Muslimerna ljuger igen


Attackerna mot svenska moskéer nyligen har fått stor internationell uppmärksamhet. Men tar man del av det som sagts från muslimska organisationsföreträdare i Sverige inför en arabisk publik, så får man en helt annan bild än det som sagts här hemma.

Intervjuad av nyhetsbyrån Europress Arabia28/12 ­säger Omar Mustafa, ordförande i Islamiska Förbundet, att ”några moskéer som sattes i brand tidigare var attacker från kristna emigranter från Mellanöstern, medan några andra moskéer blev ­attackerade av andra muslimer med annan tro eller ideologi”.

Det skulle alltså handla om sekteristiska konflikter som vi känner igen från Mellanöstern och som nu spridit sig till Sverige genom invandringen. Med tanke på det tydliga utpekandet av ”kristna immigranter från Mellanöstern” och ”andra muslimer med annan tro eller ideologi” (läs shia) kan Omar Mustafa, som ledare för det muslimska brödraskapts dominerade Islamiska förbundet trigga attacker mellan emigranternas kyrkor från Mellanöstern ,och muslimska inriktningars moskéer i en oändlig spiral. Omar Mustafa klagar i samma intervju på att den tidigare svenska regeringen nekat att ge moskéerna skydd, medan den gett judiska synagogor både skydd och nödvändiga penningmedel. Och med detta uttalande om de andra som har lagt beslag på de statliga pengarna tar Omar Mustafa till det gamla vanliga tricket att spela ut och jämföra religiösa grupper med varandra. Ni vet det där som Reinfeldt och PK kallade ”vi mot dom” och ”att alla människor hade samma värde.” Nu skiter  dock Omar Mustafa mycket tydligt i det blå skåpet. Samtidigt skiter han i ”vi och dom syndromet” och ”alla människors lika värde”. Nu är det dom som är attackerade. Av vem eller vilka vet dom inte. Ett tips, sopa framför er egen port innan ni skyller på andra. Muslimer ska assimileras i samhället,eller snarast resa hem. Något annat religiöst skit finns här ingen förståelse för. Så ge upp och åk hem, eller åtalas för omstörtande verksamhet, med vilket menas din vidriga islamistiska politiska och religiösa ideologi.

Här har ni ingen riktig uppgift och då börjar ni islamiseringen med en gång. Islamiserade länder finns det visst 59 i Världen. Tala om nu Omar vad ni är här för att göra. Er uppgift vad är den enligt era religiösa och politiska ledare. Jo Sharia ska införas i hela vår vackra Värld, och det är därför du är här.

 

 


4 responses to “Muslimerna ljuger igen

 • Erik

  En ”religion” som uppmanar till mord (Sura 9 m.fl.) i sina grundtexter borde vara förbjuden i hela västvärlden, ja faktiskt i hela världen.

  Gilla

 • Olli Rein

  Politik och lögner, är den mannens livselixir.Jag menar alltså Omar Mustafa, som till och med är utkastad av Socialdemokraterna, och det är det få som har lyckats bli.

  Gilla

 • Tony

  Inte konstigt att Muslimer ljuger om dessa så kallade
  attentat när Det ”oberoende och opolitiska” SVT?
  kör samma jidder trots att brand och polismyndigheter
  konstaterat att det inte var något attentat.

  Gilla

 • jgarn

  Muslimsk dynga är inte värt en kommentar, denna skit skall bara bort från vårt Europa.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: