Hizb ut-Tahrir drömmer om ett globalt kalifat

ISLAM. Det radikala islamistiska partiet Hizb ut-Tahrir expanderar i Sverige. Med ny Facebooksida hoppas rörelsen locka in fler svenskar under kalifatets svarta fana. Inför det svenska valet uppmanade partiet till bojkott.

En fredag efter bönen i början av oktober tågar femhundra män och kvinnor under svarta fanor från Nørrebro in mot centrala Köpenhamn.

Det radikala islamistiska partiet Hizb ut-Tahrir är på marsch. Vid Blågårds Plads håller en man vid namn Elias Lamrabet ett brandtal mot USA:s och västmakternas krig i Syrien och Irak och mot ondsinta danska politiker som försöker tvinga muslimer att ge upp sin muslimska identitet.

– Må nästa Eid blir ett firande av att den rättmätige kalifen har installerats! avslutar han.ående

Ovanstående är inledningen på en artikel i Sydsvenskan.

– Pettersson ställer sig frågande till Sydsvenskans beskrivning av ”det radikal islamistiska partiet” det innebär att reportrarna tror att det finns något som heter moderata islamister!!! Det är omöjligt och en naiv dröm. Det är lika omöjligt som att påstå att den finns moderata naziste

Islam är islam och en islamist är en islamist och de borde inte få ha något inflytande någonstans i världen och absolut inte i Sverige men nu har de hamnat i regeringen…

2014-10-31_1847

7 thoughts on “Hizb ut-Tahrir drömmer om ett globalt kalifat

 1. Usch ja och det var heller inte så länge sen som många tyskar drömde om ett globalt välde. Sådana människor måste bekämpas.

  • Som vanligt excellerar du i historielöshet, du råkar inte vara Sofia Arkelsten?

   Hitler och nazisterna ville skapa ”lebensraum” genom att expandera österut fram till Uralbergen, alltså ingen global expansion. Världen skulle uppdelas i ”grossräume” där respektive stormakt bestämde.

   Kommunister, nazister, fasxister och islamister är barn av samma tankegods vilket hur väl de kommit överens visar. Stormuftin av Jerusalem, Haj Amin al-Husseini var också SS-Gruppenführer och det nazityska anfallet på Polen var godkänt av Kreml.

   Vi som är för ett öppet, demokratisk samhälle där individen går före kollektivet motsätter oss därför en massimport av dåligt demokratiskt skolade individer och det borde alla fritt tänkande människor göra.

  • Du Klugscheisser, du gillar inte Tyskar, va? 😉 För övrigt bör du läsa historia eller ha du sovit under lektionerna?

Kommentera