Hitler hade en affär med islam

ISLAM/NAZISM. Den 27 januari är den internationella minnesdagen för Förintelsens offer, baserad på dagen med samma datum då fångarna i koncentrationslägret i Auschwitz befriades, 1945. Det är en dag då det stod klart för världen vad tolv år med nazistiskt styre kostat. 

Någon dag i framtiden kanske vi får en minnesdag för alla 100.tals miljoner offer för islams framfart i världen, några länkar längst ned, men just nu ser det mörkt ut. Av någon anledning verkar islams brott fridlysta och när brotten diskuteras så är det inte islams fel. Tänk om vi skulle säga samma sak om Auschwitz och de andra vidrigheterna. Det var inte nazismens fel utan bara enstaka extremister…

Hitler och hans nazister hade ett samarbete med flertalet höjdare i den muslimska världen.

Ända in i våra dagar håller många muslimer nazismen som en likvärdig ideologi till islam.

Exempelvis är Mein Kampf en bästsäljare i många muslimska länder, vilket bl.a. vänstertidningen ETC berättade om för några år sedan. Även SvD:s Per Gudmundson kunde avslöja detta i en artikel om terrorismens grumliga källor: Dessa ord säger en hel del ”…/mitt ibland allsköns islamistisk terroristpropaganda med automatvapen och maskerade män på omslagen låg vad jag tror är en viktig pusselbit för den som vill begripa regionens problem. Den arabiska översättningen av Mein Kampf…/…Of course. Number one!…/…Adolf Hitler låg alltså etta på jihadboktoppen…/…Var och varannan boklåda skyltade med Mein Kampf.”

För tre år sedan uttalade sig chefen för det europeiska fatwarådet, Youssef al-Qaradawi, där han hyllade Hitler och sade att förintelsen var guds straff mot det judiska folket. Det Islamska rådet i Norge tog inte avstånd från uttalandet och dessa ord al-Qaradawi uttalade till mediebolaget al-Jazira, angående Hitlers behandling av judarna, talar väl sitt tydliga språk. ”Detta var ett himmelskt straff. Vid Guds vilja, nästa gång kommer det att ske genom troende muslimers händer.” Källa: SvD

Denna film som visades i History Channel är det slutgiltiga beviset för att Hitler och ledande muslimer hade ett samarbete som gick ut på att utrota världens judar.

Tvärtemot vad media vill påskinna är det inte SD som utgör det största hotet mot Sveriges judiska befolkning. Det är muslimska grupper, den yttersta vänstern och deras motståndare i den yttersta högern.

6 thoughts on “Hitler hade en affär med islam

  1. Detta samarbete mellan nazister och egentligen moderata islam är mycket, mycket viktigt att få in i svenska folkets medvetenhet. Det är så mycken tjafs om nazism och så otroligt mycket tolerans mot muslimernas vidrigheter.

    Bägaren är full och snart kommer den berömda droppen….

    • jaja…då droppen befruktat ägget, så tare iaf
      9 månader innan nedkomsten tittar ut
      …lite till åren kommen, så vete fan om man
      lever dagen? ..synn isf, då missar SD en
      röst

  2. Jag fattar inte, skulle jag som sverigedemokrat vara ett hot mot judarna?
    Jag röstade på SD bla för att det som hände för 70 år sen aldrig ska få hända igen. Då krökte sverige ryggen för Adolf, nu hukar sverige sig inför
    Muhammed. Och Adolf var ändå bara en kopia, och det han åstadkom var fruktansvärt. Nu är det originalet som knackar på dörren, och det är tydligen bara ett parti och cirka 13 % av folket som fattar varåt det lutar.
    och vi som aldrig ska ”glömma”. Läste HD och Sommelius kultur C 3
    där han avslutar med” historien upprepar sig aldrig”. Jag tycker tvärtom.

Kommentera