Forbes – 25 heta israeliska startups!


Det har sagts om och om igen men Israel är en otroligt bra miljö för nystartade företag så kallade start-ups – särskilt inom tekniksektorn. Det går inte att dölja. Endast USA och Kina har fler företag listade på NASDAQ jämfört med Israels 90 företag som tillsammans står för 40 miljarder dollar. Sedan kan vi ju naturligtvis jämföra hur många som bor i USA och Kina och jämföra det med Israel så blir siffrorna ännu mer smickrande! För att inte prata om regionen Israel verkar i.

Forbes har nu kommit ut med en lista där man identifierat de 25 hetaste israeliska start-upsen inom teknik-sektorn. Klicka här för att se hela listan 

-Pettersson undrar varför Israel är så framgångsrika och grannländerna så odugliga? Grannarna saknas helt när det gäller vetenskap, uppfinningar, nobelpris osv. för mänsklighetens bästa.

Både araber och judar är semiter, så generna borde vara desamma. Israel är en demokrati, där judendomen dominerar men andra religioner och folkslag är erkända minoriteter. Araberna däremot, ja ni fattar…men islam är ju överlägset….


One response to “Forbes – 25 heta israeliska startups!

  • Pica pica

    Imponerande!
    Efter att ha läst Koranen och därmed allt man behöver göra och ta upp tid med om man vill vara en from muslim så har jag mina egna funderingar.

    Men Petterssons har ju sin egen semit och husmusse som säkert kan förklara varför han och hans gelikar gärna vill ha den senaste mobilen eller vård på Israels sjukhus istället för i Gaza men inte kan bygga upp ett land där de kan försörja sig själva. De har ju levt på socialbidrag i snart 70 år – flera generationer.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: