Hade vi varit i Syrien hade jag dödat dig


INVANDRING. Tre personer ur samma familj åtalas nu misstänkta för att ha misshandlat en flicka i Växjö kommun.

En 55-årig man åtalas bl a för att ha slagit flicka med ett skärp, dragit henne i håret och slagit henne i ansiktet. Han ska också ha hotat henne och enligt åklagaren sagt ”hade vi varit i Syrien hade jag dödat dig”.

En 52-årig kvinna ska ha misshandlat flickan med en sopborste så att hon fick blåmärken. En 18-årig man ska också ha misshandlat flickan.

Brotten ska ha begåtts under våren. De åtalade förnekar brott. Ingen av dem är medborgare i Sverige. De åtalade har tidigare misstänkts för ytterligare brott mot flickan. Bland annat lärare och läkare ska vittna i rättegången.

Höglandsnytt


4 responses to “Hade vi varit i Syrien hade jag dödat dig

 • jockfall

  Mannen blir säkert frikänd och får skadestånd. Sverige i ett nötskal.

  Gilla

 • Rannug

  …piska fekalierna!

  Gilla

 • Pica pica

  Såg en debatt med Gudrun mot Jimmie före valet. Kan inte begripa att en enda procent, svensk eller invandrare, röstade på F!. Den ultramarxisten kallar sig feminist idag!?

  Hon är bara ute efter egna fördelar. Hon skiter fullständigt i att minderåriga blir gängvåldtagna av afrikaner eller araber. Hon skulle aldrig ställa upp för en flicka enl artikeln som misshandlas av sin familj eller någon son kastas ut från balkongen. Den ryggraden saknar dessa vänstermuppar.

  Gilla

 • Bertil Nilsson

  Detta är redan nu nya Syrien. Ingen har förstått att fredrik o sjuan är våra grövsta kriminella brottslingar och Landsförrädare. Svenska folket har varit ynkryggar och låtit fredrik o sjuan ge bort vårt fina trygga land. Nu är det mest och värsta våldtäkter rån mord misshandel och grovt kriminellt i Sverige. Svenska folket är mindre sju miljoner personer plus att Sverige har långt över två miljoner gäst parasiter. Tacka inte bara fredrik o sjuan för denna dumhet utan 87% av de dumma Svenska folket också. Hur säger man ? Man få bädda som ligger eller tvärtom = tråkigt för de andra folket som inte ville ha muslimer och grovt kriminella som gäst parasiter = ja som tar hand om all vår välfärd. Ni som blir pensionärer nu om c:a tio år = glöm alla pensionspengar för de har fredrik redan gett bort. Sent skall syndaren vakna. Har ni läst om Ceausecu 1989 december 25.= läs ! Tips till Svenska folket och samma tips till fredrik o sjuan anser jag !

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: