Stora koranbrännardagen


Pastor Terry Jones i Florida har utropat elfte september till den stora koranbrännardagen.

Förra året gick det inte så bra för pastorn, polisen tog honom när han med bil och släpvagn var på väg till den tilltänkta platsen för spektaklet. Han hade dränkt in koranerna med fotogen och alltså transporterade han eldfarligt gods utan tillstånd.

I år gör han säkert inte om samma misstag igen. Det är 2998 koraner han tänker sig att elda upp. Bränningen är utsatt att starta 18.00 Florida tid. Undrar vad polisen hittar på för att stoppa honom i år?

LÄNK

En som inte kunde vänta utan startade tidigare på dagen är  mannen på videon nedan som hävdar att han varje år bränner en koran den elfte september på sin grill som är väl ”ingrillad” med griskött.

 

 


2 responses to “Stora koranbrännardagen

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: