Planerad terror mot civila i Norge


ISLAM. Militanta extremister planerade i somras att ta sig in ett slumpvis utvalt hem i Norge och döda familjemedlemmarna. Enligt NRK:s källor kunde en annan möjlighet ha varit en knivattack mot en folkmassa.

Det var anledning till att myndigheterna utfärdade ett terrorlarm. Enligt terrorexperten Kjetil Stormark skulle allt dokumenteras på bild och läggas ut internet.

Norska myndigheter vill inte kommentera uppgifterna.

-Pettersson är inte förvånad. Fördrivning och mord på oliktänkande pågår alltjämt av organisationer som idag kallas Boko Haram, al Shabab, al qaida, Isis, Abu Nidal, Al-Aqsa-martyrerna, Hamas och allt vad fredens ambassadörer kallas, Afghanistan, Irak, Libanon, Gaza, Somalia, från Gibraltar till Filippinerna…men PK påstår att det inte har något med islam att göra.

NRK 


3 responses to “Planerad terror mot civila i Norge

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: