Hos näktergalen är alla vinnare

INVANDRING. Vårt Malmö, är en gratistidning som delas ut till alla hushåll i Malmö en gång i månaden.  Där finns en artikel ”Hos Näktergalen är alla vinnare” läs gärna artikeln om ni vill men det är inte nödvändigt. Titta på bilden nedan. Den påstås föreställa en pojke på 13 år…

Hur gammal tror du att ”barnet” är?

2015-01-29_1503

 

17 thoughts on “Hos näktergalen är alla vinnare

  1. ”Jag trodde att det var jag som skulle kunna ge något, men det blev tvärtom”, säger Sara Persson.”
    Sara bytte sin efterhängsna Klamydia mot HIV, förvåningen riktigt lyser i hennes blick…

  2. Vore kanske bättre med en mentor av samma kön.
    T ex någon gammal avlagd fanjunkare, som kunde sätta icke-skidåkaren på plats.

  3. Snart är Malmö några mulatter ”rikare” och om ytterligare en tid så har polisen gärningsmän de inte kan/får beskriva, om ytterligare några år så har socialkontoret några kunder till.

  4. Jag blir faktiskt både ledsen och upprörd över att tillhöra ett folk svenskarna, som är så urbota korkade och naiva. Om det är medvetet eller omedvetet så är det lika illa.

  5. Hur går det nu med de 100 miljarder som hingsten lånade ut till Grekland till marknadsräntan 0,1% ?
    År dom borta liksom Volvobilarna som levererades till Nordkorea och bunkrarna som vi förskotterade via BPA till Saddam Husein.
    Hela världen lever på sveriges skatter.

    • De första (10 miljarder) till Grekland är sedan länge ett minne blott.
      Liksom ersättning för Saddams bombsäkra bunkrar,som USA pulveriserade..
      Vad gäller export till N-Korea,är det ju en fastställd förlust redan när de/det lämnar svensk mark !
      Vad gäller ”Greklandshjälpen” och det svenska bidraget,ligger det nu i säkra händer hos Deutsche Bank.Denna liksom andra storbanker,var de första som (av alla) fick betalt ut från ”hjälpen”

  6. Vi vet alla vad hon får. Jag som är född 1755 är bara 14 år gammal ? Eller hur räknar man ? Jo som vår Landsförrädare sagt att de Svenska folket är förståndshandikappade och inte lite efter koo koo ! sa göken. Har ni sett vår Landsförrädare fredrik när han säger att Sverige tillhör inte det Svenska folket inte hellre den välfärd vi betalt samt att vi är förståndshandikappade idioter. Detta om ni sett filmerna på you tube ? Då har man anledning att tro 87% är verkligen förståndshandikappade idioter + att vi har en sju klövern som stal vår välfärd = göran persson sa: Svenska folket kommer bli mycket mycket arga när de upptäcker denna stöld på 700.000.000.000:-SEK från vår pensionskassa. Passande är att utvisa sju klövern från Sverige eller hur ? Har ni hört om de sju grovt kriminella som kan begå vilka brott som helst utan påföljd ?

  7. Du blev hon i varje fall lycklig…när hon nu fått något !Men stämmer åldern för barnet,är det väl straffbart….eller ?

  8. den stora frågan är om han tror att vi tror (att vi är så djävla dumma)?

    Inte en mottagaren till vad det nu är som ges kan inte tro detta, men alla har ju som sagt sitt pris!

  9. och hon säger att hon trodde hon skulle ge något. Nu får hon i stället. Japp! Jag tror det också, jag tror dessutom…. nej fel jag är övertygad om att jag vet vad det är hon får.

Kommentera