SD skärper kraven


VALET 2015. Sverigedemokraternas rättspolitiske talesperson och tilltänkte nya partisekreterare, Richard Jomshof, uppger nu att partiets krav för att stödja en framtida regering har skärpts. SD kräver nu att en regering aktivt ska verka för en minskad invandring för att få deras stöd.

— Vi vill ha en regering som säger att vi vill göra något åt dagens stora invandring, säger Jomshof.

Enligt Jomshof kommer Sverigedemokraternas sjukskrivne partiledare, Jimmy Åkesson, antagligen inte att delta i den kommande valrörelsen inför extravalet. Tanken var att Åkesson skulle komma tillbaka till våren, men han verkar inte vara redo att leda partiet i valrörelsen.

Sedan Åkesson blev sjukskriven efter valet som hölls i september har SD blivit mer politiskt offensiva. Partiet tvingade fram extravalet – ett val de menar ska ses som en folkomröstning om massinvandringen – genom att rösta ner regeringens budgetförslag.

SD har börjat sätta ner foten i invandringsfrågan och menar att Sveriges invandringspolitik, som är den mest extrema i Europa, inte får förvärras. Björn Söder lyfte nyligen också fram repatrieringsbidrag som en vettig metod för att få mindre mängder icke-svenskar att flytta från Sverige och SD har även ställt sig bakom ett förslag som går ut på att kriminellas etniska bakgrund borde registreras bättre i Sverige.

Aftonbladet


17 responses to “SD skärper kraven

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: