Muslimer mördar brittisk hjälparbetare


 De entusiastiska muhammedanerna i Syrien -Irak har skurit huvudet av en Brittisk hjälparbetare, David Haines.

Han tillfångatogs av en muslimsk grupp för nästan ett år sedan.

 

a1

BH 13

Varning för upprörande bilder !

BH 12

 

bb 1

 

BH 14 2

 

BH 15

Skulle någon mot förmodan vilja se en video från denna ”FRAMGÅNG”  för de entusiastiska muslimerna så hittar ni den HÄR

 

Eder  FjärranÖsternRapportör noterar: Att hattidningen Expressen ägnar denna ”framgång” för de ”fredliga och humana” mindre utrymme än vad de hedrade en SveriegeDemokrat som påstått att negrer ser negroida ut med!


19 responses to “Muslimer mördar brittisk hjälparbetare

 • Kurt

  Vad jag vill göra med dem få jag inte uttrycka i skrift, jag lärde mig ett och annat i Rodesia,T.ex.”Take off the shirt” sen gör myrorna/insekter resten. Den som är Jägare kan nog gissa vad som åsyftas med detta.

  Gilla

 • ossie

  Att skriva att Islam är en cancersvulst tycker jag är rent OK !! Ska man inte behöva bli utesluten för.

  Gilla

 • Svensk lösen

  Det är någon med sign. inslamskinfo som brukar skriva här. Vi väntar på din kommentar, din !”#¤%&!”#¤%& muslim!

  Gilla

  • islamskinfo

   Hej du. Det är klart att du kan få höra min åsikt. Jag tycker att detta är en feg handling som inte stöds av islam. Hela isis är enligt min övertygelse en skum organisation som är skapad sv några underrättelsetjänster. Flera länder anklagar varandra för stt ligga bakom isis. Detta har jag sagt flera gånger på denna blogg. Har du missat det?

   Gilla

   • Lars Å Månsson

    @Ali
    Dessa underrättelseorg. som du skriver om,kan jag berätta för dig vilka det är….
    Allra största påskyndaren och finansiären är S-Arabien som nummer två kommer Quatar,och ytterligare några Oljeschejker från Emiraten !
    Tro inte att USA ligger bakom IS.Det USA kan lastas för i detta fall,är deras ursprungliga krig mot Saddam,och Iraks förstöring,Att sedan CIA har missat,att 20-30.000 terrorister kunnat samlas under ett paraply (utan att upptäckas),är en skandal för denna USAs spionorganisation ! Såvida det inte var med Obamas goda minne,för att man trodde de skulle inskränka sig till Syrien,och kanske rent av störta Assad.
    Det sista i så fall för att Ryssland stöder Syrien,deras sista bundsförvant i M-östern.

    Gilla

   • Anonym tills jag får tala fritt

    @ islamskinfo ”skapad sv några underrättelsetjänster” ja, det är vad en del muslimer säger för att förneka att det finns mycket våld i denna religion. Även om det du säger är sant, men människorna som är övertygade över att de strider för ett högre syfte då och som ansluter sig varje dag till isis och annat skit. De spränger ju inte sig själv i luften eller dör i strid för att de inte tror på sin sak. Ja inte för att få betalt iaf för när ska de få det isf?! jo, efter DÖDEN! och det är tusentals muslimer som har tolkat islam på det viset och du har inte rätt att kalla dem icke muslimer. Jag hoppas att du vet hur Mohammed islamiserade sin hemstad Mecka. Han gjorde exakt som ISIS gjorde i Mosul. Han tvingade dem att konvertera och de som inte gjorde det dödades. I Madina och andra delar av Najd och Al-hijas gjorde han samma sak och i vissa fall lät han kristna och judar få vara om de betalade ”Jizia” en summa pengar som man betalar för muslimer för att få ha kvar sin tro och leva som lägsta klass medborgare när det var dem som ägde landet först som i t.ex nuvarande Irak, Syrien, Iran,jordanien, palastina och nord afrika..mm som även erövrades av många Khalifat efter honom och arabiserades då det inte räckte endast med islam tydligen. Det är den ursprungliga Islamen som extremister vill införa igen idag och som finns än idag i Gulf-länderna, Yemen och Saudiarabien samt Iran. Jag har varit muslim en gång i tiden så du kan inte lura mig iaf. Du har kanske din mer moderata tolkning av islam men det är inte den riktiga islam som spreds från början. Islam har alltid och kommer alltid att vara en politisk rörelse.

    Gilla

 • Pica pica

  Undrar hur många av dessa (IS) mördare vi har i Sverige. När de skurit av tio huvuden får de en bonus: De slänger hans papper och betalar en flyktingsmugglare som tar honom till Sverige som ensamkommande barn?

  Gilla

 • Luntan

  Att islam är vansinne bevisas gång på gång. T.om hjälparbetare mördas! Vad väntar vi i Europa på? Att bli mördade? Varför försätts inte hela EU i undantagstillstånd, varefter man erbjuder de här boende muslimerna att försvinna eller bli avrättade.

  Gilla

  • Lars Å Månsson

   EU måste ha några energileverantörer kvar.Till dessa hör framför allt S-Arabien,och de kringliggande länderna vad gäller oljor.
   Efter EU`s vansinniga beslut,att utsätta Ryssland för importrestriktioner av bl.a.gas,är hela vår världsdel nu till största delen beroende av dessa Islamistiska araber !
   Tyskland som kallas Europas viktigaste industriland,får c:a 40 % av sitt energibehov från just Ryssland.Frankrike är nästan lika utsatt för att inte tala om många,av de f.d. öststatsländerna.Stänger ryssarna av gasledningen,innebär detta att Tysklands fabriker står stilla om ett halvår…. ;(

   Gilla

   • Argus

    Som om det inte räcker med att peka långfinger åt Putin så har lyckats förstöra tre oljeproducerande länder tillsammans med USA. måste man vara född idiot för att platsa i Bryssel?

    Gilla

   • Kurt

    Jag håller med att göra sig beroende av Ryssland var som att sticka huvud självmant i strypsnaran samma med vår beroende av olja

    Gilla

 • Stenbock

  Vore intressant att få en kommentar över dessa grymma bilder,från bloggens egen Islamist/Sunnit Ali….
  Dessa IS som till största delen är en grupp av Sunniter,och andra våldsbenägna muslimer.
  Glöm ej,att S-Arabien är de som finansierar dessa våldsdåd samtidigt som man nu ingått en falsk överenskommelse med USA,att bekämpa sin vänner !

  Gilla

 • nisse

  Dessa vidriga individer måste stoppas framför allt för att dom inte ska få fortsatt
  fäste i Sverige !!!!!!!!!!

  Gilla

  • Svensk lösen

   De har redan fotfäste i Sverige. Problemet i dag är hur vi skall bli av med dem. Konvertering till kristendom? Knappast. Avsäga sig islam och leva ett sekulärt liv? Knappast. Leva ett svenskt liv, kasta alla j—–a huvudbonader och praktisera islam bakom stängda dörrar? Knappast. Repatriering? De vill nog inte.
   Några andra förslag?

   Gilla

  • Kurt

   Det ha dom redan fotfäste i Sverige

   Gilla

 • Elaka gubben

  Jag orkar inte längre kommentera dessa vidrigheter.

  Gilla

  • Ruben

   Instämmer till fullo, detta är ren och skär ondska.

   Gilla

   • Kurt

    Det enda som avhåller mig är lagen, ha inte lust att sitta inne i Fängelse bland muslimer, det räcker med muslim svin jag se varje dag på stan

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: