Finland säger ja


Den finländska riksdagen röstade idag, med knapp majoritet, för ett godkännande av samkönade äktenskap.

Jag har absolut inget emot detta. Tvärtom, anser jag att människor ska ha rätt att älska, älska med och gifta sig med vem de vill. Nu kommer dock en sak jag reagerar mot.

Den där mindre roliga kurden har börjat twittra igen och så här tycker han om Finlands nya lag om samkönade äktenskap.

Skärmklipp

Bra Özz, men en fråga. Är kärleken gränslös? Titta på denna karta och fundera över om kärleken verkligen är gränslös och accepterad överallt…

original

Ni ser med egna ögon var i världen man begränsar kärleken. Frågan är därför om den inte särskilt rolige kurden är villig att debattera mot imamer och muslimska företrädare i Sverige och proklamera att homosexualitet är varje individs eget val, att kärleken är gränslös och att även muslimer ska ha rätten att älska någon av samma kön.

Så här slutade livet för fyra homosexuella män i det muslimska Iran, augusti 2014.

Skärmklipp


7 responses to “Finland säger ja

 • Tony

  Ja det är väl inte bara kärleken som är gränslös, Sveriges
  gränser när det gäller brottslighet våldtäkter, rån mord
  där all världens kriminella har i stort sett fritt fram, samt
  figurer som bara vill skaffa ett bättre liv på andras bekostnad
  ja dom gränserna har varit vidöppna här i landet i många år, tyvärr!

  Gilla

 • Uppgiven

  Bedrövligt!
  Egentligen struntar jag helt i vem som gör vad med vem, men vid äktenskap och barn drar jag en knivskarp gräns vad gäller homosexualitet.

  Gilla

 • Argus

  Detta har inget med kärlek mellan människor att göra. Normupplösningen är kulturmarxisternas metod att åstadkomma proletareatets diktatur sedan Europas arbetare valde den demokratiska linjen efter första världskriget. Kulturmarxisterna använder vad som helst och vem som helst i sin kamp. Det är oerhört cyniskt att använda redan utsatta människor som ammunition och lägger man till att det är de som står bakom massimporten av musslimer blir utsattheten nästan total.

  Gilla

 • Janne

  Man ska naturligtvis skilja på samkönade äktenskap och samkönade partnerskap. Vem som helst skall naturligtvis ha rätt att själva välja vem dom vill bo och leva tillsammans med, men att som i Sverige tillåta äktenskap mellan dessa grupper är naturligtvis helt galet! Och att homofiler skall få adoptera barn är naturligtvis också helt fel! Det begriper var och en som förmår tänka någorlunda självständigt! Vi möter snart år 2015 och tyvärr så finns det än i dag okunniga dårar som inte begriper att homofili är onormalt! Det är en defekt som personen i fråga många gånger inte alls rår för och skall naturligtvis inte heller straffas för detta. Låt oss se det som ett handikapp vilket som helst, någon saknar ett ben, en annan är blind och en tredje är homofil! Dom lider alla tre av missbildningar som dom ej kan rå på. Men att tillåta homofiler gifter sig är fullständigt galet och fel! Hoppas dock att Finland inte ger efter för trycket utifrån och tillåter äktenskap mellan dessa grupper!
  MVH
  Janne

  Gilla

 • Pysen

  En homosexuell muslim skulle sannolikt beskriva männen på bilden som ”välhängda” !

  Gilla

 • Kurt

  Man kanske ska ha en leasing firma för byggkranar i Iran, easy money lukrativt med det amtal avrättningar som ske där

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: