För våra muslimska läsare

Att säga GOD JUL är värre än utomäktenskapliga förbindelser för en muslim. Att dricka alkoholhaltiga drycker likaså. Till och med att mörda någon är ett mindre brott än att önska GOD JUL till någon. Hur ska någonsin kristna och muslimer kunna leva tillsammans under sådana omständigheter. Judarna firar inte heller någon jul, eftersom de inte tror att Jesus var Messias. Men de kan fritt välja att hälsa en Kristen GOD JUL, utan att vara rädda för följderna inför sina religiösa ledare, som tydligen muslimerna tvingas till. Islam står ju för underkastelse i alla religiösa lägen. Att döda oskyldiga genom att skära halsen av dem är Jihad, och för en troende muslim är det en hederssak att ställa upp på. Varför tar vi då in så många muslimer i vårt öppna samhälle. Har Sjuklövern beslutat att utrota alla svenskar, som endast bott här i Sverige och varje år önskat varandra en GOD JUL. Vad har Sjuklövern mot de äkta svenskarna, och hur ska Sjuklövern behandlas av de svenskar som riskerar halshuggning av två små och kära ord? Kan Sjuklöverns representanter förklara det?

FjärranÖsternRedaktören undrar lite över den muslimska värdegrunden. Passar den verkligen in i ett civiliserat västerländskt samhälle?

6 thoughts on “För våra muslimska läsare

  1. Kan inte Sjukklövern förklara detta så har väl åtminstone allmänheten rätt att bära någon form av vapen till självförsvar. Fienden muslimerna kommer ju att vara rustade till tänderna. Minst 40 ISIS – kombattanter finns just nu i Sverige och bevakas av SÄPO.
    Är detta rätt sätt mot dessa mördare? Borde de inte häktas för sina terroristgärningar i Syrien och Irak och kanske andra ställen, för att senare lagföras för sina illdåd.

  2. Klipper in lenas länk från en annan tråd, som passar som hand i handske i den här tråden. Merry Christmas, infidels….

Kommentera