Den värste näthataren är socialdemokrat, han får dock vara anonym för PK


VALET 2014. Aftonbladet, Expressen med flera bedriver än häpnadsväckande kampanj mot Sverigedemokrater som sagt eller gjort i deras tycke olämpliga saker. Våra så kallade opartiska media agerar polis, åklagare och domare utan att blinka eller fundera på det lämpliga i detta. Tänk er om nedanstående man att fått vara anonym?

PK hävdade envist att det var högerextremister och Sverigedemokrater som låg bakom det exempellösa näthatet och som bland mord och våldtäkt hotade med att stycka Blondin-Bella och steka hennes bröst i smör. Nu var det varken en högerextremist eller en Sverigedemokrat och än idag, efter två år har inte PK-media bett om ursäkt.    

Uppdaterat 2013-05-29: Valarbetare åtalas för hundratals dödshot. Den socialdemokratiska valarbetaren från Göteborg säger själv att han mådde dåligt. 29-åringens terapi blev att skicka hundratals hotbrev till kända och okända personer över hela landet. Kvinnorna skulle dödas och lemlästas och få sina bröst bortskurna. Nu åtalas mannen för olaga hot och sexuellt ofredande enligt Expressen.

En 29-årig valarbetare har åtalats efter att ha ofredat och dödshotat hundratals kvinnor. Bland offren finns så väl lokala politiker som rikskända entreprenören Blondinbella. I höstas avslöjades att en socialdemokratisk valarbetare misstänktes för att ha skickat ett stort antal hot- och våldtäktsbrev till kvinnor i hela landet. Nu har mannen, som erkänt, åtalats för olaga hot och sexuellt ofredande vid Göteborgs tingsrätt.

Målsägande är elva kvinnor och tre politiker. Men varken Blondinbella, bloggerskan Tyra Sjöstedt, TV 4-journalisten Jenny Alvesjö, som fått våldtäkts- och hotbrev om att de ska styckas och dödas, kommer att kallas till rättegången. Detta enligt GP.

-PK har hela tiden envist hävdat att det är högerextremister och Sverigedemokrater som ligger bakom näthatet och om så varit tror ni en Sverigedemokrat som hotat med att stycka Blondin-Bella och steka hennes bröst i smör hade fått vara anonym? 

Tidigare: I media har man de senaste veckorna odlat myten om ”näthataren” som en ung arg vit högerextremist och Sverigedemokrat. Marcus arnesson

Nu har det visat sig att en av de mest aktiva är socialdemokrat och svart, dessutom avslöjades han redan i oktober och det är troligt att media känt till detta men lagt på locket som vanligt eftersom verkligheten inte stämmer med den bild de vill förmedla.

Om denne svarte socialdemokrats näthat är det tyst i media, mycket tyst men har inte PK lärt sig att sanningen ändå kommer fram genom alternativmedia som Petterssons blogg och andra. Hur ska PK-etablissemanget kunna köra på om ”unga, arga, vita rasistiska högerextremister” när ett svart ansikte dyker upp i debatten.

Från GP: Hundratals hotbrev över hela landet

Hotbreven från Göteborg har skickats i stor omfattning till människor i hela landet. DNA-spår i brev och spaning ledde fram till gripandet.

– Det är ett idogt polisarbete som ligger bakom att vi kom fram till den här personen, säger Anders Sandholm, kommissarie vid grova brottsroteln i Göteborg.

Det var i förra veckan som den socialdemokratiska val- och kampanjarbetaren greps i Göteborg. Han är misstänkt för att ha skickat ett stort antal hotbrev till både kända och okända personer. Flera brev handlar om rena döds- och våldtäktshot. Han har också utgett sig för att vara det moderata kommunalrådet Jonas Ransgård som skickat breven, vilket gör brottet extra allvarligt.

När GP talade med honom i går sade han att han har erkänt allt för polisen. Något som även Sandholm bekräftar.

Näthataren är socialdemokraten Marcus Arnesson, från Göteborg.

  • Blondin-Bella berättar HÄR om den socialdemokratiske näthataren, han ville stycka henne och steka hennes bröst i smör.
  • HÄR skriver Smålandposten om när grabben fyllde 25 år.
  • HÄR twittrar Macke som han kallas.
  • Mackans blogg HÄR.
  • Facebookssidan finns HÄR.
  • DN skrev så HÄR i oktober.
  • I Nyheter24 skrev de så HÄR när han erkänt.

Bekymmersamt är att Uppdrag Granskning läste upp hatmejl från denne man i sitt program, och det skulle förvåna mig väldigt mycket om inte Josefsson & Co visste vem han var. Ett program som UG tar månader att göra och att de inte stött på Marcus Arnesson under sina efterforskningar är inte trovärdigt. Ändå valde de tystnaden.

Man ska inte vara skadeglad men Pettersson tycker detta är ett tillfälle att småle lite. Samtidigt är det tragiskt att veta vad som hänt om detta rört sig om en Sverigedemokrat. Helsidor i Expressen, Aftonbladet och alla andra media, samtidigt som chefredaktörerna bedyrar att de behandlar alla människor lika.


19 responses to “Den värste näthataren är socialdemokrat, han får dock vara anonym för PK

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: