ISIS rekryterar på Malmös skolor?

ISLAM. Män tog sig in på skola i Malmö – uppgav sig vara från ISIS, den muslimska terrorgruppen Islamska staten. Rektorn: ”Vi har ingen färdig handlingsplan. Det har inte varit aktuellt, men nu blir det.” 

Två män tog sig i förra vecka in på en grundskola i Malmö. Männen, har enligt uppgifter till Lokaltidningen, uppgett att de är anhängare av Islamiska staten, IS, den våldsbejakande islamistiska terrorgruppen. – Jag kan varken bekräfta eller dementera det du säger. Du får ta det med SÄPO. Det pågår samverkanssamtal och jag väntar själv på besked från SÄPO, säger Malin Martelius, samordnare för trygghet och säkerhet i Malmö stad.

De två männen ska efter samtal med elever på skolan ha blivit ombedda av skolpersonal att lämna skolan. När Lokaltidningen kontaktade rektorn för kommentar var hen först ovetande om händelsen. – Det är alldeles otänkbart att detta skulle ha hänt utan att ha tagits upp med mig. Det brukar hända att obehöriga uppehåller sig på skolgården. I detta fallet kan inte skolpersonalen förstått var de kom ifrån, det hade jag fått veta. Detta är något jag måste undersöka, säger rektorn på den aktuella skolan.

Läs mer på Lokaltidningen

2015-02-11_16002015-02-11_1600_001

13 thoughts on “ISIS rekryterar på Malmös skolor?

    • I Malmö kan det enbart vara en skola,som till majoriteten av elever är invandrade islamister….Skall jag gissa är det Holma eller någon i Rosengårdens närhet.

    • titta uppåt, det står att läsa om det i lokala tidningen MALMÖ!! syns i bild här ovanför!!!!!

  1. Fy fan va jag e less på dessa muslimer,finns det ens en positiv grej med denna ideoologi?Svaret är såklart nej!Nä allas vårat ansvar att ta så mycket avstånd som möjligt från dessa mörkrets furstar!!

    • Fortfarande så ska inte alla muslimer blandas in. Man är inte automatiskt IS bara för att man är muslim..

  2. Har dom kopplat in S:t Petri kyrka, kanske de kan upplåta lokaler till förtsatt rekryteringsverksamhet, så inte undervisningen störs i onödan.

    • Bra förslag ! Kyrkan borde även i dessa fall,hjälpa till med rekryteringen.Finns kanske rent av intresserade bland de ”fattiga EU-medborgarna” i Pildamsparken ?

    • Klicka på bilden så att den blir uppförstorad, i slutet av artikeln finns en fotnot som ger dig svar.

      • Du menar, att man inte vill uppge vilken skola det är. Det var inget svar på min fråga.

      • Pensionären!
        Det är det sedvanliga svaret som ges åt medborgarna, allt för att dölja verkligheten.

Kommentera