Tahir tjatar

Tahir Mujtaba ger sig inte. Nu yrkar han att tingsrätten ska förpliktiga Pettersson att betala honom 20 000 kronor. Anledningen till detta är att han anser att jag gjort mig skyldig till förtal enligt 5 kap 1 § i brottsbalken genom att sprida kränkande uppgifter på Petterssons blogg och tillåta kommentarer med kränkande innehåll från läsare. Uppgifterna har utpekat Takir Mujtaba som brottsling eller varit ägnade att utsätta honom för missaktning. Uppgifterna har fått en omfattande spridning i landet samt i Umeå där han bor. Tahir har till följd av uppgifternas spridning fått ta emot allvarliga hot. Hoten har gjort honom rädd och orolig för sin säkerhet. 

-Pettersson vill till ovanstående anteckningar från tingsrätten tillägga att uppgifterna har utpekat Tahir som brottsling bara för att han är en brottsling dömd i både Tingsrätt och Hovrätt. Att han får ta emot hot om han nu fått det kan också bero på de brott han begått i Umeå, inte på det som skrivs på bloggen. Han borde fråga sig hur kvinnorna i Umeå han har antastat känner sig i stället för att ta upp resurser av rättsamhället. Om Tahir känner sig hotad och utbekad i Umeå så får han väl flytta, gärna långt bort…Tahir är medborgare i Pakistan och kanske ska fundera på att återvända om han inte trivs.

Nåväl, tingsrätten kommer i morgon att får ett brev där jag bestrider yrkandet med hänvisning till tingsrättens tidigare dom i brottmålet.

TIDIGARE 2015-01-10 Pettersson åtalas vid Hovrätten?

Tahir Mujtaba anmälde Pettersson för brott mot Personuppgiftslagen (PUL). Det blev rättegång och Pettersson blev frikänd. Skam den som ger sig verkar Tahir Mujtaba tänka och har överklagat domen. Dock fick han inte med sig åklagare och det är mycket ovanligt. Ska han företräda sig själv i hovrätten eftersom det allmänna inte överklagat?

Tahirs överklagande
Tahirs överklagande

Sannolikt är det ett fett skadestånd han vill åt. Dock verkan det inte som han har reflekterat om varför han hamnat på Petterssons och andra bloggar.

Eftersom åtalet mot mig ogillades och skadeståndsfrågan inte drevs av åklagaren så kan inte Hovrätten avgöra saken utan avskriver troligen målet.

Då återstår för Tahir Mujtaba att börja om vid Nyköpings Tingsrätt och yrka skadestånd på grund av brottslig gärning. Ett problem för Tahir blir då att åtalet för brottslig gärning redan har prövats och det åtalet ogillades.

Det känns som Tahir har en lång och brant uppförsbacke framför sig men vi får se hur Hovrätten hanterar detta.

Tidigare 2014-11-20. Pettersson på rättegång

TIDIGARE 2014-11-22. Tahir Mujtaba känner sig uttittad

Tahir Mujtaba som anmält Pettersson för brott mot Personuppgiftslagen (PUL) påstod på videolänk och talade genom tolk att han kände sig väldigt kränk och hade blivit tvungen att flytta och det var bloggens fel enligt honom. Han påstod att han blivit kallat islamist och utsatt för rasistiska uttalanden. Tahir sa även att han kände sig uttittad på gatorna i Umeå och det var bloggens fel.

Tahir var också väldigt besviken på att han inte direkt fick 30 000 kronor i skadestånd som han sagt i polisförhören att han ville ha. Rättens ordförande berättade att Tahir fått ett brev hemskickat till sig där han skulle specificera skadeståndet men att han inte svarat på det så nu måste han börja om och stämma mig igen. Tahir som dömts enligt nedan tycker även domstolen ska se till att allt om honom försvinner från nätet och att Petterssonsblogg.se sprider hat…

Umeå tingsrätt dömde:

 • Tahir Mujtaba, född 1982. Medborgare i Pakistan. Tolkbehov på urdu. För Ofredande och Sexuellt ofredande till Skyddstillsyn med särskild behandlingsplan. Om fängelse hade valts skulle 1 månad dömts ut. Övervakningen ska pågå till 2015-10-02.
 • Tahir Mujtaba ska utge skadestånd till de fyra kvinnorna med sammanlagt 22 000 kr.
 • Mål nr B 2635-13
 • INGEN UTVISNING

Tahir satt även i rätten och blåljög, påstod att han hade överklagat. Hovrätten fastställde dock domen redan 2014-08-01 och den låg fast så när på att han frikändes i det ena fallet men dömdes i tre fall. HOVRÄTTEN FÖR ÖVRE NORRLAND DOM B 374-14

-Pettersson hittade bildkollaget nedan på Exponerat och undrar om någon förstår varför Tahir Mujtaba känner sig uttittad…

Tahir_Mujtaba

Pettersson på rättegång

14 thoughts on “Tahir tjatar

 1. Tahir har ofredat 4 kvinnor och dessa icke-muslimska kvinnor får dela på det löjligt låga skadeståndet på 22000, dvs 5500.-kr vardera, jämför det med skadeståndet på 60,000kr till den muslimska kvinnan som vägrade ta en läkare i hand! NÅGOT ÄR SJUKT UTI SVERIGES RIKE….! Troligen står inte de här svenska damerna på sig tillräckligt, det är allvarliga brott och straffvärdet borde vara högt för sexuellt ofredande.
  SKRIK OCH LEV RÖVARE….-gå till rätten tillsammans….Tahir har sluppit billigt undan, han är medborgare i Pakistan…..-han borde givetvis ha dömts till utvisning, det hade skett i exempelvis Australien eller Kanada, bara Sverige accepterar brottslingar.
  I det här fallet finns det ett mörkertal, – dessa 4 som han ofredat är givetvis toppen på ett isberg.

 2. Han blev dömd för ofredande och han måste skrämt skiten ur kvinnorna han gett sig på, dömd för detta i 3 fall. Det ska mycket till innan en kvinna anmäler, det här är en seriebrottsling som sysslar med upprepade sexuella trakasserier, det är nog bara 3% av fallen han åkt dit för , det betyder att det finns massor med okända offer som är för rädda för att anmäla.
  I Sverige ses det knappt som ett brott i Pakistan hade han fått sitta många år på vatten och bröd. Vårt samhälle och rättssystem klarar inte av alla sådana här individer och det kostar gigantiska summor pengar. Att han överklagar är typiskt för den här sorten, en psykopat ger sig aldrig och ser inte sina egna fel och brister. Denna man blir till mycket besvär och bekymmer för det svenska samhället.

 3. OM inte politikerfrälset bedrivet en totalt sinnessjuk och helt ansvarslös massinvandringspolitik då hade den här mannen inte varit i Sverige och INGENTING av det negativa som hänt hade hänt!
  Jag undrar om sådana som Fredrik Reinfeldt och Mona Muslim tänkt den tanken?! Knappast, tyvärr….

 4. Särskild behandlingsplan? I Umeå? Hmm,- låt os tänka en stund på detta… finns det tjära och fjäder till hands? Sen en blåslampa i röven på fanskapet, med bra låga ska det gå att jaga muselmannen en bra bit in i Sibirien.

 5. Han anser säkert inte att han har gjort något fel eftersom han inte ger kvinnor samma rätt som män. Det är alltså Sveriges rättssystem han försöker ändra.

 6. Rädslan han förmår känna är endast beviset på vad han har kvar av sitt vett ….. Självbevarelsedriften. Övrigt ger han fullständigt fan i. Låt honom passera gränsen. Han har inget att tillföra landet.

 7. Nej, troligtvis förstår han inte det. I hans “kultur” är det förmodligen helt godkänt och rätt att ofreda vita svenska kvinnor, om man känner för att göra det…

 8. Dags att hålla tummarna igen då för dig Pettersson.
  Men det är klart att han vill tjäna ihop till skadeståndet han ska erlägga till de antastade kvinnorna. Han vill väl göra rätt för sig.
  Att bo i Umeå och tafsa på kvinnor och bli dömd för det, är nog inte en så lysande idé. Så stort är inte Umeå. Och som kvinna så vill man väl också informera sina medsystrar om vilka faror som lurar på gatorna.
  Så det gamla ordspråket Den som sig i leken ger, får leken tåla, verkar passa bra in på det tafsande avskummet.

Kommentera