MUF vill tillåta månggifte

Moderata ungdomsförbundet i Skåne vill att äktenskapet ska kunna omfatta mer än två personer. Staten ska inte lägga sig i hur vi lever våra liv, är budskapet.

Precis som att man får lov att gifta sig med vem man vill, ska man också få lov att gifta sig med hur många man vill. Det är inte politikerna som avgör vilka man blir kär i, och hur många man vill gifta sig med, säger Julia Persson (M), vice ordförande i MUF Skåne.

I helgen röstade hennes distrikt ja till att verka för så kallat antalsneutral äktenskapslagstiftning. Och den tvåsamma juridiskt bindande äktenskapbalken står lågt i kurs hos dom flesta ungdomsförbund, från höger till vänser. SSU, ung vänster och grön ungdom vill istället ha en samlevnadsbalk, centern och liberala ungdomförbundet vill liksom muf i skåne ha antalsneutrala äktenskap. Bara Sverigedemokraterna och kristdemokraternatycker att äktenskap ska vara reserverat för par.

-Pettersson antar att man ska få välja vilka lagar man vill leva efter också…sharia är populärt i vissa kretsar varför ska staten lägga sig i det…

SVT

18 thoughts on “MUF vill tillåta månggifte

 1. Men staten ska lägga sig i vilka kyrkan viger?

  Moderaterna har en agenda. En agenda man låtsas om att man inte har.

  • Att gifta sig är omodernt. I alla fall inget som staten borde lägga sig i.
   Det är i mitt tycke en privat sak.

 2. Träskonäbben, partiledaren som är i “fjällen”, har inte mycket att hoppas på, när det gäller reglerad valfrihet.

  De moderata ungnäbbarna gapar efter mer.

 3. Tänk att moderaterna har sjunkigt så in i h-e lågt! Jag skäms för att erkänna att jag röstade på dom under många år, men det var under den tide dom var ett rejält högerparti. Nu kvittar det om man röstar på Moderaterna eller FI, exakt samma vämjeliga dynga båda två!
  MVH
  Janne

 4. Hon begriper i sin naivitet inte vad hon själv förespråkar. Ett solklart fall av smygislamisering, endast till gagn för hejdlöst kopulerande muhammedaner.

 5. Rättigheter Rättigheter, finns ordet skyldigheter för
  dessa apskallar? Det har verkligen gått utför för
  det partiet, som om det inte har varit nog med
  psykfallet Reinfeldt, återväxten bland fåntrattarna
  är tydligen god?

 6. Jaaa, vilket bra förslag, då ska ju staten även skita i att mina 5 blivande kusinhustrur är 9år gamla 🙁

  Nä! era pårökta/pillerknaprande/pedofili idioter, jag vet inte vad som är fel i era vakumskallar? men snälla sök hjälp omgående.

  • Alias Herr Pettersson skilj på privatsak och saker av allmänt intresse.
   I ett jämlikt samhälle behövs inte giftermålet som skydd för parterna eller eventuella barn.

 7. Är de idioterna hela bunten? Deras idiotiförslag ska i så fall kombineras med FÖRSÖRJNINGS-och BOSTADSKRAV FÖR FAMILJEÅTERFÖRENING FÖR ALLA FLYKTINGAR!
  Nu försörjer vi skattebetalare de och deras en fru med barn. Ska vi försörja deras TRE fruar med barn istället?????

 8. Hon bor hemma med pappa, mamma och syster. Båda systrarna är 90-talister.

  Sen befinner sig ett skäggbarn vid namn Harandi (påstår sig född 1999) i familjen. Frågan är om det är en pojkvän eller om det är ett fosterhemsbarn. Om det är ett fosterhemsbarn så kan vi fråga oss hur mycket familjen Persson plockar ut från skattebetalarna för att ta hand om det stackars barnet.

 9. Pårökta hela bunten? Har inga erfarenheter av droger, men har för mig att jag hört att droger ökar sexdriften. I så fall är väl den stackars MUFfen otillfredsställd tillsammans med de övriga.

 10. Det är helt okey om HON vill ha mer än en älskare. Vi människor har som bekant vissa djuriska behov. Men vet inte MUF-fen Julia om hur Sharia behandlar de kvinnor som är otrogna och hbqt.

 11. Jaaaa, jag erkänner, jag tillhörde MUF 1967-68..
  Detta är, och var, det enda tillfälle jag varit organiserat politiskt..
  Hoppa att jag nu är förlåten?
  Lovar att något liknande ALDRIG mer kommer att inträffa.
  Däremot kommer MUF att alltmer spåra ur, är min profetia, samt att moderpartiet under AKB fortsätter marschen mot 12-14%.

Kommentera