De israeliska bosättningarna – en förklaring


MELLANÖSTERN. Videon nedan är lång, men den förklarar de israeliska bosättningarna på ett annat sätt en den bild som beskrivs av svenska PK- och promuslimska journalister…


25 responses to “De israeliska bosättningarna – en förklaring

 • Varg i Veum

  Intressant video. Jag ogillar ju starkt alla religiösa galningar, även judiska sådana. Men har det egentligen nån betydelse för världen om det bor judiska religiösa galningar där eller om det bor muslimska religiösa galningar där? Det enda jag kan se är att när de judiska religiösa galna bor där (under sionisternas överhöghet) så är det i realiteten så mycket fred det kan bli, med de grannar de har. Skulle de muslimska religiösa galningarna få västbanken så skulle naturligtvis våldet mot israel öka än mer.

  Har ibland tänkt att det bästa vore nog att Israel, som av god vilja tömde västbanken på judar. Men som filmen nämner så kommer det inte att bli någon fred om israel gör det, detta bevisar ju utrymmningen av Gaza med all önskvärd tydlighet. Araberna visste vad Hamas var när de valdes, de visste att Hamas enda mål är och alltid har varit att utrota israel.
  Israel vore faktiskt dumma i huvudet om de lämnade västbanken. Antagligen är det därför de inte gör det.

  Gilla

 • Pettersson

  Ali, jag vet att inlägget är partiskt men det här är en partisk blogg. Inlägget är mest till för en idiot som i åratal hållit till på den här bloggen fast han säger att han hatar den och har en egen blogg att sköta.

  Idioten är otroligt okunnig, lyssnar inte på argument eller fakta utan mal på med hur fantastiskt bra islam är trots att han inte kan visa upp ett enda islamsk samhälle som fungerar bra.

  Gilla

  • Ali1948

   Pettersson. Partisk? Ja som tidigare nämnt så är ni partiska med tydlig hatisk och sionistisk lögnpropaganda som profil. Vi palestinier vet mest om hur sionister skapar hat, konflikter o våld. I bland sker det i andras namn. Vissa idioter på denna hatblogg missar att många läsare redan upptäckt ert fula spel att försöka öka på konflikter i sverige. O huvudmannen på denna skitblogg vet inte att bloggen är väl bevakad o att ingen är helt anonym.

   Nu när eva marie åkt fast kanske det är ett uppvaknande

   Gilla

   • Pica pica

    Eftersom jag förstått att Ali är muslim och ”palestinier” vill jag gärna få svar på en fråga som rör Israel/Palestina.

    Läste på utländska bloggar att general al-Sisi vill ge ”palestinierna” ett stort landområde i Sinai mot Gaza. Området är 5 gånger så stort som deras nuvarande område och skulle möjliggöra för er att bilda en egen autonom stat och dessutom tillåta de statslösa palestinierna att få flytta dit.

    Detta för att enligt al-Sisi äntligen få fred i området. Då skulle också palestinierna sluta bråka om Jerusalem, Samarien och Judéen.

    Du som säger att du är en fredsälskande människa – vad säger du?

    Gilla

   • Pettersson

    Skatan, även judarna är ”palestinier” för det var benämningen på de människor som bodde i det brittiska mandatet Palestina, dvs, judar, muslimska araber, kristna araber och några grupper till.

    Sedan döpte terroristen Arafat om araberna till palestinier och det är deras olycka. Inte namnet i sig utan att de har förmågan att hela tiden välja idioter som ledare men det kanske inte finns några kloka bland dem…

    Gilla

   • Pettersson

    Huvudmannen på denna blogg vet att det inte demonstrerades för Hamas i ett enda arabland, självklart vet jag att vi är bevakade. Även du min musse-vän, så tänk på vad du skriver om nazism och judar.

    Apropå bloggar och besökare. Varför besöker du denna ”skitblogg” år efter år och hur många besöker din blogg där du säger ”sanningen” Ali?

    Gilla

   • Ali1948

    Pettersson. Ja jag vet att ingen av oss är helt anonym. Jag har inget att vara rädd för. Den som förespråkar fred har inget
    Att va rädd för. Man dör bara en gång i livet 🙂

    Gilla

   • Varg i Veum

    Du är rolig du Ali, din inställning är att den här bloggen är ”partisk”, och att det skulle vara någonting dåligt? Eller menar du att partisk får man bara vara när man tycker som du? Men du kanske klagar kanske på ”partiskhet” på pro-arabiska bloggar också? nädu, det verkar inte bättre än att du hycklar. Är inte det förbjudet i din religion?

    Gilla

   • Ali1948

    vIV. Jag klagar inte på er partiskhet. Partikhet var ett ord som pettersson nämnde i föregående kommentar.

    Gilla

 • islamskinfo

  O varför lyssna på fanatiska sionazister när tom deras närmsta vän usa är emot deras illegala bosättnigar?

  O varför lyssna på högerextrema fanatiker när man kan lyssna på dror feiler eller andra goda judiska krafter från fredslobbyn?

  Dror har ju bra koll på israhell medan amatörerna här säger att de är svenskar men verkar vara något helt annat ån svenskar. Kanske sprider ni hat från er ruttna bunker eller?

  Varför lyssna på svensk politik i valtider när man kan lyssna på SDioternas israelpropaganda?

  Gilla

  • Lena

   ”Här kommer Pippi Långstrump” ja där kom faktiskt hen !

   Gilla

  • Pica pica

   Men snälla Ali! Har du aldrig sett Dror Feiler in action?

   Gilla

   • Ali1948

    Pica. Han är bland de modigaste judarna. O han är omtyckt av många palestinier. Hans mor är också en bra o fredlig israel. Panina heter hon. Pica. Varför är ni på denna sionistblogg så hatiska mot fredliga judar o israeler som öppet visar viljan för fred?

    Svara gärna på det.

    Gilla

  • Varg i Veum

   Men snälla du, Dror är en kommunist, varför skulle man ta honom på allvar?

   Gilla

   • Ali1948

    Viv. Kommunist eller inte. Måste man va högerextrem för att ni ska se honom som normal?

    Det viktigaste är vad han sagt. Vilket av hans fredliga budskap är du hatisk mot? Gillar du inte honom kan du väl lyssna på den israelska fredslobbyn. Varför är du så blind?

    Gilla

  • Pica pica

   Nej Ali, jag hatar varken israeler eller palestinier. Känner ett par av vardera sorten men tycker det är synd att de båda inte kan leva i fred och harmoni.

   Nu har jag svarat dig så jag tycker du ska svara på vad du anser om al-Sisis förslag att ge palestinierna ett eget land.

   Gilla

   • ali1948

    Pica. Sisi är rätt bra på att slänga ur sig massor med saker som faktiskt kan låta bra. Men så länge det inte är ett seriöst bud så är det bara snack.

    Menar du att han på allvar skulle ge så stor markyta till Palestinier som tillägg till Gaza eller menar du att det ska ersättning för att Palestinier ska lämna Gaza?

    O vad menar han att man ska göra med övriga delar av Palestina och med de problematiska bosättarna som bor på mark som de snott rakt av?
    Jag ska svara på frågan men för att kunna göra det krävs det förtydliganden

    Gilla

   • Pettersson

    Ali, vilken mark har bosättarna snott och för vem?

    Du kan väl inte mena att marken i Palestina tillhör araberna, de hör ju hemma på arabiska halvön. Assyrierna, grekerna, egyptierna eller turkarna har mer rätt till marken på Västbanken än araberna. Inte ens araberna i Jordanien vill ju ha den. De övergav Västbanken efter att olagligt ha ockuperat den mellan 1948-1967. Minns du Osloavtalet – Arafat fick kontroll över area A och B och ett Nobelpris mot villkor att han totalt stoppade hatpropaganda och terror. Israel fick kontroll över area C, och araberna håller hela tiden på att försöka stjäla områden där med hjälp av stora summor från EU och USA.

    Jordanien hann mellan 1948-67 och med att förstöra bortåt 60 synagogor, många av dem urgamla och använde judiska gravstenar till husbyggen och gatubeläggning.

    Dina släktingar ska bo på den arabiska halvön om ni ska bo någonstans eller syna Sisis bud. Ni verkar helt oförmögna att bygga att land av välstånd, trots enorma resurser. Islam och därmed de som tror på islam är dysfunktionella…

    Gilla

   • islamskinfo

    Pettersson. Du verkar vara helt borta o fattar inte ett dugg. Att du inte fattar att hela världen erkänner att israels brutala bosättningspolitik är en brutal stöld och ett brutalt brott gör dig helt oförmögen att diskutera sakfrågan.

    Pettersson. Du är verkligen sjukt okunnig och sjukt hatisk o patetisk. Hela Palestina är arabiskt och israelerna är de som massinvandrat och massinvaderat mitt hemland. Detta är verkligheten som du vägrar erkänna. O israhell har ett förfallodatum som närmar sig med stormsteg men ni är för blinda för att se det.

    Sist men inte minst. Du ska helt skita i mitt hemland. Du är så patetisk att du först vill se massmord o etnisk rensning o sedan sprida ditt hat mot oss.

    Typisk sionazis

    Gilla

   • ali1948

    Pica. Sisi är rätt bra på att slänga ur sig massor med saker som faktiskt kan låta bra. Men så länge det inte är ett seriöst bud så är det bara snack.

    Menar du att han på allvar skulle ge så stor markyta till Palestinier som tillägg till Gaza eller menar du att det ska ersättning för att Palestinier ska lämna Gaza?

    O vad menar han att man ska göra med övriga delar av Palestina och med de problematiska bosättarna som bor på mark som de snott rakt av?
    Jag ska svara på frågan men för att kunna göra det krävs det förtydliganden

    Gilla

 • Ali1948

  Varför lyssna på pk när man har en högerextrem lögnaktig sionistblogg?

  Varför klaga på nazisraels ständiga brutalitet stöld och brott mot de mänskliga rättigheterna? Det har israhell ju gjort så länge att det börjar bli praxis. O varför klaga? Dina föräldrar höll ju tyst om dessa vidriga brott.

  Nä den här videon bevisar bara att israel aldrig vill ha fred o den bevisar att denna terrorstat lever på lögner i förtryck.

  Orkade inte se på vidriga skräpvideon ovan. Den är bara till för dumma människor som tror på sionisterna

  Gilla

  • Varg i Veum

   Ska du verkligen yttra dig om någonting som du inte vet någonting om? (du säger att du inte ens tittat) Man kan inte tolka det på annat sätt än att du inte har några sakliga argument att komma med.

   Gilla

   • Ali1948

    Viv. Jag såg några minuter o det räckte. Det jag såg var vidrigt o lögnaktigt o jag förstår att det sedan länge finns sådana högerextrema krafter i israhell. Hela israhell är byggt på terror, stöld o massa lögner. Vi palestinier är för trötta på det

    Gilla

   • Lena

    Jag har inte tittat,men undrar vad har du emot dina ganska nära släktingar ?

    Gilla

   • islamskinfo

    Lena. Vilka släktingar menar du?

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: