Gripen för kvinnoöverfall i Hagfors

INVANDRING/BROTTSLIGHET. Efter flera överfall och sexbrott mot kvinnor i värmländska Hagfors har polisen gripit en misstänkt. Det är en 22-årig man som nu sitter anhållen misstänkt för bland annat våldtäkt och försök till våldtäkt.

Han efterlystes i lördags och greps av polisen i Västmanland på söndagen.

Hur många fall han misstänks för vill polisen ännu inte gå in på.

– Jag kan inte ge några kommentarer utan hänvisar till åklagare, säger Per-Arne Eriksson, vakthavande befäl i Karlstad.

Förra helgen våldtogs en kvinna i en park och det har också skett ett våldtäktsförsök som polisen har kopplat till en och samma gärningsman. De första anmälningarna om ofredanden mot kvinnor i Hagfors kom i slutet av augusti. Det har bland annat handlat om en man som tittat in genom fönster och även blottat sig.

-Pettersson tänker på att när våldtäktsmannen Niklas Eliasson greps i Örebro var det sida upp och sida ner i tidningarna med namn och bilder långt innan han var dömt.

Här har vi en galning som terroriserat en stad och angripit ett tiotal kvinnor har äntligen infångats och nyheten presenteras i notisform, kanske kan det bero på att mannen var lång och mörk i hyn som uppgetts i vissa media…

Metro 

8 thoughts on “Gripen för kvinnoöverfall i Hagfors

  1. Nå er det faen meg nok av dissa jævlde svart skallene her i landet. Sverige trenger flere LASERE MENN. Vi må få utryddet dissa jævla de svarte svina.

  2. Hur som haver,niggern sitter just nu bak galler.Nu väntar vi bara på att “åklagaren” skall släppa honom,i brist på bevis !

  3. Ja är det inte märkligt så säg! Plötsligt så är inte skvallerpressen ett dugg intresserade av att sälja lösnummer..

Kommentera