Polisen varnar ficktjuvar på det enda språk de förstår – rumänska


BROTTSLIGHET. Polisen varnar ficktjuvar i det enda språk de förstår… Rumänska: Skyltar utplacerade i Covent Garden, London under julhandeln.

2014-12-23_0737

Skyltarna är till för att avskräcka rumänska ficktjuvar i det livliga shoppingområdet. De gula skyltarna varnar för att för att civilklädda poliser arbetar i området.

Polisen: ”Det är viktigt att vi gör tydligt att den här sortens aktiviteter inte är välkomna i vårt land. Det finns rumäner här som inte kan engelska och inte ens borde vara här om de inte på allvar söker arbete.

De som kommer hit utan någon som helst avsikt att bidra till den brittiska ekonomin ska avlägsnas snarast, i synnerhet om de gjort sig skyldiga till aggressivt tiggeri eller fickstölder.

-Pettersson vet vad som händer när svenska poliser och journalister rapporterar sanningen. Då blir det DO och skadestånd. Men man undrar hur de informerar de icke läskunnuga zigenarna…

Daily Mail


2 responses to “Polisen varnar ficktjuvar på det enda språk de förstår – rumänska

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: