Kommunalskatten måste höjas


INRIKES. Kommunal- och landstingsskatten behöver höjas även om statsbidragen höjs, skriver Sveriges kommuner och landsting (SKL) i en rapport.

”Skatteunderlagets goda tillväxt räcker inte för att klara kostnadsökningarna”, skriver SKL i rapporten, i vilken det flaggas för att det kommer att behövas anpassningar av kommunernas och landstingens verksamhet de närmaste åren.

”Inte bara till följd av demografiska skäl”, skriver SKL.

-Pettersson undrar om det inte är demografiska skäl, alltså att vi blir äldre som kostar vad kan det då vara, någon som har någon idé?

Förresten det är inget att hymla om, det står i klartext i rapporten vilket PK-media inte skriver, att en stor del av kostnaderna beror på asylinvandringen.


9 responses to “Kommunalskatten måste höjas

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: