Stäng

Dagens allah akbar

Han hålls ner av blodtörstiga muhammedaner och skriker för sitt liv, en man halshuggs för att han inte följt de muhammedanska reglerna. 

En hemsk video inspelad i Al-Shadadi, i nordöstra Syrien.  Läs mer : DailyMail

h2

Han hålls ned av fyra muslimer , men den dömde kämpar för sitt liv, han skriker på hjälp men ingen törs hjälpa honom.

Bödeln ser på medans hans medhjälpare försöker få offret i lämplig position  Tre män håller och drar i mannens kropp medan en fjärde drar i huvudet för att bödeln skall komma åt hans hals.

h1

Detta utspelades i onsdags i den Syriska staden Al-Shadadi, en stad med 25.000 i nordöstra Syrien, hålls av de mer entusiastiska muhammedanerna i ISIS.

FNs kommission för  mänskliga rättigheter har varnat för att muslimerna i ”Islamic State militanta i Syrien och Irak” har utmät  ”grymma och omänskliga” straff till folk de anser ha kränka deras sharialagar.

 VARNING

Videon nedan visar en man som så gått det går motsätter sig att enligt muhammedansk tradition bli halshuggen och den är mycket upprörande!

15 reaktioner på “Dagens allah akbar

 1. Det är ju bra att de klart deklarer hur de ser på oliktänkande…..dvs oss! Vilka val har vi egentligen? Döda eller dödas?

  1. Cristian
   Jag har valt att inte titta, undrar dock vad du menar ?
   Gör du ”google translation” från ett språk där översättningen inte fungerar ?

   1. @Lena
    Tror att han just börjat på SFI och gör så gott han kan.Vi får försöka nyttja fantasin.

 2. Fy satan för sharia! Det tycks mig som om vem som helst kan anklaga och pöbeln på gatan utdömer straffet utan domstol och försvar.

  Denna s k lag lockar fram blodtörsten hos dessa människor. Hur många oskyldiga avrättar de?

  Jag vet att de säger att det är Allahs lag men det är ingen rättvisa eftersom det är vem som helst som anklagar och utdömer straff – och förrättar det helt utan försvar eller bevisföring. Sjuka människor….

  1. Ja, enligt sharia är det imamer som dömer i alla sammanhang eftersom det är en allomfattande lag, religiös som styr allt. Det brukar ofta finnas en grupp män som bestämmer, och det i varje by eller klan beroende på hur de lever. Här verkar IS ha en slags självbestämmande, bödel, domare, osv osv. De är islam och sharia rätt och slätt.

 3. Vissa tror dessutom att de bör ”therapieras”,som Tyskland störste islamske rappare vrålar ut !
  Mona Stahlin är ju som bekant den som representerar honom i Absurdistan….

 4. Synnerligen human och fredlig.
  Hej Ali vad Tycker du om det? Du ha fortfarande inte svarat på min fråga hur det kommer sig att de flesta muslimer bli dödad av andra muslimer, många fler än de som föll offer för Gulf och Irak kriget.

  1. Jag använder också ”halvt-öga” tekniken, dessutom drar jag ned ljudet helt. Ändå är dessa ”traditionella islamiska specialiteter” jobbiga att titta på. Syftet med att lägga ut dessa barbarier är inte att chocka eler ge våra läsare dålig nattsömn utan att informera om vad de mer entusiastiska muhammedanerna sysslar med. OBS att detta barbari är helt enligt Koranen och Haditernas anvisningar

   1. Det är tveklöst bra att de läggs upp. Den stora massan låtsas ju som att dessa galningar inte finns.

   2. Ja, det är bra att folk får se. Efter monas vansinniga utspel behövs det mängder av information. Att det är olika filmer är också bra. Folk vill gärna tro att det är engångsföreteelser, men det är ju vardagsmat numera.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: