Stäng

Enligt pedofetens anvisningar

I det sunnimuslimska kungariket Saudiarabien halshuggs en Burmesisk kvinna trots att hon mycket tydligt framhåller att hon är oskyldig.

laila-biBurmes  beheaded-saudi-arabia-2

Denna halshuggning är en del av en oroväckande trend, den islamska ”mönsterstaten” Saudiarabien har halshuggit sju människor de första två veckorna i år. 2014  var antalet avrättningar 87, en ökning  från 78 under 2013.

VARNING!

Videon nedan som visar utförandet av den ”fredliga och humana tilldragelsen”!

Eder FjärranÖsternRedaktör är som vanligt något undrande över den islamska värdegrunden.

13 reaktioner på “Enligt pedofetens anvisningar

  1. Islam denna absurda Gudalära från omoraliska beduiner är ett ruttnande kadaver som förgiftar våra liv. Sagt av Kemal Ataturk som försökte göra en respektabel stat av Turkiet, för snart hundra år sedan. Kan det finnas något så djävulusiskt och antimänskligt som ISLAM.

  2. Det hemskaste är att den muslimska världen med företrädare i Sverige inte öppet tar avstånd från dånade som visas här. Inga kommentarer. Allt fortsätter i det tysta och kritiska röster kvävs av makten. Måtte straffen för våra lortiga politiker bli kännbara i all evighet!

  3. man kan inte säga ”det finns extremister och sen finns det en stor majoritet som bara är vanliga lugna muslimer” när det finns länder som följer sharia lagen som leder till situationer som det här. jag chansar på att hon antingen gick ut utan en man eller att hon blev våldtagen. ni kan inte säga att det bara är en pytteliten del av muslimer som är dåliga när ni har hela länder som är för sånt här…

Kommentera

%d bloggare gillar detta: