Utredningen om gruppvåldtäkten flyttas till Sverige, bilder på de misstänkta ”svenskarna”


INVANDRING/BROTTSLIGHET. Den 44-åriga kvinnan tros ha blivit gruppvåldtagen av åtminstone fyra män på Finlandsfärjan Amorella. Enligt uppgifter har kvinnan själv berättat vad som ledde fram till våldtäkten. I förhör säger hon att hon blev lurad till en hytt av en av gärningsmännen – sedan anslöt flera och våldtog henne.

Bilderna från ett fall i Bristol, men ”svenskarna” i det här fallet ser likadana ut enligt vittnen…

2015-02-03_0829

Fyra män har anhållits och fyra har släppts. De fyra som släppts är fortfarande misstänkta. En begäran om häktning i Sverige måste göras senast på onsdag. Innan dess ska åklagaren också ta ställning till om de tre männen i Finland ska begäras överlämnade till Sverige.

Det är märkligt att PK-media och politiker som påstår att etnicitet inte har någon betydelse så noga framhärdar att brottslingar alltid är svenska, om de är födda någonstans mellan nord- och sydpolen.  

-Pettersson hör tyvärr att hela utredningen ska flyttas till hemlandet och att PK påstår att det är Sverige. Märkligt, för somalier hör hemma i Somalia men det är väl den moderna skolans fel som inte lär ut geografi och…

Namnen på ”svenskarna” misstänkta för gruppvåldtäkten på Finlandsfärjan


115 responses to “Utredningen om gruppvåldtäkten flyttas till Sverige, bilder på de misstänkta ”svenskarna”

 • Isabelle

  Namnen du har uppgett överensstämmer inte med de på bilden som utförde brott i Bristol. Får man lov att fråga var du hittade informationen om gärningsmännen?

  Gilla

  • Pettersson

   Mohamed Jumale, Said Zakaria, Sakariah Sheikh, Mohamed Dahir, Omar Jumale, Abdirashid Abdulahi och Jusef Abdirizak heter de på bilden. Uppifrån från vänster.

   Menar du ”svenskarna” så är så finns det offentliga handlingar att tillgå.

   Gilla

   • Isabelle

    Men i ett annat inlägg påstår du att Abdullahi Barre Barre, Ahmed Nur Abdurahman Ahmed, Abdullahi Ahmed Jama, Bjar Mhamad Shakir och Mohamed Ahmed Abdi är de skyldiga.

    Vilka är de offentliga handlingarna?

    Gilla

 • Lidenkatten

  Reblogga detta på Lidenkatten och kommenterade:
  Avskyvärt att Sverige inte avlivar såna här typer! Berikare!

  Gilla

 • Martin

  Tycker det är oerhört fel att lägga ut ett sånt här blogginlägg med texten ”Bilderna från ett fall i Bristol, men ”svenskarna” i det här fallet ser likadana ut enligt vittnen…”

  Detta inlägget sprids på facebook och driver bara på rasismen. Personen som skrivit detta inlägget borde skämmas. Vill han skriva om det. Skaffa fakta innan och ange källor. Oseriöst är detta!

  Gilla

  • Pettersson

   Martin, det är jag som skrivit. På bloggen finns även namnen på de misstänkta gärningsmännen och är det någon som driver på rasismen är det media som kallar förövarna svenska män, när flera av dem är utländska medborgare och samtliga har utländsk bakgrund. I Finland skrev media män boende i Sverige. Vilket är närmare sanningen men fortfarande inte bra.

   När sådant här händer varför kan inte PK-media skriva medborgare i Somalia och Irak eller svenska medborgare med utländsk bakgrund.
   Varför är en somalier som bor i Sverige och spelar bandy somalier medan en somalier som bor i Sverige och åker färja är svenskar?

   Det är svenskarna som utsätts för hets mot folkgrupp när media påstår att åtta svenskar gruppvåldtar en ensam kvinna i en färjehytt.

   Gilla

   • PKL

    ”ser likadana ut”? Är de enäggstvillingar? Bara det skulle vara värt en artikel, att ena halvan av 7 tvillingpar begår brott i Bristol, och den andra halvan på en finlandsfärja. Vad är oddsen liksom?

    Alternativet vore ju att du publicerat bilder på svarta personer som inte har ett dugg med våldtäkten på färjan att göra, och så dum kan du väl ändå inte vara?

    Gilla

  • Stenbock

   Skadar dig de bilder som Pettersson lagt på in sin blogg,av kriminella invandrare ? Inte är väl dessa lyckosökare (bosatta i GB) av bättre slag,än de som utförde dådet på Finlandsfärjan.
   I går publicerade Aftonslasken en pixlad bild på en av de somaliska våldtäktsmännen.Tror jag,eftersom det inte gick att urskilja om det var en nigger,eller tidningens chefredaktör !
   I samma tidning fanns en bild på en till utseendet sett svensk,som var efterlyst av Interpol ! Inte f-n pixlade de hans nuna….

   Gilla

 • Jimmie

  Galet… Nästa gång Polisen söker ett skinhead så är det bara att slänga in en bild på Björn Söder ”för han ser ungefär likadan ut”…

  Gilla

 • Guest (SD2018)

  All heder till Petterssons blog där oliktänkande, regimkritiska och sverigevänliga åsikter få komma till tals. I etablerad media hör man aldrig några kritiska röster om tex migrationen, islam eller svenskfienrligheten/omvänd rasism. Ämnen som verkar tabubelagda och obekväma för etablerad media går bra prata om i övriga norden. Tack och lov får jag in dansk radio där man våga tala det nya norden utan skygglappar. Petterssons blogg vågar tala öppet om det nya Sverige utan pekpinnar. PK maffian pratar så väldigt varmt om det nya Sverige och hur fel oliktänkande personer har men pk maffian själva långt ifrån den verkligheten i ä trygga villaförorter. Petterssons blogg är ett sundhetstecken på att man inte blivit allt för påverkad av etablerad media utan att det finna personer som Petterson som förhåller sig kritisk granskande och ifrågasättande om vad som sker i det nya Sverige

  Gilla

 • Lena

  Ruben och Lars Å Månsson, jag saknar er !

  Gilla

 • angelicaplacet

  Utövare av gruppvåldtäkter har nog med ideologin och inavel att göra.

  Gilla

 • stefan

  En utredning från Oslo polisen visade att 75% utav alla överfallsvåldtäkter i Oslo begås utav utomeuropeiska invandrare. Och då är ändå invandrarna minoritet. I norge får man föra sådan statistik därför jag tar info där ifrån. detta är tydligen inte ett problem att vi importerar kriminalitet och våldtäktsmän från andra länder. De tycker vi borde ta in ännu fler. Får se hur statistiken ser ut om ytterligare 10 år. För 15 år sen så hörde man knappt om dödsskjutningar,kriminella gäng, restauranger som sprängs var och varannan dag. Men enligt Fi och surdegsbakande söderbohemer Så ska vi bara stå med öppna armar och släppa in fler. Vi har inte änns boende eller jobb till de invånarna vi har i Sverige Idag. släpp in ghettot i stan så får vi se om de är lika positiva?

  Gilla

 • Lena

  Vad som har hänt på båten och vad som händer i samhället när det handlar om våld är helt oacceptabelt ………………..lite humor mitt i eländet, här är lösningen som tyvärr var orsaken.

  Gilla

 • Michaela

  http://research.nu/privat/valdtakt/

  Ni är så fördömande och inskränkta. Att ni ens börjar tjafsa om era dumma jävla rasistiska tankar i sådana här frågor eller JÄMT. Ni är små människor

  Gilla

 • Whiteman

  Håller med!! Skicka tillbaka dessa jävla apor där de hör hemma!
  Negrer som dessa hör inte hemma hör utan i djungeln. Blir så jävla trött på alla våldtäkter, sen att dem inte får några straff utan får gå fria.

  Gilla

 • Linah

  Men vilket ”skämt”… ”Bilderna är från ett liknande fall i Bristol, men ”svenskarna” ser likadana ut enligt vittnen”…
  Uselt att skapa sådan hets mot invandrare på så lösa grunder. Pinsamt dåligt.

  Gilla

  • Stenbock

   Kan du se skillnad på de olika afrikanska stammarna ?

   Gilla

  • Peter Skoglund

   Hej ”Linah”.

   Så här ser en av dem ut, enligt AB. En 24 årig som är häktad i Sverige.

   http://www.aftonbladet.se/nyheter/article20266356.ab

   Gilla

  • Pettersson

   Lösa grunder Linah? Vittnen som var med ombord och såg vad som hände?

   Namn på två anhållna i Sverige.

   Bjar Mhamad Shakir, 27, Vårby
   Mohamed Ahmed Abdi, 24, Hässelby.

   https://petterssonsblogg.se/2015/02/01/sex-svenskar-gripna-for-grov-valdtakt-pa-farja/

   Vi försöker undvika lösa grunder här men media som kallar männen svenska är inte seriösa. Finska media skriver i varje fall män boende i Sverige, de nämner inte svenskar.

   Förresten är det konstigt att somalier boende i Sverige som spelar bandy kallas somalier medan somalier boende i Sverige som åker Finlandsfärja kallas svenskar.

   Gilla

  • mark

   Ja och hon som fick ha lite kul med somalierna, lider säkert inte! Är säkert inte heller orolig för några sjukdomar. Min uppfattning är inför dödsstraff på denna typen av handling. Jäkla dumskallar, helt ärligt så sitter det väldigt många nysvenskar i fängelse för såna här saker. Självklart sitter det väldigt få utlänningar i Sveriges fängelser, dom skickas ju för helvete hem oftast!

   Gilla

 • mowgli

  Sverige är ett jävla skämt. Dom vänstervridna som inte fattar det pga av sin outvecklade hjärna och låga kompetens (eller det är bara okej att säga så om sverigedemokrater?) kommer förstå det också till slut.

  Vi tar in folk som hotar personalen på sina asylboende med att skära halsen av dom osv. Låter kvinnor göra sina behov utomhus på strand och skogar för dom är ”smutsiga” under sin mens och får inte dela toalett med mannen.
  Fin tacksamhet dom visar för att vi låter dom komma hit, få fickan full med pengar och fördärva vår välfärd

  Gilla

 • El_Diablo

  Äckliga flug-negrer. Usch och fy fan vad fula!

  Gilla

  • Mr Q

   Glädjande att djävulen själv,har hittat till Pettersson ! Med din inställning till de importerade figurerna från Afrika,är du med säkerhet välkommen tillbaka.

   Gilla

 • pate

  Oj. Här var det grottmänniskonivå på kommentarerna. Men vad var det annars att vänta av bittra vita män från småstäder. Garanterat utan utbildning. Kanske utan jobb. Vad ska vi göra då? Jo vi anklagar alla andra för mina egna tillkortakommanden.

  Gruppvåldtäkter är vidriga. Fullkomligt vidriga. De som begår såna brott ska straffas rejält. Är du inte medborgare ska du självklart utvisas.
  Men att anklaga EN HEL FOLKGRUPP ELLER NATIONALITET är så sjukt och säger så mycket om ert indirekta stöd för nazismens Tyskland där man behandlade folkgrupper på precis samma sätt som många här inne önskar. Fyfan vad ni äcklar mig.

  Mvh En vit svensk man som kan tänka liiite längre

  Gilla

  • Mr Q

   Bara att gratulera dig…Läser du dagligen PK-organen,eller blev du redan som barn i förskolan indoktrinerad ?

   Gilla

  • SD2014

   @pate_tisk
   Hej, har får du ett svar från en outbildad grottmänniska i en bonnhåla, hmmm gräver i mina papper, nu ska vi se OJ! En 4årig nätverksteknik utb gräver vidare OJ! en 2årig industrilack utb, gräver vidare OJ! 2år som lärling i byggbranschen, där jag nu jobbat de sista 8 åren gräver vidare i meritlistan, hmmm jägarexamen klass2 kan ju komma till användning i en hotsituation 😉 Skogshuggare utb 1år, gymnasie 3år, grundskola 9år….

   ORKA ens att bry mig längre om sådana skitar som dig pate_tisk

   Vi importerar våld och skit till detta land som engång var mitt och andras ursvenskars, när vi protesterar så är vi RASISTER FACISTER ISLAMOFOBIKER osv osv…..NÄ! Vi är REALISTER som tycker att varenda jävla BLATTE som kommer hit, ska fan ta mig ta seden dit du kommer, och visa varenda ursvensk STOR tacksamhet för att de fått komma hit och snylta på mina skattepengar.

   Ska du leva och bo i Sverige ska du fan fira midsommar och sjunga små grodorna och ta en nubbe, så DU! pate_tisk, kyss mig i min STORA FETA VITA URSVENSKA RÖV

   Gilla

  • Sami

   Undra om du resonerar på samma vis om det vore din dotter som hade blivit våldtagen av 8 afrikaner? Nej tror inte de. Det finns norsk och dansk fakta om att det är mena personer som är överrepresenterade i gruppvåldtäkter. Jag kan för övrigt upplysa dig om att gruppvåldtäkter, skottlossningar mellan olika invandrargäng, invandarupplopp, stenkastning mot polis ambulans och brandkår förekommer nästintill aldrig medan det i Sverige är vardagsmat. Varför är det så jo Finland har en restriktiv och ansvarsfull invandringspolitik medan Sverige i praktiken avskaffat gränserna

   Gilla

   • Nisse P

    Sverige skapar ju själva denna rasist parodi och egna lagar för vi och dom fyy fan

    Gilla

  • Joy

   Du är en svensk man som skrämmer mig som arbetat med våldsutsatta kvinnor och barn, även till viss del muslimska i många år. Du tänker inte längre än näsan räcker och jag inser bara mer och mer att svenska kvinnor inte ens har svenska män på sin sida. Tragiskt att se hur nonchalant, okunnig och dryg du är i dina åsikter.

   Gilla

 • heniv

  Personerna på bilden har inget att göra med våldtäkten på Finlandsfärjan och är därigenom missvisande. Om du vill hänvisa till det faktum att även förövarna i Storbitannien var av Somaliskt ursprung, gör det på ett korrekt sätt.

  Gilla

 • Lisa

  ser inte speciellt ” svenska” ut!
  Även om de är svenska medborgare så borde det väl finnas ett sätt att få de utvisade här i från. Men så enkelt kan det väl aldrig vara. De är ju trots allt ” snälla”Sverige vi pratar om!!!!!

  Gilla

 • Dragan den barmhärtige!

  Vem säger att brottslingar alltid är svenska, och vad har det här med deras etnisitet att göra?
  Jag skulle nog mer tro att det har med umgänget att göra. Du ansluter dig till fel människa/människor och gör fel saker. Att dom sen är ”invandrare allihop” är ganska förståeligt, med tanke på att invandrare umgås ofta med invandrare, eftersom, t.ex här i Sverige, så ses personerna som mindre värda och får helt enkelt inte plats i vårt ”system”. Vi fryser ute invandraren så att han aldrig kan integreras. Etnisitet har inte med saken att göra. Din omgivning har.

  Gilla

 • Paavo Tajukangas

  Här i en finsk blog hittar man namn på de somaliska våldtäktsmannen. I slutet av artikeln finns de Egentliga Finlands tingsrättens häktningsbeslut.
  https://paavotajukangas.wordpress.com/2015/02/04/afrikaanot-laivaraiskauksen-takanan-edit/

  Gilla

 • mowgli

  Och så hänger folk upp sig på att det inte det är personerna på bilden.. herregud

  Det var INTE SVENSKAR som grupp-våldtog stackaren, det tillhör inte våra seder.

  9 gånger av 10 är det en ”importerad svensk”

  Gilla

 • Martin

  Jag har läst igenom många av de inlägg här, ytterst få handlar om ”brottsoffret” det som hänt henne här är ju fruktansvärt och det är ju det som vi måste utgå ifrån. Har vi nu gått med i EU så låt oss titta på vilka lagar som gäller och skärpa upp dessa så vi ligger på samma nivå. Alla mina tankar till dig o alla som utsätts för detta horribla. Kram o hoppas på det bästa för dig.

  Gilla

  • Arne Taube

   Så många dårar på en tråd! Måste vara snudd på rekord. Till och med för en klart uttalad rasistisk sida. Nödgas konstatera att Major Björklund delvis har rätt vad det gäller den svenska skolan och dess misslyckande med att stoppa in det mest elementära mellan öronen på delar av den svenska begåvningsreserven.
   Mvh boanergesyngve

   Gilla

   • Lars Å Månsson

    Förvånade att sååå många ”korrekta” vänsterelement har hittat till Petterssons blogg,enkom för att åtta somalier begick en gräslig våldtäkt på Finlandsfärjan !
    Sysslar ni med en modern form av budkavle,för att angripa de fria ocensurerade sidorna på nätet ? Eller är ni rentav anställda av EXPO,eller andra odemokratiska rörelser ?

    Gilla

   • Nisse P

    Idiot

    Gilla

 • Kay

  sja du driva den här sketna bloggen kan du åtminstone dela korrekt information. Förövarna på bilden har ingenting att göra med viking line incidenten. Dessa förövare är från pedofilhärvan i England.

  Gilla

 • Japp

  Ett tydligt tecken på den totala bristen på kompetens är att folk i kommentarsfältet, trots att DET STÅR I ”ARTIKELN” att bilderna är på någon annan, fortfarande kommenterar deras utseende. Blir hellre munknullad av alla i hela världen än läser era hjärnblödningar till slutsatser. Skjut er i huvudet eller läs en bok, vad ni nu tycker känns lättast

  Gilla

 • Zanex

  Visst det är hemskt vad de gjorde men generalisera inte hela folkgrupp i komentarer nere ser man mer rasistiska inlägg och glåpord än nåt vettigt.Varifrån kommer alla de fördomar asså är alla här SD medlemmar???Tänk lite efter det finns svenskar också som våldtar inte minst pedofiler så döm inte alla ut nu….

  Gilla

  • Bear

   Jag tycker tvärt om! Jag som svensk man , blir jävligt trött på att höra om svenska män som utför dessa våldtäkter och dåd!!! Jag vet att det finns en och annan våldtäckmän som är svensk ! Men 8 st??? Gruppvåldtar??? Nä. Sån vidrig kvinnosyn har inte en svensk man 😡😡😡 SLUTA KALLA DOM SVENSKAR!!!!!!

   Gilla

   • Christian

    eller hur, visst känner man irritation över att bli hopbuntad med dessa människor som ofta har en förvriden kvinnosyn och en bristande etik.
    Så fort det är en etnisk svensk som begår brott, då är media snabba med att just säga att det är en etnisk svensk medans när det är en invandrare som begått brottet så beskriver man denna man som till exempel ”20-årig svenska man” och inget mer.

    Det är ingen direkt nyhet att majoriteten av media styrs av socialister/vänsterpack. Deras politik har länge förespråkat okontrollerad invandring utan någon som helst tanke på att integrera dessa individer på ett vettigt sätt. Följaktligen försöker blaskorna soppa efterföljderna under mattan för att lura de mindre belästa/intelligenta läsarna.

    Gilla

 • Johanna

  Klart som fan att de fula idioterna va tvugna och våldta! De får väl ingen på annat sätt! Plågsamt dödsstraff ska de ha!!!!

  Gilla

 • Ingela Lövgren

  Det är hela tiden dessa förbannade somalier som begår våldtäkter här i Norden. Hur skulle det vara att sätta stopp vid gränsen nu? Dessutom vill Somalia ha tillbaka sitt folk så det är bara en sak som gäller ! HEM MED DEM, OMEDELBART!

  Gilla

  • Saloum

   Hej, har du möjligtvis en legitim källa man skulle kunna få ta del av, att det är ”hela tiden dessa somalier som begår våldtäkter här i Norden”?

   Gilla

   • mark

    Våldta en somalisk kvinna istället som tycker nog om det och ge fan i dom som inte vill!

    Gilla

  • Nisse P

   Deras kvinnor är ju sönderskurna och i hopp sydda så de vill nog prova äkta vara

   Gilla

 • macke

  Jävla idiotjävlar, släng skiten överbord, dumma jävla nollor…. Fan ska dom hit o gö?

  Gilla

 • Pica pica

  De som anklagas i Finland begär tolk!? Vad i all världen, var de inte svenska medborgare?

  Gilla

 • Elaka Kärringen

  Vilka otroligt fula uppenbarelser, inte konstigt att de behöver tilltvinga sig sex med våld

  Gilla

 • Rannug

  Solarierna på finlandsfärjan fungerar till full belåtenhet!

  Gilla

 • Bamse

  Inte för att jag ser någon svensk på den bilden?

  Gilla

 • Argus

  Den formellt rätta gången är troligen (beror på var fartyget befanns sig vid gärningen) att dessa gärningsmän lagförs i fartygets hemland (Finland) och avtjänar straffet där de har uppehållstillstånd (Sverige).

  Att finländarna vill bli av med dem är högst troligt men det borde vara en fråga för EU-rätten att reda ut.

  Gilla

 • Eva

  Bara åsynen av somalier gör att jag vill hålla mig borta från dem. Varför vet jag inte, magkänslan är varning, varning. Det gäller även till synes sådana somalier som rör sig vardagligt på stan. Förutom ett folkslag till är somalier något som jag genuint bara avskyr.

  Gilla

 • Ari Ampuja

  Vi finnar är ju inte ansvariga för svenk invandringspolitik men för att ni hjälpte oss i finska vinterkriget 1939-1940 så kan vi gärna hjälpa er nu.

  Jag föreslår att vi finnar tar vår ansvar och skickar dessa ”svenskar” i fängelse till Ryssland. Transporten från Åbo till Siberia ordnas i 1940-talets djurtransportvagnar nu i februari. Vi kan betala kriminalvård fakturan till ryssarna men det skulle vara rejält att få räkningen betalt av Svenska staten senare. Summan är ändå mindre än svensk eller finsk kriminalvård.

  Kan ni vänligen skicka de två somalier tillbaka hit i djurtransport vagn till Haparanda/Torneå?

  Gilla

 • Tony

  Vad kommer dessa oerhört låga Svin att kosta i
  rättegångs och advokatkostnader utöver vad
  dom kostat landet redan, hur många nya
  vårdplatser eller fler sjuksköterskor hade det
  kunnat ge landet, istället för att bättra på slimmiga
  Advokaters bankkonto?

  Gilla

 • Eva A A

  Det uppges att det finns viss tveksamhet rörande bilderna, som lär komma från sprängningen av en pedofilring i Bristol. Men vad vet jag, de ser ju likadana ut.

  Gilla

 • jgarn

  I dessa zoomaliers hemland hade kvinnan dömts till stening.

  Gilla

 • Gunnar

  Viking Amorella hemma hamn är Mariehamn Åland ,
  således bör en rättegång hållas på Äland och inte i Sveige..

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Skönt att hon lät sig ”luras” till hytten, nu behöver jag inte tycka synd om henne längre utan tycker att det var bra att hon fick smaka på det hon vill utsätta andra för! Hennes förfarande bevisar att hon säkerligen är batikhäxa och ”god”, samt tillhör dom 87% som vill ha massinvation till Sverigeistan!

  Gilla

  • eugenecork

   …om din teori stämmer, skulle hon inte ha
   anmält brottet, utan tigit å bjussat på herde-
   stunden?
   ..nää, tror då snarare att hon ”tänt” på en
   blatte…men ett helt kompani bananer blev
   lite för mycket!?.,)

   Gilla

  • Mr Q

   Jo hon valde själv sitt sällskap på färjan..Eller fanns det enbart apor ombord ?

   Gilla

  • Inger

   Måste vara något märkligt stort fel på dig

   Gilla

   • Kalasbetalaren

    Fel på mig, varför skulle det vara det? Däremot måste det väl vara fel på alla dom som vill skapa Sverigeistan, pratar mångkulturens lovord och sen gnäller när dom blir berikade.
    Hur skall ni ha det?

    Gilla

 • extravalet2015

  Besök den allmänna förhandlingen så reder vi ut det våra myndigheter negligerar,Dela.

  Gilla

 • Roland S

  Sveriges PK-korrupta rättsväsende , kommer till skillnad från Finlands dito, att göra kvinnan till gärningsman och förövarna till offer, samt ev dömma en av gärningsmännen till ett shariamässigt symboliskt straff. Detta för att sharia ger sina religiösa följare rätt att våldta, mörda och skända alla vantrogna kvinnor, och de stackars somalierna har ju bara följt sin lag.

  Gilla

  • Nisse P

   Visst är det så vi går ju på tå här och utdömer knappt straff längre och bereder undantags lagar till dem

   Gilla

 • Fjodor

  Trist att det utredningen flyttas till Sverige. Här kommer inte utdelas något märkbart straff till gärningmännen.

  Gilla

  • Perrier

   Tror att utredningen ska hållas i Sverige för att man här har lättare att hemlighålla detaljer om förövarna. Finland skulle säkert ganska snart ha berättat HELA sanningen.

   Gilla

 • OLLE

  Finländarna vill inte inkvartera dessa apor, de vill inte ha utgifter när Sverige så gärna tar emot gärningsmän.
  Ytterligare merkostnader för skattebetalare.

  Gilla

 • Pica pica

  Tydligen så gömde sig tre förövare innan den finska polisen tog de fem i Åbo. En klev av i Mariehamn och två tog den svenska polisen när båten kom tillbaka till Stockholm.

  Vad som hände först var att polisen släppte en av två medan den finska polisen höll sex inlåsta. Detta är ett mycket grovt brott som t o m ger dödsstraff i vissa länder. Vad har hänt med rättsväsendet i Sverige???

  Gilla

  • Stenbock

   Enligt Wikipeda kan detta förfarande tydas som anarkism:
   http://sv.wikipedia.org/wiki/Anarkism

   Gilla

  • Joy

   En teori, det är fullt i svenska fängelser. Rabatt på våld mot kvinnor har funnits ganska lång tid tillbaka. ( Jag tycker det verkar sammanfalla med massinvandringen. ) Brist på tider för rättegångar och fängelseplatser, likaså. Vi måste bygga fängelser, inte bara nya bostäder. Men man hör inget om platsbristen på fängelser numera, eller är det bara jag som missat det?

   Gilla

 • Grune

  Med andra ord så går dom fria och får dessutom en stor summa pengar som skadestånd.

  Gilla

 • Joy

  Varför, detta daltande med den nya adeln! Kan inte Finland ta sitt ansvar, vi har nog här! Det blir inget straff i Sverige.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: