”Svensk-rysk” muslim gripen i Slovakien för terrorbrott


ISLAM. En muslim med hemvist i södra Sverige har gripits i Slovakien. Enligt lokal media är han misstänkt för terrorbrott i Ryssland, rapporterar Aftonbladet.

2015-01-17_1945
– Vi har information om en rysk medborgare med permanent uppehållstillstånd i Sverige som har frihetsberövats i Slovakien. Det är en man i 30-årsåldern hemmahörande i södra Sverige, säger Jon Pelling på UD:s pressjour, till tidningen.

Säpo och UD är inkopplat i ärendet. Enligt den slovakiska nyhetsbyrån TASR var mannen på väg till Ukraina.

-Pettersson noterar att Aftonbladet som vanligt bara säger halva sanningen. Mannen som kallas Hamzat Sh. är inte svensk men har svenskt uppehållstillstånd och han är inte rysk men rysk medborgare. Han är Tjetjen och tjetjener är muslimer och muslimer är ofta islamister som tycker terrorism är ett bra sätt att debattera när de inte får som de vill, dessutom reste den ryske tjetjenen på ett svensk pass som han inte borde ha. Det luktar slappa, naiva svenska myndigheter…

Global Times


9 responses to “”Svensk-rysk” muslim gripen i Slovakien för terrorbrott

 • Kalasbetalaren

  Nu måste vi genast skicka en svensk, svindyr, toppadvokat dit för att försvara hans pojkstreck. Inte konstigt att advokatsamfundet propagerar för fortsatt massinvällning och för att vi skall ge alla i hela världen svenska pass. Vi måste genast ta från den svenska välfärden och betala honom den dagsersättning, han som ”svensk” har rätt till när han sitter fängslad. Det bli väl roligt att gå till jobbet när ni vet att era pengar går till sådana behjärtansvärda saker?
  Nu måste UD få han frikänd, så att vi kan hämta hem honom i triumf, i regeringsplanet!

  Gilla

 • Stenbock

  @Lena
  På nytt väcker du upp minnen från svunna dagar…Rosamunde känner jag väl till.En hyresgäst på första våningen under mina år i Berlin,brukade fira loss allt emellan åt.Just den låten spelade han vid dessa tillfällen,för oss alla i huset.
  Heino har jag väl gillat så där,tills för en tid sedan då han ställde upp för de ”korrekta”,och fördömde PEGIDA.Då tog det slut med mina sympatier,för den mannen 🙂

  Gilla

  • Lena

   Vet inte vem Heino är, känner dock väl till Maastricht och gillar Andrè Rieu. Sedan är det skönt att slippa se hucklen och nattskjorter att istället få se vår kultur där musik och glada människor är de ledande.
   Pediga ska segra över hela Europa ! Hur illa jag tycker om de som nu våldtar vårt land , det vågar jag inte skriva men FFF.

   Gilla

 • Ruth Magnusson

  Tjetjen? Var det inte tjetjener som var Bostonmördarna?

  Gilla

  • Lars Å Månsson

   Jo detta kaukausiska pack ligger bakom många terrordåd.
   Bl.a. var det dessa som tog sig in på en skola,i en av deras städer och orsakade en massaker.En annan händelse skedde i en teater vill jag minnas.Här tvingades ryska militär och polis,att leda in gas för att söva ner självmordsbombarna.Tyvärr avled c:a 100 oskyldiga teaterbesökare också under befrielsen.Av detta framgår,att detta islamska pack är likvärdiga med IS,då de också utgör en mycket stor del av terroristerna i Syrien.

   Gilla

 • Maja Anokhina

  Begriper ej, han hade bara uppehållstillstånd men reste med ETT SVENSKT PASS. Förfalskade han det eller använde någon annans pass? I bägge fall måste han väl straffas i Sverige också tycker jag…

  Gilla

  • Stenbock

   Tvärtom tror jag man från ansvarig sida sörjer över förlusten……
   I mångkulterens värld är just dessa terrorsvin särskilt välkomna !

   Gilla

   • Lena

    Stenbock
    Jag struntar i alla djä* a idioter som gör allt för att förstöra vår värld. Lyssnade ikväll på den här från Maastricht, en stad som ligger mig varmt om hjärtat.

    Gilla

 • Pica pica

  Mycket enkelt och billigt fall. Han ska naturligtvis utlämnas till sitt hemland.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: