Välkomna till helvetet

ISLAM. Välkommen till helvetet: ISIS hänger ”soldater” vid infarten till en irakisk stad, troligen Hawija. Åtta döda kroppar upphängda är den islamiska statens senaste uppvisning av offentligt barbari.

2015-03-07_1751

Det är islam och sharia, allt ISIS gör finner de stöd för i koranen, vissa påstår att de tolkar den fel men likväl har de stöd i den heliga boken. ISIS kommer naturligtvis att förlora till sist men detta gör att de skrämmer motståndare och sina egna som vet vad som väntar om de kapitulerar.

Läs mer på Daily Mail

31 thoughts on “Välkomna till helvetet

  1. EN IDEOLOGI FRÅN HELVETET = ISLAM!!!
    Se på den fula skäggprydda får- och getknullaren, sådana individer önskar man sharias grymmaste straff som är ”pålning”, en påle förs in genom anus och ut genom huvudet! Allah makbahr, skriker de när de mördat någon oskyldig kristen eller ateist.
    Vi ska INTE ha islam eller moskeer i Sverige! där de predikar sitt hat och legitimerar halshuggningar och terrorattentat på oskyldiga, de ska ut eller placeras på en säker plats, helst i helvetet!

  2. Kan inte Pettersson blockera Albin. Han går alla på nerver. Känner han inte att vi föraktar honom? Aldrig får han en tumme upp.

    • Alias Mimi N,jag föraktar inte er, däremot framför jag en del åsikter speciellt om kommentarer som jag tycker går över gränsen. En fri debatt är aldrig skadlig utan kan utmynna i nått gott. Jag har lärt mig en hel del sen jag börja läsa bloggen dessutom fått en vis förståelse för idéer som jag inte delar.
      Men jag beklagar om nån tar illa upp av mina kommentarer.

      • Men ditt förstånd räcker inte till,att inse hur illa sedd du är !

      • Alias Mr Q, att vara illa sedd behöver inte vara dåligt. Hellre illa sedd än tyst.

    • Mimi, jag kan blockera Albin men tänker inte göra det. Även dumma måste få göra sig hörda, bry er inte om honom om ni inte tål honom.

  3. Snart en framtidssyn nära dig…. varsomhelst i Sverige kan denna syn möta oss om några år.

    • Det är sant och vi kan tacka Socialdemokraternas röstimport av muslimer/araber för det!
      350 mördar för IS och pendlar mellan Sverige och Syrien utan rättsliga åtgärder från den Socialdemokratiska regeringen som flirtar vilt med araberna och nyss erkänt Palestina som en egen stat.

  4. Snälla ”Albin” Jag trodde att du skulle begripa ”Lenas” uppmaning, men det gjorde du inte, synd.

    • Denne Albin begriper ingenting. Lenas uppmaning ar på franska. Allt annat än marxistsvenska är odemokratiskt i Albins värld.

  5. Hur många ”otrogna” får plats runt ”Svampen” på Stureplan…2018 kommer att bli avgörande….

  6. Och 80 procent av den Svenska befolkningen sitter fortfarande kvar på sina feta arslen och pelar navelludd, samt har för sig att det regnar.

    • När första terrorattentatet sker kanske de borde gå ut och protestera genom att gapa och skrika: ”Inga IS mördare på våra gator!”
      Det var bara tur för oss att de i Nyköping misslyckades!

    • Adonaj
      Och när det regnar ja då klagar svenskarna högljutt.
      Samma skit som muslimer alltid så klagas det, ja ”kaka söker maka”, lycka till stollesverige !

    • Adonaj ,mannen som skriver vilka äckligheter som helst och som fullständigt struntar i bloggens regler. En riktig regelbrytare.

      • På ren svenska ”håll käften” , det han skriver är äckligt sant !

      • Och resten av de Svenskar som finns i Sverige (13%) håller fullkomligt med henne.

      • aliASET ”albin”
        Trots att du inte hörsammat mina tidigare uppmaningar, får jag väl skriva på det sätt som eventuellt går in i din debila inavlade hjärna. I kategorin löskefolk ingår även muhammedaner och statslösa palestinier, så i klarspråk och på ren Svenska SKIT NER DIG!!

  7. Om de inte får bidrag i form av pengar utan endast rekvisitioner till mat och kläder, så har de minimalt att skicka till mördarna.
    Hur korkade är vi helt sanslöst !

  8. Djävulen måste älska de här IS mördarna! Socialdemokraterna och 7klövern likaså som planerar att islamisera Sverige som nu har 350 mördare som reser mellan Sverige och Syrien utan att vidta några rättsliga åtgärder. Satans bok Koranen och Islam skulle förbjudas att predika mord på oskyldiga i Sverige, IS mördare häktas och utvisas till krigförande motpart eller dömas för brott mot mänsklighete till livstids fängelse utan chans till benådning.
    Det här är ingen ”religion” det är en IDEOLOGI FRÅN HELVETET=ISLAM!
    Inga IS mördare på våra gator i Sverige!

    • Skulle en svensk tala som muslimer gör i moskeerna hade det blivit fängelse. Men nu är det islam då får det predikas och spridas. Det är ju en religion, vi har religionsfrihet! Sanslöst!

      • är den så kallade religionen islam får härja fritt som den gör så borde Sverige föregå med gott exempel och totalförbjuda religionsfrihet och ENDAST tillåta kristendom innanför sina gränser. All anna religion skulle bli förpassad utanför gränsen och det kan dom som tillhör sådan annan religion tacka islam för.

    • Absolut, tyvärr är detta Islam, lyssna på Sveriges främsta islam-kännare Bertil Malmberg på youtube!

      • Jag vet så väl att det är så, det var ironi! Behöver verkligen inte upplysning om islam, tro mig!

      • Joy nej jag tror dig inte, jag tror att du säger vad du tror andra vill höra.. Muslimer är inte på ett sätt en del är våldsamma andra är som folk är mest.

Kommentera