Stäng

28 reaktioner på “Det är ju barn!

 1. Återigen Socialdemokraterna bedriver en röstimport sedan lång tid, idag främst från muslimska länder, det är garanterade röster på S. Bidragen som delas ut från Försäkringskassan är våra skattepengar och de borde gått till den svenska befolkningen. Dessa bidragsturister har aldrig flytt för sina liv, det är absolut inga flyktingar och det spelar ingen roll, Sverige har inte råd med dessa socialfall som INTE kommer att nöja sig med de bidrag de får utan kommer att kräva ett muslimskt Sverige, vilket sakta växer fram, när vi viker ner oss för muslimska krav då har de ytterligare segrat. I framtiden ska vi se det som att det finns två partier, ETT ISLAMPARTI och SD! Socialdemokraterna och 7klövern kan vi betrakta som ett parti och de viker ner sig för islam.
  Det mångkriminella Sverige saknar ryggrad, Åsa Romson, Gustav Fridolin, Löven, Reinfeldt m.fl. kommer DIREKT att ställa sig på knä när det börjar osa hett, det är inga försvarsadvokater för våra rättigheter, de kommer att ta parti för de mest aggressiva.
  Sveriges demokrati är svag, svenskarna nog ganska veka och rädda, vi saknar till och med ett försvar, så frågan är vad som händer när det blir skarpt läge.
  Jag befinner mig inte i Sverige, jag är i ett land med c:a 60.000.000 invånare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sverige har c:a 9.000.000!!!!!!!!!!!!!!!!!!FICK EN CHOCK HÄROMDAGEN NÄR JAG FICK VETA ATT SVERIGE LIGGER S K Y H Ö G T M Y C K E T H Ö G R E när det gäller antalet grova brott!!
  Tack SOCIALDEMOKRATERNA, ni är ett pari som kan liknas vid lögnare och bedragare, det är Socialdemokraternas fel att Sverige är påväg mot HELVETE! Islams helvete!

  1. De statsministrar vi haft de senaste regeringar är att likställas med vilken terroristledare som helst i världen. Dom har bestämt sig för att landet som en gång hette Sverige skall bli muhamedanskt och införa sharialagar. Det värsta av allt är att 80% av den svenska befolkningen håller med och därmed bevisat att om man sätter ett tak över Sverige så har man världens största mentalsjukhus.

  2. Den muslimska röstboskapimporten kommer att fortsätta tills ett muslimskt parti bildas och kommer in i riksdagen. Och då är det definitivt för sent och Sverige är historia

 2. Moder Svea i modern tappning är en dålig moder, som tar
  hand om andras barn,men skiter i sina egna!

  1. Mimi N
   Härligt att du fortfarande som jag är vaken, härlig musik läker själen här har du utsökt sång med humor, nu är det natt för mig vi ses på Pettersons blogg, kram Lena

 3. Ni som fortfarande är vakna, lyssna och njut det är bara sååååå unerbart vackert !

 4. Sviterna av anhöriginvandringen och de ”ensamkommande” blir alltmer uppenbara.

  Det krävs ingen faderskapsutredning för att konstatera att 32:an är ”far till alla barnen”, eftersom Fridolin är för ung, och har alltför ariska drag..

  Synnerligen smickrande tolkning av en blonderad Mona Muslim som ”moder Svea”.
  Rena fotomodellen jämfört med originalet, fullproppad med Toblerone och Svenskförakt!

  1. Bra du sa det, nu vet jag vem Gustav påminnar om, en liten rädd SS man. SSObersturmbf. G.Fridolin, kan nån ge han lite klädesplagg från Hugo Boss?

 5. Karikatyren är en Muhammed teckning. Blott en muslim kan bli förbannad över fakta. 87 % förstår inte ironin. Resten viker sig dubbla av skratt.

 6. ”Moder Svea”, om du hade haft sunt förnuft så hade du hedrat den nation som för tekniken och kunskapen FRAMÅT !
  Tyvärr är du för dum, sorgligt.

   1. Mimi N
    Javisst är det vackert och Maastricht där konserten hölls är en värdig stad för denna strålande musikupplevelse. Har aldrig själv bott där tyvärr men känner staden väl av andra skäl.

   2. Lena@
    Vi tycks ha liknande musiksmak. Jag var och
    såg och lyssnade på Andrei Rieu och hans
    fantastiska Johan Straus orkester på Malmö
    arena förra året. En absolut upplevelse med
    alla dom fina solister som denna orkester har
    bland annat Manu konings som spelar
    Hava Nagila.
    Dom kommer till Globen i Maj, och även till
    Göteborg, och alla som har möjlighet och
    som gillar riktig musik ska absolut ta tillfället
    i akt att se dem, dessutom brukar dom bjuda
    på många skojiga inslag med humor!

  1. På temat André Rieu. Ryssland och Sovjetunionen har frambringat ett antal framstående kompositörer. En av dem är Dimitri Shostahovich (Дмитрий Шостакович). Hans Waltz no 2 framförd av André Rieu

   http://www.youtube.com/watch?v=mmCnQDUSO4I

   Två andra mycket lyssningsvärda framföranden av samma vals är med Harry Völker på elpiano och av Vincent de Pol på elektronisk kyrkorgel med tre manualklaviaturer och pedalklaviatur(er).

 7. Fan vad moder Svea liknar Gudrun Schpyyyyman hehe, skämt åsido, dessa stackars skäggebarn som ska matas med diflaska livet ut, vem ska försörja dom dära vinstmaskinerna, när jag och alla andra hårt arbetande skattebetalande etniska svenskar är döa?

  1. Piteå, maj 2014: ett ensamkommande barn, ålder 17½ år våldtog en kvinna i personalen som lagar mat och städar skiten i hemmet för ’minderåriga’ bestar. Socialen tog över ’barnet’ och en terapeut fick hålla honom i handen och förklara på ett civiliserat sätt att det han gjort inte var bra. Bad boy!

   1. Mimi N
    När ska svenskarna / svenskorna få NOG och reagera på ett normalt sätt, dvs ut med skiten och det NU !
    Vi vill inte ha er här , uppfattat !

   2. Ja, det är inte klokt vad våldtäktsbenägna Pite-borna har blivit, vad har hänt?
    Kan det bero på dataspelen eller kanske på alltför korta kjolar (kortare än burka-schabraken)?
    http://petterssonsblogg.se/2013/07/19/tre-ar-for-valdtakt/

    ”Mannen och kvinnan, som är från Piteå, träffades under en semesterresa år 2010.”
    Tvivlar på att ”semesterresan” de träffades på gick till Ullared…

    @Lena, Du får nog skriva så att dom begriper:
    ذهب البيت ska visst betyda: åk hem 😉

Kommentera

%d bloggare gillar detta: