Stäng

ISIS planerar anfall på södra Europa

ISLAM. För några dagar sedan rapporterade vi om den egyptiske presidenten som varnade Europa för att ISIS-terrorister tar sig till Europa under täckmantel som asylsökande och kravet från den italienske inrikesministern på att Nato agerar för västvärldens framtid.

Nu kommer nya uppgifter som bekräftar att ISIS har satt Europa i sikte. I Italien har detta väckt starka känslor och krav på politisk handling.

I ett dokument från ISIS framgår att den muslimska terrorgruppen planerar använda Libyen som en port för att ta sitt krig till Europa. Man hoppas kunna fylla landet med terrorister från Syrien och Irak som sedan ska segla över Medelhavet under täckmanteln som asylsökande.

Terroristerna skulle sedan löpa amok i sydeuropeiska städer och även försöka attackera sjöfarten. I en video deklarerar IS också att man kommer inta Rom, om Allah så vill.

Det italienska inrikesministeriet befarar att åtminstone 200 000 personer i år kommer korsa Medelhavet från Libyen till Sicilien eller ön Lampedusa. Under 2014 tog sig drygt 170 000 till Europa den vägen.

I Italien kräver nu Fratelli d’Italia totalt stopp för asylsökande till landet så länge IS finns i Libyen och man kommer att organisera demonstrationer runtom i hela landet till helgen. Ett annat politiskt parti, Lega Nord, vill stoppa “invasionen”, som de kallar det, och kommer att framställa ett formellt klagomål mot regeringen för att de tillåter illegal invandring.

Telegraph

Schweiz övar för muslimska upplopp i Europa

15 reaktioner på “ISIS planerar anfall på södra Europa

 1. Jag kan inte fatta att inte någon inom hela EU kan komma på ett sätt att stoppa dessa båtar.
  De kan t ex titta på Australien som länge hade stora problem med många båtflyktingar som kom. De flesta var muslimer från mellanöstern via Indonesien med hjälp av dyra flyktingsmugglare.
  Regeringen med Tony Abbott i spetsen utlyste stora belöningar till de som kunde hjälpa till att få fast smugglarna. De byggde asylförläggningar på Nauru och Papua New Guinea där de som kommit fick bo under det att asylansökan behandlades. De få som fick asyl fick bo på Paua New Guinea om de kunde försörja sig. Alla andra skickades tilbaka.
  Naturligtvis protesterade flyktingarna men Abbott sa att ingen skulle få bo på fastlandet.

  Idag kommer det inga flyktingbåtar…..

 2. Det kan de glömma, sydeuropa är ”fed up” av alla ockupanter, de kan dra tillbaka dit där de kom ifrån annars ska vi se till att de drar fort som tusan !
  Det är MER än nog av skit !

 3. Om isis har sagt att dom skall ta sig in i Italien via medelhavet och utge sig för att vara flyktingar så finns det väl ingen annan råd än att bomba alla s.k. flyktingbåtar.

 4. Många vill att Obama skall komma till hjälp, när de själva inte satsar tillräckligt på sitt försvar.

 5. Enligt Dublin-förordningen ska de söka asyl i det första land de anländer till. I Italien ska de dessutom lämna fingeravtryck. Så har inte skett. Kanske har någon fått en ”handtryckning” för att de har siktet inställt på ett annat land…

  Å andra sidan har IS deklarerat att de är på väg att erövra Rom så man kan ha förståelse för italienarna också.

  Jag blir allt mer rädd för vilka mördarmaskiner vi tar in och ger automatiskt PUT. Undrar hur många som redan kommit.

   1. Synonymen
    Det sjuder i norra Italien och där är även kvinnorna heligt förbannade, har aldrig träffat på en vidrigt äcklig ”batikhäxa”här, för tusan de skyddar sina barn, kan ha med att göra att de INTE lämnar sina barn på ”kommunisthjärntvättardagis” !

 6. DO förliks med högstadieskola i Sollentuna

  http://news.cision.com/se/diskrimineringsombudsmannen–do-/r/do-forliks-med-hogstadieskola-i-sollentuna,c9725824

  ”DO anser efter att ha utrett händelsen att den nedsättande kommentaren utgjorde trakasserier som har samband med etnisk tillhörighet.”

  FAKTA:
  DO har konstaterat att negern har en annan etnisk tillhörighet än vaktmästaren.

  FRÅGA: Vilken etnisk tillhörighet har jag i egenskap av vit nordeuropeisk man?

  För det är väl inte bara negrer som har en etniskt tillhörighet?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: