Invandrad moderat till angrepp på flyktingpolitiken

Jovan Vuckovic, kommunpolitiker i Borås, riskerar sin framtid i partiet efter att ha kritiserat Sveriges flyktingpolitik.

”Afrikanska flyktingar vill inte jobba och vissa afrikaner beskriver Sverige som ett paradis med alla höga bidrag”. Detta är två av de åsikter Vuckovic framför på Facebook.

Vuckovics chef, gruppledaren Ulric Nilsson, har självklart pluggat in alla floskler som numera ingår i den politiska skolan.

”En del migranter har hamnat snett, men de flesta sköter sig, bidrar till samhällets utveckling och självklart gör de Sverige rikare”. Ni har har hört det förr.

Upprinnelsen i denna historia är ett twitter, där vänsterpartisten Fredrich Legnemark skrev ”Vem behöver Sverigedemokrater när det finns lokala moderater”. Jovan Vockovic deltog i debatten som följde och enligt vänsterpartisten blev hans inlägg allt grövre, så han blockade honom därför. Två av Vockovics inlägg kan ni se på sidan bakom länken och förutom att han skriver på väldigt dålig svenska, svensk politiker som han är, så undrar ni säkert samma sak som jag. Har han fel i det han skriver?

Källa: BT 

 

4 thoughts on “Invandrad moderat till angrepp på flyktingpolitiken

  1. Det var en väldigt bra uppsats i Svenska han hade skrivit. Men så är han också Svensk politiker, det säger allt om dessa.

  2. Som Bert Carlsson har sagt går inte alla flyktingar att blanda. Det har kommit från flera håll. Syrianer vill inte bo tillsammans med afrikaner….

    Ännu en orsak till allt ”bråk” på asylförläggningarna? Vi kommer att tvingas ha olika förläggningar så att de som flyr från krig och elände inte behöver bo ihop. En förläggning för syrier, en för afghaner, en för somalier osv.

    • Snälla, blanda inte ihop ”syrianer” och ”syrier”. Syrier är de som idag kommer från landet Syrien. Syrianer är de, mestadels kristna, som tidigare kommit från flera olika länder (bl a Turkiet och Irak) i det området. Därifrån har de flytt p g av att de förföljts av muslimer. (De kallas ibland också för assyrier – vissa av dem menar att syrianer och assyrier är samma sak, andra hävdar vissa skillnader, främst av religiösa skäl. Men som sagt, kristna är de hursomhelst.)

Kommentera