En kabel gick sönder…

KOPPARSTÖLDER. PK slår rekord på rekord i dumhet, i det här fallet är det GT som har en snyfthistoria om en EU-immigrant som råkat ut för en ”olycka” när en kabel gick ”sönder” och han fick ström genom kroppen…

2014-10-31_2023

”…Cornel Onofrei, 31, från Rumänien, har bott i Norden sedan några år tillbaka. I dag lever han under en bro i Göteborg. Längs med brofästets ände ligger tre frigolitbitar uppradade, övertäckta med liggunderlag och sovsäckar. ”Badrummet” består av ett gammalt bilsolskydd till spegel och en avklippt petflaska som tandborstmugg.

Behöver fler operationer

– Det ni ser är allt jag har. Det här är mitt hem. Jag har en sovsäck, en kudde och mina kläder. Ibland har jag tur och kan sova på Bräcke diakoni, men platserna är oftast slut, säger han.

I Rumänien lämnade han sina tre småbarn som hans syster nu tar hand om. Varje dag är en kamp för att överleva.

– Jag får hjälp med pengar från min farbror och mina vänner, men det är svårt att överleva.

För fem månader sedan råkade han ut för en olycka. En kabel gick sönder och han fick ström genom kroppen och började brinna. Han har genomgått flera operationer och kommer att behöva göra fler. Vänsterarmen fungerar dåligt och han säger att han aldrig kommer att kunna jobba mer med händerna. Smärtan i armen känns mer i kylan…”

-Pettersson har aldrig hört talas om kablar som går ”sönder” och elektriker brukar bryta strömmen innan de börjar sitt arbete…

Åk hem och begär hjälp av de HÄR metallhandlarna…dessutom undrar jag om journalisten som skriver denna artikel är förståndshandikappad eller om hon ljuger medvetet…en kabel gick sönder utan följdfrågor borde vara straffbart…

22 thoughts on “En kabel gick sönder…

 1. Såg ännu ett zigenarsnyftreportage på nyheterna. En mamma intervjuades i sitt hus i Rumänien. Ett enkelt hus utan vatten och värme. Hon och hennes make hade hört att man kunde tjäna pengar i Sverige och hon behövde det för att dra in vatten i huset så de for hit. Tyvärr fick hennes man en hjärtattack och dog här. Nu var hon besviken på Sverige (?) och sa att hit skulle hon minsann inte fara för att jobba mer.

  Till saken hör att hon har 14 barn!? Det måste vara något allvarligt fel i huvudet på dessa ”stackars” zigenare.

 2. Det finns ju ett skäl till att journalisternas förtroende hos allmänheten är i botten och att redaktionernas personal minskar stadigt med 10% årligen.

  Trots det begriper de inte vad de gör för fel! Det är ta mig fasen ingen som gråter över deras hädanfärd, bara att det borde gå fortare.

 3. Figuren är tragisk, men ännu mera tragisk är det
  stolpskott till journalist som försöker att bygga upp
  en snyfthistoria över hur tjuv pack skadas när dom
  sysslar med brottslig verksamhet.!
  Som vanligt inga följdfrågor: Hur kan han lämna tre små
  barn ? Vad hade han tänkt sig göra här, förutom att
  stjäla?
  Och till sist kan inte den tjocke Mattssons tidning bidraga
  med medel så att han kan resa hem till sina barn?

 4. http://www.expressen.se/gt/30-aring-dog-vid-stold-av-koppar/
  Det här har pågått länge!
  http://www.expressen.se/nyheter/tagstopp-efter-sabotage-1/
  Man kan även döpa det till sabotage! Hellre det än sanningen!
  http://www.jarnvagsnyheter.se/2014/10/f-rl-ngt-t-gstopp-efter-ytterligare-kopparst-ld
  Här är faktiskt en som skriver sanningen om varför tågen inte går i Sverigeistan längre, mångkulturen terroriserar oss från alla håll och från alla vinklar. Problemet skall som vanligt lösas med att DNA märka kopparen, inte ta fast tjuvarna.
  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6002225
  Här skyller polisen på att inbrotten ökar för att folk har stöldbegärliga saker hemma. Det är ditt fel och inte tjuvens!
  Endast i Sverigeistan, mina vänner, endast i Sverigeistan!

 5. Jag hoppas att det inte är vi som står för kostnaderna för hans behandlingar, möjligtvis om det är idioten Ullenhag själv som pröjsar.

  Annars säger jag bara karma.

 6. Alltså detta är ju fan löjligt! Inser inte media att de inte kan fabricera hur som helst! Jävla dåre mera, som fick synda sitt straff.

 7. Det var verkligen lustigt, sedan undrar massmedia varför de får säga upp delar av sin personal, ursäkta ska men ska nu gå till ”the powder room”…………………………

 8. Ja journalisten som skrev om detta måste vara otroligt naiv, ungefär som Thoralf men vi slipper iallafall att läsa vad hon åt till frukost,

 9. Dessa skador har inte uppkommit av ett vanligt vägguttag. Här pratar vi rediga strömmar och spänningar, troligen från en järnväg.

  Det handlar inte om ”rumänen” som polisen i Närke hittade rykande i ett dike en kvart efter det att Trafikverket registrerat en ”störning” på en av deras kontaktledningar?

  Fråga till ”journalisten”: Är du dum eller är du blind?

 10. Dessa skador har inte uppkommit av ett vanligt vägguttag. Här pratar vi rediga strömmar och spänningar, troligen från en järnväg.

  Det handlar inte om ”rumänen” som polisen i Närke hittade rykande i ett dike en kvart efter det att Trafikverket registrerat en ”störning” på en av deras kontaktledningar?

  Fråga till ”journalisten”: Är du dum eller är du blind?

  • Dårskapen har inga gränser….F.ö råkade en av de mina,(från ghettot) ut för samma ”olycka”,för c:a två år sedan.
   Fördelen för vår sjukvård var,att zigenaren dog vid järnvägsrälsen!

Kommentera