Stäng

14 reaktioner på “S = brutna vallöften

 1. Vallöften är inga riktiga löften. Det har sossar före fackpampar som Löfven ofta använt som reträttväg. Dum, dummare och sosseväljare, är något som håller fortfarande.

 2. Svetsblänk är en riktig ”skojare”. Med stort S alla dagar i veckan.

  Igår var han i Hjorthagen ,Norra Djurgårdsstaden, och skrämde bort berguven.

  Han var där med sin S-MP-regering och presenterade en del av vårbudgetens ”bostadssubventioner”.

  Det är inte bara väljare , utan även djur, som flyr från denna S+MP-regering.

 3. Vad kan man begära av en sådan regering.
  Massor av vita jobb skapades med Rut och Rot, nu blir det i stället återgång till svarta jobb, eller många arbetslösa. Jag tycker att dom skulle utveckla detta i stället för att ta bort det.
  För oss fattiga pensionärer har detta varit väldigt bra.

 4. Tänk om man själv fick bestämma vart skattepengarna som man betalar in skulle gå till.
  Att folk inte kan renovera hemma för egna pengar och byggandet av lägenheter till den ansvarslösa massinvandringen skulle då icke på något vis mina skattepengar gå till.

 5. Gråter inte över ROT. Det har bara lett till att snickarna har höjt sina redan höga ocker priser. Hellre så hör än att våra inkomst skatter höjs. Därmed inte sagt att något sådant inte är att vänta med denna pajas regeringen.

  1. Visst är det så men det finns andra sätt som inte ger staten några pengar att slösa med. Det vet de invandrare som aldrig ger kvitton och som begär hälften av det pris för en tjänst som de som är ärliga får redovisa för.

 6. Nu kan dom stå med lång näsa och bakbundna händer. Bryter man DÖ så kan det ju bli nyval som ju kan sluta illa för vissa partier.

 7. Alla är ”svenska” muslimer som röstar på oss sa Röven, röstimport är bra sa Mona Muslim, vi måste öppna våra hjärtan sa Fredrik, nu är vi en STORMAKT i muslimimport sa Såsa Romson, beställt sa den imbecilla 87:an…

 8. Nu protesterar Centern och Moderaterna i radion mot sossarnas nedskärning av Rot-avdraget. Det här är en del av sossarnas budget vilket innebär att allianspartierna inte kan rösta emot det här förslaget i enlighet med Decemberöverenskommelsen. Allianspartiernas motstånd är således inget annat än hyckleri då de vet att de måste ställa upp på en minskning av Rot-avdraget. Någon riktig opposition finns inte riksdagen med undantag av SD.

 9. Jag har faktiskt röstat på partiet,men det var länge sedan och det kommer aldrig upprepas.

  20% av ROT avdraget ska ju nu gå till fastighetsägare som bygger lägenheter om 35 -75 kvm.Dom lägenheter som är 35 kvm kommer att få mest bidrag och ska inte kosta mer än 3600 kronor.
  Vad dom däremot inte berättade är vilka som har förtur på alla lägenheter nu för tiden.

 10. Den oduglingen är fullständigt inkompeten och en notorisk lögnare. Likt Pinocchio växer Löfvens näsa när han ljuger. Skillnaden är att Löfvens näsa växer på bredden.

  Nu verkar det som näsan fastnat i ”ljugläget” och idiotens enda chans är att antingen sluta ljuga eller skaffa sig ett större ansikte.

  Annars har vi snart en statminister som är en enda stor vandrande näsa

Kommentera

%d bloggare gillar detta: