Pojke sköts i benet i Malmö


En 17-årig pojke blev skjuten i benet i stadsdelen Holma i Malmö natten till lördagen. Skadorna är omfattande och han vårdas på sjukhus. Polisen larmades strax före två av föräldrarna sedan sonen kommit hem skadad.

– Det ska ha skett i anslutning till hemadressen. Han är skottskadad i vänster lår och ben och är kvar på sjukhuset, säger Michael Carlzon, inre befäl vid polisens krimjour i Malmö.

Ingen har gripits för skottlossningen som rubriceras som försök till mord alternativt dråp. Ett inledande förhör har hållits med 17-åringen, men han har inte kunnat lämna klargörande uppgifter om vad som hänt, enligt Skånepolisen.

Polisen har genomfört en teknisk undersökning på platsen och knackat dörr i området.

Metro


Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: