Våldtäktsförsök i Hagfors *Uppdaterat

En kvinna i 23-årsåldern blev under tisdagskvällen utsatt för ett våldtäktsförsök när hon var ute med sin lilla hund i Blinkenbergsparken. Där mötte hon en man och i det ögonblick de passerade varandra kastade han sig på henne och drog ner henne på marken där han började riva sönder hennes kläder.

Kvinnan gjorde kraftigt motvärn, skrek och sparkade. Hon kom loss och sprang iväg mot höghusen.

-Pettersson noterar signalementet först i NWT, där det står ”Kvinnan har uppgett att mannen var lång, klädd i mörka kläder och att han var mörk i hyn” och sedan  Sveriges Radio som också skriver om händelsen men helt utlämnar signalementet. SR tycker väl inte det är viktigt att varna och hjälpa allmänhet och polis.

*Uppdaterat 2014-10-07

Polisen uppger nu att samme man ligger bakom flertalet av de överfall och våldtäktsförsök som skett i Hagfors.

Skärmklipp

 

Boende i Hagfors har nu på egen hand börjat patrullera gatorna, så nu ser vi ytterligare ett medborgargarde som tröttnat på polisens tillkortakommande. Hörde jag någon säga Wermlandia

 

6 thoughts on “Våldtäktsförsök i Hagfors *Uppdaterat

  1. Sen finns ju tvär dessa vita kvinnor som idka tidelag, kommer ni ihåg vad fransmännen gjorde med kvinnor efter kriget som hade förhållande med Tsykar?

  2. 99% somalier så kallad ensamkommande och bor på Wermlandia , behövs ingen Einstein.

    Hoppas någon gör ser till att hans. Sverige semester blir den sista.

  3. det är bara ta fram polygripen, knäcka nötterna på svinen när man ha fått tag i dom, jag skämta inte jag menar allvar.

Kommentera