Ruggigt men sant


INSÄNDARE. Har ”roat” mig med att titta på Nationalsocialistiska tyska arbetarepartiets program och upptäckte att om jag bara ändrade ordet tysk till politiskt korrekt så fick innebörden av NSDAPs program mig att ännu en gång inse att ”Houston! We have a problem!”

23. Vi kräver lagstiftning mot medvetna icke politiskt korrekta lögner samt dessas spridning genom pressen.

För att möjliggöra skapandet av en politiskt korrekt press, kräver vi:

a. samtliga redaktörer och medarbetare på tidningar som ges ut på ett politiskt korrekt sätt, måste vara politiskt korrekta medborgare,

b. icke-politiskt korrekta tidningar måste för att ges ut inhämta ett uttryckligt tillstånd från staten. De får ej ges ut på det politiskt inkorrekta språket,

c. varje finansiering eller inflytande från icke-politiskt korrekta skall vara olagligt, och vi kräver att överträdelse häremot skall leda till stängning av ifrågavarande tidningsföretag samt ett omedelbart utvisande av de inblandade icke-politiskt korrekta ur riket.

Tidningar som strider mot det politiskt korrektas väl skall förbjudas. Vi kräver lagstiftning mot de inriktningar inom konst och litteratur som utövar ett korrumperande inflytande på vårt politiskt korrekta folkliv, samt att evenemang som bryter mot detta krav skall förbjudas

Spooky! 


2 responses to “Ruggigt men sant

 • Argus

  Idag refererar tre ”skolledare” i en debattartikel på SvD Opinion till en av förgrundsfigurerna i Frankfurtskolan, Theodor Adorno. Frankfurtskolan är som jag hoppas alla vet grundbulten i 68-vänsterns retorik. Den svenska skolans förfall är ingen nyhet, det har uppenbarligen pågått länge.

  Gilla

  • Stenbock

   Ja och namnet kan bäras med stolthet…
   Frankfurt/Main är sedan årtionden en stad under förfall,och strömmen av nyberikare synes inte ta något slut.Först hittade balkanborna dit,sedan kom allsköns blandning,och nu finns det zigenare och araber en`gros….Den sociala biten börjar nu att märkas på håll,genom olika dofter från metropolen !

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: