Skottlossning i Landskrona

2015-02-24 16:18, Skottlossning, LandskronaPolisen
Skottlossning, Stora Norregatan.

Polis åker till Stora Norregatan efter att flera samtal inkommer om att det varit skottlossning. På platsen görs fynd som tyder på att skott avlossats. Det finns initialt inga uppgifter om att någon person ska ha skadats i samband med händelsen. Platsen spärras av i väntan på polisens tekniker.

Uppdatering: På platsen anträffas en bil som har blivit beskjuten. Skott ska även ha träffat en närliggande pizzeria. Gärningsmännen ska enligt uppgift ha lämnat platsen i en bil.

Polisen

-Pettersson ser att i HD syns bilder på en BMW och i bilen satt ett litet barn och en man. Vådaskott in i en pizzeria, skott i en BMW med barn…det måste ja, ja…

Spännande sa Fredrik, berikande sa Mona, beställt sa 87:an

12 thoughts on “Skottlossning i Landskrona

  1. var man än läser kommentarer här så är Bertil Nilsson här och tjatar om de miljarder som politikerna har stulit från oss och det är ju åt helvete förstås men att upprepa deta överallt verkar ju inte som karln är frisk i kolan

  2. Varför har det blivit så mycket skottlossning, mord, inbrott och våldtäkter (vi ligger bland dom högsta per invånare i hela världen) ? Beror det på att fritidsgårdar saknas eller det beror på islamska galna värderingar som kommit hit ?

  3. Ja jag har läst och sett 91;an och 87:an. 87;an Sverige är mång miljon mer korkade idioter = det säger fredrik på you tube t o m att Svensken är en förståndshandikappad idiot och kan inte ta vara på sig själv. MJA detta kan ju stämma ganska säkert till87% ! 87% är mer urblåsta idioter än vad fredrik o sjuan hoppats på. Man kan se den ene efter den andre sju klöver politiker som begår så grova kriminella gangsters brott som slår ut alla andra grova brottslingar genom alla tider i Sverige. göran persson sa: Ja när det Svenska folket upptäcker denna stöld ( 700.000.000.000:- SEK )så kommer hela den Svenska befolkningen att bli mycket mycket arga. Men ack nej inte en förståndshandikappad idiot kan räkna ut vad dessa så grovt kriminella sju klöver politikern har gjort = Nej för 87% är förståndshandikappade idioter och kan inte ta vara på sig själva. Det som är så himla kul och lustigt är att hela världen vet vilka idioter Svenska folket är men de dumme sweden vet inget. Visst gör Svensken skäll för namnet den DUMME SWEDEN !

  4. Bra att det finns bilder på ”svenskarna” i Landskrona, förbaskade äckliga pk-politiker, är ni blinda ?………………………….ser ni inte vad detta är för skitstövlar ?

    • Det är numera omöjligt att fotografera i Landskrona ,tan att det i bakgrunden syns en eller annan orangutang !

    • Alias Lena vad menar du med PK. Själv uppfattar jag det som en förenkling. I alla länder finns det normer som de flesta delar. Vi svenskar har tack vare historien värdesatt solidaritet. Vi har kommit fram till att alla är viktiga, vi har t.ex. tidigt förstått att olika handikapp inte onödigtvis skall hindra en människa att leva ett så normalt liv som möjligt. Vi har strävat efter att utjämna inkomstskillnader, vi har försökt att ge alla människor en bra start i livet. Vi har också känt ett ansvar för folk utanför vårt land, visserligen ofta väldigt svårt men viljan har funnits.
      Vi har haft fred tvåhundra år,ingen har angripit oss, vår ekonomi har stärkts år efter år. Omvärlden har uppskattat oss, mina föräldrar har vid resor utomlands varit stolta över att vara svenskar och har också möts med vänlighet och respekt.
      Att kalla oss för PK är ett hån, som inte tar hänsyn till hur vår historia skapat oss.
      Jämför Bertil som dag efter dag tycker att svenskarna är ”idioter”, förmodligen har Bertil nåt skäl till att vara besviken, men inte på grund av PK, vi alla är på sätt och vis PK. Landets historia på verkar alla i landet.

      • Är du helt blind ? Du måste också vara medveten om problemen i Sverige, exempelvis Malmö ? Det är en medveten röstimport buslutad av en Socialdemokratisk maktelit, det är till största delen människor som inte efterfrågas på arbetsmarknaden, araber, somalier, dvs MUSLIMER, i stort sett sysslar de inte med annat än jävelskap och nu har Sverige dessutom 130-350 IS terrorister som pendlar mellan Sverige och Syrien där de skär halsen av människor. SOCIALDEMOKRATERNA kanske inte hade räknat med det?! Kostnaderna och problemen med det mångkriminella samhället går upp för fler och fler MEN tyvärr jag tror det kan vara försent att ändra utvecklingen. Socialdemokraterna lär knappast erkänna sitt misstag och att SD haft rätt hela tiden, skulle S göra det i omtanke om Sverige så skulle de förlora regeringsmakten.
        Så importen av kriminellt slödder och skit och avskum (MUSLIMER!) lär fortsätta
        Den som vill lära sig något om ISLAM och SHARIA kan lyssna på Bertil Malmberg på youtube!

  5. Det var 5-7 skott som jag hörde. SINNESSJUKDOM.
    En stad som tack vare sina fantastiska tillgångar borde blomstra, har
    förvandlats till en äcklig kloak. Hmm.
    Hur tusan sover stadens politiker om natten, egentligen?

  6. Alias Herr Pettersson, beställt av 87:an? Det är ingen som har beställt brott, och 87:an är en missvisande beskrivning. Det du kallar 87:an är ingen enhetlig grupp.

Kommentera