Teknikhörnan

”Anti-terror” uppfinning avsedd att spraya muslimer med grisblod ”

En amerikansk uppfinnare har ”uppfunnit” en muslimsk terror stoppare. Den är utformad för att spraya muslimer med grisblod.

gris blod

Den mycket kontroversiella enhet är ett verk av Franklin R Lacy, från  Tampa, Florida.

Han har sökt patent på en ”system för att skydda mot terrorist och olagliga invasionen”, som utnyttjar den islamiska pigofobin.

Han lärde sig av de strikta islamiska lagarna om grisblod under ”omfattande resor” i Mellanöstern. Hans uppfinning innebär att man placerar en behållare tydligt märkt med ”grisblod”  i känsliga områden, i hopp om att självmordsbombare skall undvika detonera sin bomb i närheten av rädsla för att det kommer att stänka grisblod på honom.

”Det kommer att avhålla självmordsbombare från att spränga sig i området nära behållaren med  grisblod för de tror att de inte kommer till paradiset om de har grisblod på sig.”

Uppfinnaren föreslår även att man skall spraya grisblod på den israeliska gränsen till ”eliminera terrorist infiltration”, men har har då tydligen inte uppfattat det judiska tabut för fläskprodukter.

Patentet publicerades 2013 men det har inte beviljats ännu. Patenthandlingen kan läsas HÄR

MIRROR

Eder FjärranÖsternRedaktör som har visst teknikintresse tror inte att denna ”uppfinning” kommer att erhålla patentskydd, ej heller att den kommer att komma till praktisk användning.

 

1 thoughts on “Teknikhörnan

  1. Har för mig att ryssarna efter massakrerna i Beslan och teatern i Moskva så begrovs terroristerna insvepta i grishudar. Jag vet inte om detta är bekräftat eller inte, men jag gissar på att det är riktigt.

    även den amerikanske generalen Pershing påstås ha använt sig av denna metod. Om inte borde den återinföras.

Kommentera