I vilket land fungerar multi-kulti?


Från Ian Wachtmeisters Facebook 

Sverigedemokraternas ungdomar.
SDU inbjöd mig att tala igår kväll. I korthet sa jag att…

2015-02-17_1923

SD LEVER PÅ
…handlingsförlamningen hos övriga partier, vare sig de sitter i en ganska oduglig regering eller i en opposition som inte ens vågar sikta på att regera.
… folkets missnöje med att 7-klövern inte vågat ta ställning till verkliga problem som flyktinginvasionen och det förnedrande tiggeriet. Man kan diskutera om 7-klövern haft huvudet i sanden eller under armen. Nu börjar dock några av dem vakna med en gäspning och hörs viska ” Är det så här? Det hade vi ingen aaaaning om..”
… att 7-klövern bjudit ut Sverige till högst bjudande. Religion, kultur, omsorg. Andra folkslag och kulturer tycks vara intressantare. Att hjälpa flyktingar med bidrag som fattiga svenskar inte ser röken av är redan ett etablerat förfarande. Att vara en vanlig svensk man börjar nästan bli misstänkt om man lyssnar på TV-soffornas vänstertyckare. Det tycks inte ens hjälpa att nästan alla offentliga män säger att de är feminister.
… de krampaktiga förklaringarna av etablerade politiska röster att ”Sverige behöver invandring av unga välutbildade familjer med ett par barn” (Göran Persson i Örebro för ett par veckor sedan). Visst skulle vi behöva det, men det är nog ingen som skulle påstå att det är den kategorin som kommer/lockas hit! Arbetskraftsinvandring borde vara invandring av arbetssugna och inte av bidragssugna.
… Jimmie Åkesson! SD ledaren var – överlägset – år 2014 främsta opinionsbildare, vilket presenterades i tidskriften DSM (rekommenderas!). Den vikarierande partiledningen har gjort ett utmärkt jobb. De som nedsättande kallades för ”dom andra” visade sig vara starka politiska personligheter. Men Jimmie är SD:s största tillgång!

Det som saknas i dagens Sverige är det som en gång fanns, när Sverige fungerade som en sammanhållen nation och hade politiska ledare som verkligen ville leda det folk som valt dem och visade förståelse för detta folks situation och problematik. (Jämför med de förolämpningar som dagens valda ombud vräkt över dem som upphävt sin röst och påpekat att de valdas politik håller på att haverera. Rasister, fascister osv.)
Jag undrar om det ens finns några ämnen till sådant ledarskap i 7-klöverns kadrar av yrkespolitiska pratkvarnar!

Några frågor:
– I vilket land fungerar multi-kulti?
– I hur många länder leder det till starka motsättningar för att inte säga inbördeskrig?
– Varför vågar politikerna fortfarande inte ta fram de faktiska kostnaderna i stället för att gömma dem på tusentals konton i kommuner, landsting och statsförvaltning?
– Vart tog vår internationella solidaritet vägen? Vårt intresse för och omsorg om hur andra länder gör? Varför diskuteras inte den s.k. volymfrågan med den utgångspunkten?! Vi sänder tvärtom signaler, som försöker sälja in Sverige som det land dit alla ska komma och bli omhändertagna!

TILL SIST
Jag råder SD att ta sitt uppdrag på högsta allvar och att utbilda alla sina representanter, så att partiet i alla lägen kan ange sakskäl för sina ställningstaganden. Endast saklighet, logik och ett rättframt språk väcker respekt hos den ökande andel svenskar som intresserar sig för och oroas av det som sker i den politiska sektorn.


12 responses to “I vilket land fungerar multi-kulti?

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: