Stäng

Detta med prioriteringar

18 nya miljarder kräver Migrationsverket, lagt till de 48 de redan krävt inför de kommande åren.

Samtidigt i Sverige rasar nu det mesta.

Försvaret krävde 16 miljarder de kommande fyra åren, men fick bara 2.

Försvarets Forskningsinstitut bekräftar nu att ekonomin är så dålig att de kommer att tvingas till uppsägningar. Ansökan om mer pengar är inlämnad till regeringen.

Vi har också läst om besparingar i äldrevården, i skolan, i hemtjänsten, på sjukhusen, i socialtjänsten, inom idrotten m.m.

Migrationsverket viftar lite försynt med svansen och miljarderna trillar in. Om ”ladorna nu är tomma” innebär det att de miljarderna tas från andra områden och några kan ni läsa ovan. Hur länge tänker hårt arbetande medborgare tolerera detta?

7 reaktioner på “Detta med prioriteringar

 1. När det snackas om multikulti (som aldrig har fungerat i någon stat) opponerar jag mig. Sverige får inte en mångfald olika kulturer. Sverige islamiseras.

 2. Lugn, Stefan K.

  Detta kommer alla ”våra svenska och grävande” journalister kolla upp.

  De kommer även på ett ”korrekt” sätt, redovisa utförligt om ”slukhålet” Migrationsverket, i sina ”opartiska” tidningar.

  Fast om det händer något kring/runt Melodifestivalen eller att någon kändis
  har varit ute på stan, så är det möjligt att detta om ”slukhålet” får vika åt sidan.

 3. Folk på Helt Onödiga tärande institutioner skriker efter MERA pengar, allt medan raseriet tilltar hos mig och dem som vaknat! Det är dags att införa undantagstillstånd i landet och beväpna de utsugna etniska svenskarna.
  / Anser en 71-årig men stridsduglig(?) pensionär

 4. Det är på tiden att 87-klubben vaknar och följer SINA hjärtan och inte 7-klöverns tomma hjärnor. Om alla ni i 87-klubben skulle ta och rösta i nästa val själva vill och inte som ni blir ålagda att göra, då skulle SD få 80% av rösterna och vi Svenskar skulle få en chans att återskapa Sverige. OK. det kommer att ta 50-70 år att få tillbaks det 7-klövern förstört på lite drygt 8 år men det är det värt.

 5. Invandringen är som en ny stadsreligion som alla måste betala till. Vi som inte är troende borde slippa betala till den destruktiva religionen.

 6. …. Nu undrar jag på riktigt hur en sån regering kan ha stöd hos sina väljare ….. Är de rädda för att vara kallade för rasister mm eller är de på riktigt så trångsynta att de inte ser att Sverige håller på att gå under. Undrar också vad är det som krävs för att folk ska förstå att det är början på slutet!!! Det är inte för sent än…… vakna alla ni 87% och protestera mot vansinnet!!!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: