliga partier i 7-klövern hamnade under 4% spärren.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: