Invandrad Bandidos-ledare skjuten


INVANDRING. Den man i 25-årsåldern som sköts vid 02:30 tiden på lördagsmorgonen är en högt uppsatt ledare i en av Malmös två Bandidosklubbar.
 
Bandidos-ledaren blev skjuten i nära anslutning till det konkurrerande gänget Satudarahs lokaler i Malmö.
– Vi kommenterar inte vem personen är, säger Maya Forstenius, informatör vid Skånepolisen.

Larmet om skottlossning i området Almhög i södra Malmö kom till polisen vid halv tre-tiden natten mot lördag.
På plats hittades en svårt skottskadad man i 25-årsåldern. Mannen fördes med ambulans till sjukhus där hans tillstånd under lördagen bedömdes som livshotande.
– Han hittades utanför en lokal där det bedrivs diverse verksamheter, säger Maya Forstenius.
Vittnen på plats ska ha gjort gällande att den skjutne blivit jagad av tre beväpnade män och att flera skott avlossats mot mannen.

– Vi kommenterar inte vem personen är eller vilka kretsar han rör sig kring eller om han har något kriminellt förflutet, säger Maya Forstenius.
Enligt Maya Forstenius finns det i nuläget ingen som är misstänkt för skjutningen som rubriceras som mordförsök.

Nåväl, detta om detta. Nu förflyttar vi oss till torsdagen den 22 oktober 2009 och läser om Hazim Salih och ser om ni kan lista ut vem den skjutne är?

Bandidosanhängare misshandlade lärare på Malmöskola

Mitt under lektionen på Segevångsskolan den 19 mars rusade tre maskerade män in i klassrummet och slog läraren blodig.

En 21-åring med Bandidosanknytning har nu dömts till fängelse för misshandel.

Det pågick undervisning för elever i årskurs sju när det knackade på dörren. En elev öppnade och efter att ha frågat efter lärare rusade tre män maskerade med luvor och mörka solglasögon in i klassrummet.

Läraren misshandlades med ett stort antal slag och sparkar mot kroppen. En av männen använde dessutom knogjärn när han riktade ett slag mot sitt offer.

Läraren fick flera skador efter misshandeln och fördes till sjukhus och fick bland annat sys i ansiktet. Flera elever blev vittnen till den omskakande händelsen och efteråt satte skolan in extra resurser för att alla skulle få ”prata igenom det som inträffat”.

21-åringen och två kompisar till honom döms också för några andra brott.

Malmö tingsrätt dömde Hazim Salih, född 1988 i Malmö till fängelse i ett år för

 • Grov misshandel
 • Narkotikabrott

En åtalspunkt gällande stöld ogillas. I beslag taget knogjärn förklaras förverkat.

Hazim Salih skall utge skadestånd till läraren med 17 000 kronor jämte ränta.

Omar Bsoul, född 1969 döms till villkorlig dom och 120 dagsböter 120 à 50 kronor för

 • Stöld
 • Brott mot knivlagen

Två beslagtagna knivar förklaras förverkade.

Hakim Dömötöri, född 1989 döms till skyddstillsyn för

 • Försök till bedrägeri
 • Narkotikabrott 1 § narkotikastrafflagen (1968:64)
 • Narkotikabrott 2 § narkotikastrafflagen (1968:64)

Hakim Dömötöri ska genomgå det eller de program som frivården bedömer som lämpligt för att minska risken för återfall i brott.

En åtalspunkt gällande stöld ogillas. Två förfalskade kontokort förklaras förverkade. I beslag tagna 49,3 gram cannabisharts jämte emballage förklaras förverkat.

Hazim Salih har den 19 mars 2009 tillsammans och i samförstånd med andra på Segevångsskolan på Segevångsgatan i Malmö misshandlat DR (läraren) genom att dels tilldela honom ett slag i ansiktet med ett knogjärn som tillhygge, dels tilldela honom flera slag och sparkar mot huvud och kropp.

Av misshandeln har DR tillfogats en blödande sårskada samt smärta.

Brottet är grovt eftersom gärningsmännen visat särskild hänsynslöshet eller råhet genom att ha varit tre mot den ensamme DR, genom att oprovocerat ha överfallet DR på hans arbetsplats och genom att ha använt ett knogjärn som tillhygge.

Hazim Salim döms för grov misshandel.

De två andra medverkande personerna är okända.

Försök till bedrägeri (Hakim Dömötöri)

Hakim Dömötöri har den 21 oktober 2008 hos Svensk Kassaservice på Storgatan i Ängelholm medelst vilseledande försökt att förmå företrädare för Svensk Kassaservice att till honom såsom kontantuttag utge sammanlagt 30 000 kronor.

Vilseledandet har bestått i att Hakim Dömötöri begagnat sig av två förfalskade Visakort utställda på honom själv och på magnetremsan försedda med kontouppgifter från Visa Austria respektive Nordea Norge tillhörande andra personer. Han har sålunda försökt att låta uttaget belasta annan än honom själv.

Brottet har inte fullbordats eftersom personalen fattat misstankar och kontaktat polis som gripit Hakim Dömötöri.

Stöld

Omar Bsoul döms för att natten till den 4 mars 2009 från Preem Erikslund i Ängelholm olovligen med tillägnelseuppsåt tagit omkring 3,8 kubikmeter diesel till ett värde om 43 662 kronor.

Omar Bsoul förklarar bakgrunden: Han hade kommit över en kontakt med vilken man kan manipulera vissa bensinpumpar. Han hyrde en skåpbil och lastade in tre plasttankar om vardera en kubikmeter.

Han begav sig till den aktuella bensinstationen. Där träffade han på Hazim Salih och Hakim Dömötöri som var ute och körde. De behövde tanka sin bil men hade konstaterat att det inte gick att tanka med kontanter. Kontanter var det enda de hade.

Omar Bsoul förklarade att han kunde skjutsa dem till en annan bensinstation men först efter att han fyllt upp sin bil. När Omar Bsoul hade fyllt tankarna körde han därifrån. Han fick då se Hazim Salih och Hakim Dömötöri komma gående med en bensindunk. Han plockade upp dem och åkte sedan till en bensinstation i Ängelholm där de fyllde en reservdunk.

När de var på väg tillbaka till bilen blev de stoppade av polis.

Hazim Salih och Hakim Dömötöri var inte delaktiga i stölden och det förklarade Omar Bsoul direkt. Omar Bsoul hävdar att han inte tillgripit mer än 3 kubikmeter diesel.

Tingsrätten frikänner Hazim Salih och Hakim Dömötöri för deras eventuella medverkan i stölden.

Narkotikabrott

Hakim Dömötöri har den 12 mars 2009 i Malmö, eller vid något tillfälle dessförinnan i Sverige, olovligen brukat amfetamin, vilket är narkotika. Brottet är ringa.

Hazim Salih har den 12 mars 2009 eller kort dessförinnan i Malmö olovligen brukat kokain, som är narkotika. Ringa brott.

Hazim Salih har den 21 april 2009 eller kort dessförinnan i Malmö olovligen brukat cannabis, som är narkotika. Ringa brott.

Hakim Dömötöri har den 22 maj 2009 eller kort dessförinnan i Malmö olovligen brukat kokain, som är narkotika. Ringa brott.

Hakim Dömötöri har den 10 juni 2009 på Kronetorpsgatan i Malmö olovligen innehaft 49,3 gram cannabisharts, som är narkotika. Han har vidare samma dag eller kort dessförinnan i Malmö olovligen brukat cannabis, som är narkotika.

Olovligt innehav av kniv

Omar Bsoul har den 28 maj 2009 i en personbil på Forunavägen i Malmö, som är allmän plats, uppsåtligen eller av oaktsamhet innehaft kniv trots att detta inte varit befogat.

Frihetsberövanden

Hazim Salih har varit frihetsberövad från den 4 mars 2009 till den 6 mars 2009 och från den 19 mars 2009 till den 7 april 2009, Omar Bsoul och Hakim Dömötöri från den 4 mars 2009 till den 6 mars 2009.

De inblandades CV (till 2009) det har garanterat inte blivit bättre men det är inget att gnälla över. Vi har fått det vi beställt – mångkultur.

Hazim Salih förekommer i belastningsregistret under nio avsnitt.

Han dömdes år 2006 för bl.a. rån vid fyra tillfällen till villkorlig dom med samhällstjänst. Han dömdes också den 21 juni 2007 för försök till rån (rånförsöket mot ett växlingskontor på Möllevången), varvid påföljden bestämdes till skyddstillsyn med samhällstjänst. Han har därefter lagförts endast för trafikförseelser.

Han fälls nu till ansvar för grov misshandel och två fall av ringa narkotikabrott. Den misshandel som han nu fälls till ansvar för är av sådan art och har ett så pass högt straffvärde att någon annan påföljd än fängelse inte kan komma i fråga. Straffets längd kan dock stanna vid minimum för grov misshandel, nämligen ett år.

Beträffande Omar Bsoul finns inga anteckningar av betydelse i belastningsregistret.

Såvitt framkommit lever han under ordnade förhållanden och det saknas nämnvärd anledning befara att han ska återfalla i brott. För hans del bör påföljden därför kunna stanna vid en villkorlig dom i förening med kännbara böter.

Hakim Dömötöri, som ganska nyligen fyllt 20 år, är tidigare lagförd för endast trafikförseelser. Han fälls nu till ansvar för försök till bedrägeri, narkotikabrott och tre fall av ringa narkotikabrott.

Frivården har i yttrande till tingsrätten föreslagit att Hakim Dömötöri ska dömas till skyddstillsyn i förening med en föreskrift om att han ska genomgå det eller de program som frivården bedömer som lämpligt för att minska risken för återfall i brott.

Med hänsyn till vad som framkommit om Hakim Dömötöris personliga förhållanden och då varken brottslighetens art eller straffvärde lägger hinder i vägen, anser tingsrätten att påföljden för Hakim Dömötöri bör bestämmas i enlighet med vad frivården föreslagit.

Länk   Länk


2 responses to “Invandrad Bandidos-ledare skjuten

 • Rannug

  Bara att gratulera de 87% som röstar för detta!

  Gilla

 • Bertil Nilsson

  ovanstående personer är ju fredrik o sjuan gäst parasiter. Vad i H-E kan ni vänta er ? Det är slut för sverige nu ! Saker som fredrik skadat sverige går aldrig att reparera igen skadorna har fått så allvarliga följder så Sverige kan aldrig resa sig eigen. Se på England de kommer med all säkerhet att går ut Eu p grund av eu för en sinnes sjuk invandrings politik. Arbeta och arbeta och återigen arbeta för att fredrik o sjuans gäst parasiter skall komma till er som gäster liknande GÖKUNGAR eller sjuka parasiter. F y F – N för fredrik o sjuan dessa grova kriminella Landsförrädare ! Någon hade förstånd att ta bort olof, men vi behöver fler som räddar oss från denna sjuka grova kriminella sjukdomen med namn fredrik o sjuan ! Kan man li så J-A dum så man arbetar ett helt liv sedan ger man bort sin välfärd =bankmedel ? Något allvarligt fel måste det vara på 87% av den Svenska befolkningen. Helt klart så kan de inte ha ett IQ på över 45 eller samma som deras nya gäst parasiter !!!!!!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: