SD: ”Rena bondfångeriet av Alliansen”


INRIKES. Sverigedemokraternas vikarierande partiledare Mattias Karlsson säger sig helt sakna förtroende för statsminister Stefan Löfven – och han anser Alliansens agerande kring decemberuppgörelsen vara ”rena bondfångeriet”.

– Som jag ser det är det en av grundpelarna i demokratin att majoriteten ska styra och att styret av landet ska vara förankrat hos en så bred andel av befolkningen som möjligt. Nu går man i motsatt riktning, säger han i en intervju med Dagens Nyheter.

SD planerar stor politisk kampanj till våren

SD fick aldrig någon chans att göra extravalet till ”en folkomröstning om invandringen”. Nu planerar man istället att satsa en stor del av partikassan på en politisk kampanj under våren. Det säger partiledare Mattias Karlsson i den intervju som DN publicerar i dag.

–  En del av de resurser vi hade tänkt avsätta för den valkampanj som nu inte blir av kommer vi använda för att köra kampanjer på gator och torg.

När extravalet utlystes uppgav partisekreterare Björn Söder att man hade knappt 20 miljoner kronor i valkassan, pengar som nu alltså kan användas till att sprida partiets syn på invandringen.

Läs mer på DI där det även går att kommentera.


One response to “SD: ”Rena bondfångeriet av Alliansen”

  • Rannug

    Helt riktigt sprid partiets politik speciellt till äldre som inte har internet. Passa på att upplys om vilka som ligger bakom grov brottslighet.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: